moram priznati da mi ovo zvuci poprilicno glupo :-/
6 mjeseci da se priviknes na odnose? ma daj...
i okani se toga svaki dan
vise cete i uzivati i lakse ces se opustiti
sretno!
Printable View
moram priznati da mi ovo zvuci poprilicno glupo :-/
6 mjeseci da se priviknes na odnose? ma daj...
i okani se toga svaki dan
vise cete i uzivati i lakse ces se opustiti
sretno!
Ja sam relativno kasno počela sa seksom (19 g) i ne može se čovjek zasititi kada tako dugo apstinira, ali ne sjećam se nekih bolova,******************, ali prođe za pola sata. Radoznalica, jel tak i kod tebe?
Ajme zuta..neznam jel bi te :oklagija: ili :drama: nisu svi isti,pa im tako ni odnosi nisu isti.
radoznalica,imaš jako bolne menge,a i boli te kod odnosa...možda jednostavno to tako bude kod tebe,takva anatomija...ali ja nekak nebi stala na ovoj doktorovoj tvrdnji da se opustiš pa će proči. Istražila bi to.
:lool:
a taman sam se polako odmicala s foruma
A, žuta, žuta :) Ja pokušavam mladoj ženi pomoći, a ti okreneš na zaje....iju ( moram biti fina kad pišem).
Dobro da nisi spomenula i veličinu gospodinovog organa kao uzroka bolova. A seksanje svaki dan meni nije smetalo, godinama. Nakon kojeg desetljeća i komada djece 3, malo moraš razmaknuti učestalost, ali...:D (molim te, ne gledaj pravopisnu ispravnost...)
https://www.google.hr/search?q=i%27m...IVwkAUCh0K6gZx
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Ne, ozbiljno...pijem kavu, spremam se na put, moram se presvuci sva sam se zalila :mrgreen:
Nadam se da budeš čula nekaj pametnog od ovog trečeg mišljenja.
Nego,napisala si da imaš uredne ovulacije,kak ste to provjerili?
Ajd se pozabavi plodnim danima...bilo sa folikulometrijama,bilo sa pišanjem po lh trakicama pa i mjerenjem bazalne temp. ako imaš volje jer za to treba par ciklusa da bi skužila kak ti plodni dani dišu.
Na taj način budeš eliminirala 'bespotrebne' odnose,da se tak izrazim...jer zbilja nema potrebe za svakodnevnim odnosima kad su ti toliko neugodni. Pa se oporaviš u međuvremenu. Ovak mučiš i sebe i muža.
I probaj lubrikant ako vec nisi. Zna uciniti stvari ugodnijima