a ja bi pak stavila okladu da je imala avatar one tete mars attack
Printable View
a ja bi pak stavila okladu da je imala avatar one tete mars attack
Cruella je bila Alex :)
kad smo vec kod toga tko kome fali, meni fali Davor. Toliko recepata i korisnih savjeta sam od njega pokupila. Neki nisu voljeli njegov nacin pisanja, ali kad se izuzme to, super mi je bilo sto je o svemu znao nesto reci...
I meni fali Davor i baš taj njegov način pisanja
I meni fali Davor.
ali nekako mi se čini da se nedavno ipak oglasio
je, kratko u nekoj temi, ne sjecam se kojoj, ali prije je redovito pisao. Uvijek sam se pitala kako je stigao sve to pratiti...
Meni fali različitosti. Sada ako i netko proviri i kaže nešto što je neuobičajeno, pokosi ga sa svih strana.
Nekad su se forumašice tipa Ifigenije znale riječima dobro boriti u svojim različitostima i to mi se sviđalo.
ja bas imam suprotni dojam
da nema vise nekog sukoba mišljenja
nema vise fajta k'o nekad
hm, ja bas nemam takav dojam. Mislim da ima i dalje sukoba misljenja a pogotovo na alternativnoj medicini i takvim temama
Ja baš mislim da je forum nekako sve kulturniji, odnosno upakiraniji, ali definitivno sam na vlastitoj koži osjetila da kad je tvoje mišljenje različito od prevladavajućeg, kreće kulturna hajka. I nemam problema s tim da svi misle drugačije od mene, ali me smeta kad imam dojam da me se proziva za zlobu, glupost , nerazumijevanje, a samo mislim malo drugačije.
I ja isto nemam pojma zašto je Ifi banirana...:cekam::cekam:
Gdje je Nena-jabuka? Ona fali
Našla! Obitava u sferama u koje ja još ne zalazim :mrgreen:
gdje? Idem ju i ja tražit, ona meni baš draga...
Ma sve je to sekta, sta's.
Jucer na kavi je jedna mama koja me pozna iz vrtica tri godine bila sokirana cinjenicom da sam u Rodi.
Mislim da sam joj sad srusila sve iluzije o militantnim dojiljama koje iskacu iz grmlja u parkicu .:mrgreen:
Ja se malo zahebajem, btw.
Ali zapravo je super da ima sve vise tih, kako ste ih lijepo nazvali, ukalupljenih. Vise je nego pozitivno da su neke stvari postale opceprihvacene, jel.
Ukalupljenih u vrlo negativnom smislu. Bez da vide dalje nosa.
Jer, baš svugdje, samo mijena stalna jest.
Iskustvo i pamet to samo mogu potvrditi. Počevši od najmanjih do najvećih stvari u životu.
uj, svašta je protutnjalo rodom. ja sam ovdje još prije nego se začelo djetešce mi, a sad ima već 5,5 godina (ona kaže pol 6 godina). mnogo sam naučio, mogu čak I reći da sam dobrim dijelom omudrio čitajući dosta postova nekih koje neću nabrojati, a koje mi na neki način nedostaju. kada bih izostavio nekoga nabrajajući, bilo bi mi krivo.
ljudi rastu, mijenjaju se, umiru, odlaze, dolaze...
mogu reći da mi je boravak na rodi dao jaako puno da budem onakav kakav jesaam sad. one koje sam htio, potražio sam I našao nekako :-))
uglavnom
Zatucanost nekih forumašica je već i pomalo legen...wait for it...darna ( iako, pomalo, uz legendarno i ne paše :) ) .
Prepisujem si odmak. Koliko ću samu sebe poslušati..ah, teško se ostaviti ovisnosti. 8-)
Opet malo podižem :)
Na forumu doooosadno.
Prijavim se i otvori mi dvije nove teme. A što ću čitati ni pisati na Vježbačicama, a ni Strahovi i strepnje u trudnoći mi nisu više zanimljivi, iako pročitam, jer nemam ništa drugo.
Više nitko ne piše ni na dojenju, a tu je znalo biti živo.
Filozofski kutak=0
Sad će netko reći: Get a life, maam! , ali ja sam sva sretna da mogu provesti mirno nedjeljno veče uz ekran ( ne TVekran) jer mi se toliko toga izdogađalo u zadnje vrijeme, da mi treba.
Beti, a da počnemo trčati po Pećinama ?:trci:
:) Zima je! Divim se trkačicama, mene van po zimi natjera samo nasušna potreba.
Ej cure :kiss: od trkacica.
a sad u vezi foruma istina postalo je dosadnjikavo, meni da nema Vjezbacica ne znam fakat sto bi citala.
Zanimljiva mi je bila i ona Kriza u braku i neke teme na Filozofskom al zamrlo.
Eh, to je tako....
Mene zanima topic o knjigama, čak ponekad zavirim i na ovaj s vježbačicama, a ostalo - tja, manje mi krade vrijeme ako ima manje zanimljivih tema. Bit će i gore kad zatopli, jer će ljudi manje visiti na računalima/mobitelima, a više biti vani.
S druge strane - ne hodočastim na FB Roda, ali dio stare (vjerojatno i nove) ekipe preselio se tamo.
Srecom pa su otvorene teme o peglanju, sad ce biti sto citati. Ali, vrt zove, treba motiku u ruke...
e bravo imam biljno pitanje za tebe, idem nać temu :)
Vi morate otvorit neki topic o muževima
Forka mozda na sta kuhamo danas :D
Ništa, nabaci neku provokativnu kost pa ćemo složno glodati :mrgreen: . Štajaznam...kriza srednjih godina-samopomoć, ljubavnik da ili ne, rastava nakon 20g.braka...
:psiholog:
:kokice:
da! mene ustvari zanima šta kuhate danas za sutra
Mi smo odustale od kuhanja, dodijalo nam. Nek jedu na poslu.
majketi kolika su ta vaša djeca? :lool: