Drzi se Zbunjolice, nadam se da to nije nista. BH kontrakcije osecam jako cesto, ali stomaci su nam toliko razvuceni i optereceni, da je normalno da misici pokusavaju da to kompenzuju kontrakcijom, krsta me zatezu, ali isto od iscrpljenosti, sanjam o trenutku kad cu da lezim na ledjim bar 5 min ( posle prvog porodjaja mi je trebalo jedno 10 dana da se setim da mogu da legnem na ledja, i kad sam legla, kakva je to milina bila...Z. je spavala izmedju podoja, ja se izlezavala i gledala Reality Bites ili tako nesto iz mladosti, i bilo mi je predivno :-))) U svakom slucaju, porodjaj kad mi je krenuo tada, osetila sam ga skroz drugacije nego ove konstantne dnevne neprijatnosti. A opet, ja te sad tesim, a imam moje paranoje u glavi koje kad prorade, prave mi haos, iako znam da su paranoje, dzabe mi sve. Ono sto je najbitnije, je da smo tu, bebe su nam jake i velike, razvijene, i sve ce biti ok, samo je veliko finale malo zastrasujuce, ali i to prodje brzo (u nekoj buducoj perspektivi ;-)
Twinolina, divna mi je tvoja prica, drzim vam sve fige da sve bude onako kako planiras :-*