A joj, što ste mi učinile sa ovom temom! Mislim, nije da nisam i prije primjećivala neke stvari, baš recimo prošli tjedan u Plodinama vidjela u onim frižiderima gdje drže duboko zamrznute stvari hrpu prljavštine, dvije mrtve bube (ništa strašno, neka muha i nešto zeleno, obzirom da su to frižideri koji se ne mogu zatvoriti, ajmo reći da su tako uletile i zamrznule se, ali točno se vidi da nisu dugo čišćeni)… i onih prljavih košarica u svim dućanima se isto grozim, pa biram i tražim manje zlo… :roll:
Ali danas! Ušla u te iste Plodine i razmišljala o ovoj temi, i počela sam primjećivati – sve! Užasno prljavi podovi, police, trake na kasi, svuda vidjela mrvice, fleke i ostalo… i onda na nekim policama neke akcije.. pa odmah pomislila da su to te ambalaže koje su izglodali miševi pa ih se žele riješiti… ne kažem da je tako, ali evo, zbog ove teme mi je to palo na pamet. I sve mi se gadilo, i neće me te Plodine uskoro vidjeti. Mislim, tko i kada čisti te frižidere za duboko zamrznute proizvode, jeste li ikada vidjele da se prazne i čiste? Ahhhhh…. :-/ nemam pojma gdje da kupujem... u Kauflandu bar često vidim da prolazi ona teta na onom vozilu i pere pod.. sad ću pogledati detaljnije i ostalo... :psiholog: