drage curke evo da se i ja uključim ako smijem. prvi put sam u forumu mada ga već dugo pratim. i ja naime imam problema a onaj koji me najviše muči je vezan za plodne dane . naime m. su mi strašno neredovite kasne ili rane i po 8 dana i nemogu nikako odrediti plodne dane.pokušala sam maybe baybe koji uvijek pokazuje zbrku paprati i točkica ( uvijek isto pa čak i za vrijeme m.). kupovala sam i ovugnost za plodne dane i testirala se i po 15 dana u mjesecu svaki dan da vam i ne pričam brdo love koju sam dala za to. rezultat : nikad ne pokazuje plodne dane . već sam pomislila jel sam luda ja ili testovi jedan pokazuje plodno drugi neplodno . po sluzi ne vidim ništa jel imam malo ili skoro ništa. sad sam se naučila kod privatnika da mi uzv odredi plodne dane pa da vidim. na prošlom uzv dr. mi je rekao da su vidljivi znaci folikuloze ( pretpostavljam da to znači da je bila ovulacija samo bi voljela znati koje dane i zašto test nije pokazao) dr. mi je rekao da su neredoviti ciklusi normalni. hormonalni status nisam radila još jer navodno ne treba ??? ja više neznam ko je tu lud ja ili dr. na VV?? molim ako neko ima sličnih problema da mi javi. unaprijed hvala svima forum vam je super i svaka čast svima vama na trudu. :D :angel: