Tužit ću te nezakonitom :P
Nego kad ste se već skupili u tolikom broju, dajte podržite ovo: peticija (fali još par potpisa).
Printable View
Tužit ću te nezakonitom :P
Nego kad ste se već skupili u tolikom broju, dajte podržite ovo: peticija (fali još par potpisa).
Znam. On je barem 20x veći frajer od mujice. Zato ti se i čudim. Što si u mujici našla ?!?!
ah moje srce je veliko
i u njemu ima mjesta za više od jednog
puno više:alexis:
Ne mogu ovo potpisati. Iznad prava na izbor pojedinca je zaštita zdravlja i sigurnost zajednice. Procijepljenost je visoka jer je cijepljenje obvezno i dobro je da je tako.
U potpunosti poštujem tvoj izbor. Radi se o pravu na izbor, a ne ratu do istrebljenja.
Članak 40. Ustava ti jamči slobodu savjesti i vjeroispovijedi i slobodno javno očitovanje vjere ili drugog uvjerenja. Ovo pravo ne suspendira se ni u članku 17. Dakle, tko vjeruje u neviđeno (uključujući i učinkovitost cjepiva) uživa podršku Ustava.
Učinkovitost cjepiva je neviđena? Sad si tresnuo.
Mi imamo 5 i pol i nismo se cjepili s tim za 5god. Ma...da mogu ne bih ni to ni mladjeg niti jednog s nicim vise
Eh, zutaminuta, :) , ne znaš ti Davora.
Neka, neka novih da se s njim raspravljaju. Meni davno dojadilo 8-)
Apropo cijepljenja-necijepljenja i stotine tisuća necijepljenih ljudi koji prolaze Hrvatskom ovih tjedana, noseći nove sojeve bakterija, mislim da bi necjepiše trebale puno više preispitivati svoje stavove.
@Beti, mogla si baš pričekati jedan dan.
@zutaminuta, uzmi Kool-Aid ;)
Kakav je to odgovor?
Hahahaha!
:lool:
zuta nije do tebe.
Loooool :lool:
Ajde sad cekamo i mujicu :mrgreen:
:štrika:
:lool:
Beti, još samo 4 sata ;)
Sad, Beti, sad!
:klap::-D:-DDragi Davore...nakon 5 mjeseci ponovo uživam u tvojim postovima
na primjer cijepljenje :voodoo:
Što ste tako navalile na jadnog dadicu na prvoj stranici teme?
Baš je slatki (naravno A70V je slađa)
Dadica, evo, ovdje te Varga, Bernardić i Stevanović pozivaju na cijepljenje protiv gripe.
http://www.hzjz.hr/pocinje-cijepljenje-protiv-gripe/
Nemoj izostati ove godine. Nije obavezno. Imaš pravo izabrati cijepljenje :)
Prisapni nam kojeg su oni za sebe proizvodaca izabrali, da ne trazimo okolo.
Pa ne, raspitujem se koje ima bolje kritike.
pretpostavljam da je vise proizvodaca u igri.
Nema različitih cjepiva u opticcaju. Isto je i za spomenutu gospodu i za Dadicu i za normalne ljude....
Znači rakija gromovača kao i obično.
Živ ti meni bio mujice, nisi mi baš nešto falio, ali te nema k'o ni para pa sam navratio pitat za zdravlje. Ti si i dalje na igli.
Frendica ima bebicu od mjesec dana. Pedica joj rekla da prije cijepljenja mora potpisati suglasnost tek onda ona narucuje cjepivo. To jos nisam cula...jel to nesto novo?
Mojoj su sa 3god.rekli da se javimo za cijepivo u dobi od 5.god...
5god.je navrsila jos 19.06 i od tada nasa pedica cijepiva nema...
Neznam koliko sam puta u meduvremenu pitala za cijepivo i dalje ga nema...
I bas sam si jucer razmisljala (jer beba treba u srijedu dobiti prvo cjepivo) da sam mozda luda sto forsiram i zovem za stariju curku...da je to cijepivo sa 5 god.tako bitno i obavezno mislim da ga pedijatrica trebala imati i obavijestiti nas...
Tako da sam odlucila da ju vise uopce ne zovem...
Sto se tice suglasnosti ja osobno ako mi tako nesto daju NE ZELIM potpisati ako mi oni nemogu garantirati da ce sve biti u redu onda ne zelim ni cijepiti tj.sebi stavljati na dusu potpisivanjem suglasnosti...