a radit ću za koji dan, ako ne krene
Printable View
a radit ću za koji dan, ako ne krene
a koji se onda dan računa kao 1.dan ciklusa. Onaj kad zapravo krene ili kad je počeo brljavljeje? Joj, jako mi je to bitno jer ovaj mjesec krećem po tablete i krećemo u IVF...
Curke, mala pomoć:
1. znate li cijenu spermiograma u Petrovoj (suprug mi nema dopunsko) ?
2. za one koje su isle u Petrovu na konzultacije, jesu li muzevi isli s vama kod dr?
na uputnici za Petrovu mi pise prvi pregled, pa ne znam da li se to smatra konzultacijom ili bas pregled, tako da
znam da li da muza povedem sa sobom ? :lol:
Uh držim ti palčeve da je to to..!!
Mislim da računa kad ti krene curiti, ova briskanja se ne računaju. Ajde ti pisni jedan testic :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 02.03.2015. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::zaljubljen:
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
dominikslatki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
ODBROJAVALICE: :štrika:
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Ajme cure cestitam na novom odbrojavanju!!! Nek vam je sa srecom! Ja za 2 tj na rekonizaciju i laparo zbog ciste na jajniku...nema me jos dugo s vama na listi.....
Nivesa sretno i neka sve dobro prođe !
Kada ćeš moći u nove pobjede?
Nemam pojma koliko traje oporavak od konizacije nozem....mozda netko od vas zna???
Curke moje, ja bila u socijalnog gin da mi da uputnicu, i kao pogledat ce me. I tamo neka mrvica :-o Ugl sutra moram betu vaditi pa :fige: pa u srijedu opet kod njega.
Mrvica kao bebica???
Pa to je super vijest :-)
Ajme xavii pa to je super!
Da, rekao je da iduci tjedan dodjem da potvrdimo, al buduci da vec imam termin za dogovor kod MPO dr, malo je pozurio. Nije mi jasno kako dr da boljim uzv nije vidjela nista u petak. a on danas da. p.s. radila sam test nakon sto sam dosla od njega i negativan je, to me jedino brine.
Xavii ides koji vrtlog :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~ na stotu!!!!
Xavi u tanoj t su ponekad i sati bitni a kaomoli dani da bi se "vidjelo" drzim fige na najjace da je mrva i da je sve 5!
ajme xaviii! da se barem desi neko čudo!!!
nivesa, sretno draga i u nove pobjede!!!
ljubičice, sretno! kakvo je stanje?
dominikslatki, a što se kod tebe zbiva??
Kudri kakvo je stanje kod tebe?
[QUOTE=MAMI 2;2743058]Da ti nemaš doma pokvarene testove??[/QU
:lol: nemam zaliha, svaki put uzimam novi, al svaki put uzimam onaj sto dodju 2, ne znam kako se zove. Al mislim da, ako se vidi na uzv, da bi mi svaki test trebao pokazati :roll:
Hvala curke, nadam se i ja da ce ovo biti moje malo cudo :)
ajme, koji preokret!!! hihihihi
kod mene draga MAMI i dalje ništ...boli kao da trebam dobiti, ali nije još stigla.
ma ovaj mjesec me jako zbunilo to brljavljenje koje je krenulo u subotu. malo smeđeg, malo svijetle krvi, ali sam kod brisanja papirom...i tako, mislila sam da ću se u nedjelju probuti sa mengom, ništa. pa danas ujutro opet ništa. sad se vratila s posla, opet šarafi i stvarno imam osjećaj da će svaki čas
obično, ako i imam spoting, onda bude smeđe, krene dan-2 prije i ne staje. a ovo krene, pa stane. a i bilo je krvi neke svjetle...fakat ne znam. čudan mi je skroz ciklus. svaki puta me moje tijelo iznenađuje
Xavii joj držim ti palčeve da je to to!!
Ja sam bila kod G i totalno sam u depresiji sad, O je bila ali endometrij 5,5mm a 35. Dan ciklusa i naravno nista od M.
Rekla je da pocekam još 10 dana pa ako ne dobijem da uzmem Duphaston ..
Nakon toga preporuča 2mj pilule..da kao vidimo kakva ce M biti, da se ona boji da se stijenke maternice ne slijepe (Asherman) ?!?!?!? Sta je to moguće? Pa imala sam 2 M već, je da su bile čudne tj. Obilne a ja inače imam oskudne, a sta nije kod Ashermana obrnuto?!?
Joj tako sam tuzna isplakala sam se ko kišna godina. . .
Oj joj xavii ,koji šokovi :-D
Fakat čudno to sa testićima,idi reklamiraj hahahahaha!
:fige: da te iduči tjedan dočeka glasno i jasno srčeko!
Uh,ovakav scenarij sve priželjkujemo....san snova mi je - sad čekati mengu pa da se naručim na pretrage...a ona kasni i ne dojde nikad više :storma::aparatic:
xavii, sad nam reci koja je to marka testa da ga odma prekrižimo! :-)
i ja danas kupila te femisan kapi...pa to je skup sport,nisam nego 1x ukapala a već se nivo na bočici vidljivo spustio,po mojoj procjeni ne traje dulje od 7dn?
Xaviii pa to bi bilo pravoooo cudoooo!!!
Jedino ne znam tocno sto tocno znaci doktoru ta mrvica-mozda pocetak gestacijske ili?
Xaviii ajme, saljem ~~~~~~~
Nivesa, nek je sa srecom!
Nivesa! Kakav kraj, ne pričaj gluposti! Ja sam danas došla sva izdeprimirana od dr. Uvjerena da nikad neću imati svoju bebicu, ali MD me bas oraspoložio , ima metoda, medicina ide svaki dan napred pa uspjet ćemo uz Božju pomoć (jedino nam malo novca fali hehe ali nać ce se i to!) Ne znam koliko godina imaš ali vjerujem da nije ni bitno, vjerujem da mi ne odlučujemo kad ce i hoće li bebica doći, mi se moramo samo nadati i vjerovati i paziti na sebe, a ostalo u božje ruke! Idemo dalje cure
Cure moje drage i hrabre..... Redovno vas čitam al slabo pišem. Sva sam okupirana svojim malim tigrićem pa nemam baš vremena. Uskoro ćete i same osjetiti ovaj predivni osjećaj. Želim vam plusiće, kuckajuća srca i velike buše
Ajme Xavii!!!!! BRAVO! :-D imala sam baš dobar feeling kad sam ti rekla jućer da napraviš test.... baš sam happy zbog tebe ... :love:
Ma to je moja interpretacija, vidi se kruzic , čak sam ga ja vidjela prije nego što mi je rekao, i ja sam rekla da idem odmah ujutro vadit betu, i odmah mi je dao da izvadim KKS,urin ,GUK. I kao idući tjedan ćemo potvrditi kad vidimo da se povećava. Tako sam ja služila. Od onog šoka nisam ga ništa ni pitala. Samo se nadam da će beta danas biti ok.
xavii, sretno!
nivesa, nije kraj, bit ce draga!
ljubilica :zaljubljen:
meni pišite 1dc...:-(:-(:-(
Kudri kad vidim tvoj plus tu taj dan cu se napit! ;)
A za Zuzy cemo zajedno! ;)
Xavii sretno!!!!
Jutro!
Kudri:ghug:
Xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !
Ljubilice :love2:
Nivesa nema odustajanja. Jel nebi mogl ići na letz.