Pa napravi ukrase. Ono, cekas porod, lezis pred tvom i prtljas po kuglicama
Printable View
Pa napravi ukrase. Ono, cekas porod, lezis pred tvom i prtljas po kuglicama
:lool:
I kod nas je slično, ljubičasto-bijelo-srebrna kombinacija, s tim da su neke kuglice izrezbarene, neke mat, neke šljokičaste, došle su u kompletu i baš su mi lijepe. Imam i staklene, bijele sige i sl. Volim anđelčiće, najdraži su mi neki što izgledaju k'o balerina: čupava, srebrna glava, tijelo od nekog paperja, nožice od trakice, a cipelice prozirni kamenčići i male mašnice :heart: Vise s bijelih grana, ne na boru.
Voljela bih jednog dana imati kolekciju staklenih kuglica, ali su preskupe pa svake godine kažem da ću ih početi kupovati - sljedeće godine. I plastične su za sada sasvim lijepe. Iz daljine izgledaju k'o da su od stakla, doduše, mora se malo i zažmiriti da bi dojam bio bolji :mrgreen:
Uglavnom, ovaj video sam gledala prosle godine kada sam odlucila da nece moci ;)
https://m.youtube.com/watch?v=fbnmvS-lRAk
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Evo kako nam je do sada ispalo...
https://goo.gl/photos/H4EepZMviPsHFNSm9
Nakon skidanja...cekaju me radovi :mrgreen:
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Pravi bor (srebrna smreka po mogucnosti) ili kreativa. Prije tri godine smo imali ove grane na zidu.
Kod mene doma je uvijek bio bijeli i srebrni nakit. Ja volim i crveni pa sam i toga nakupovala uz onaj sto imam od mame, bake i prabake. Nikakve druge boje ne dolaze u obzir. Osim drvenog i onog sto sam ja radila.
Mi smo danas poceli ukrasavat polako. Sljedecih dana cemo dovrsavat. A bor na badnjak. Makar bi ove godibe mogli i prije. Najgore mi je kad sve moram u isti dan. I kuhat i spremat i kitit... i poklone kupit najcesce.
E da, imamo bor bez obzira na dob djeteta. Pravi, s pravim kuglicama. Veca nam je opasnost do sad bila macka.
Skinut cemo ga kad se pocne previse trusit. Meni je prebrzo skidat bor na sveta tri kralja. Jednom smo kod mene doma drzali bor do 1.maja. Al to je bio bas bor pravi, onaj s dugim iglicama. Ja, mama i sestra, bas smo bili luda obitelj ponekad.
Mi smo uspjeli 3 staklene kuglice razbiti jucer prilikom kicenja i bez bebe, sve sam ih maknula i izvadila plasticne. Ovih nekoliko vecih koje se ne uklapaju su zapravo personalizirane koje sam napravila kako su djeca dolazila, nije bilo govora da ih ne stavimo jer se ne uklapaju :)
Kod mene je kombinacija božićno drvce + 17-mjesečno dijete ispala pun pogodak!
ove godine nismo stavili lampice na bor, da smanjimo opasnost, staklene kuglice ni nemam, sve su children friendly
kad smo izvadili bor i kutije s ukrasima, stariji je uzeo jednu kuglicu i stavio je na granu, pa otišao. Mala je vidila kako on to radi i preuzela posao - zabavljala se skoro sat vremena, a ja sam okinula puno preslatkih slika :mrgreen: sad isto ponekad skine jednu kuglicu i premjesti je na drugu granu, ali je u biti više ne zanima pretjerano.
:heart:
Uživajte, jer taj prozor dok ih kićenje zanima nije velik... Moji su prebrzo to prerasli. Isto smo im davali da kite koliko su htjeli. Samo mi je žao što u to vrijeme nismo imali digitalni fotoaparat ni mobitel. Bila su druga vremena. Klasične fotografije postoje.
Ja sam svoje božićne ukrase već kupila za ovu godinu, slučajno smo naletili u Pevecu na akciji na njih, pa reko zašto ne. Vidjela sam da su i Ikea i NKD krenuli s prodajom božićnih ukrasa. U svakom slučaju, mislim da je povoljnije sad kupit nego pred Božić.
Gdi prije već tema
Kaj slijedi.... Idući tjedan božićni kolači?:mrgreen:
Ali neka napose ako se ušpsra nekaj
Sva sreća da to ne jedemo
Rekla mi je kolegica da je vidila božićne ukrase u jednom šoping centru još u rujnu, znam da smo se još kupali kad je to rekla
ja sam inače totalno za produljivanje uživanja u adventskom kiču, ali granica mi je 2.11.
U ikei vec nakiceni borovi i izlozeni ukrasi:roll: