Vjerojatno necemo ici nakon Modre spilje u Porat nego ostati u Mezuportu i tamo se kupati. Moramo pricekati brod koji za Komizu ide natrag poslije 14:00h.
Citala sam da je tipa pola sata pjeske od Mezuporata po cesti (sunce) i onda jos 15-ak minuta kroz sumu (hlad)... vidjet cemo kakve su temperature i imamo li volje za hodanje.
No kako brod dodje natrag u Komizu oko 15:00, mozemo svakako ostati i tamo na kupanju, rucku ili veceri, pa se tek navecer vratiti natrag - smjestit cemo se iznad Srebrene.
Tako da taj dan svakako moze ispasti lijepi jednodnevni izlet - rano kretanje za Komizu, brod, Modra spilja, Mezuporat ili Porat, pa popodne i vecer u Komizi.
Nego, kako ovaj brod ("pruga" :mrgreen:) "svakodnevno ide za Bisevo vec u 8:00,to mi znaci ranije ustajanje, voznja do Komize, a rekli ste da iz Mezuporata ne idu bas svaki dan radi plime u Modru spilju - pretpostavljam da mi se isplati dan prije nazvati ili poslati mail na recepciju u Mezuportu i pitati da li ce drugo jutro voditi turiste u Modru spilju - (ima njihov kontakt na dnu stranice ovdje) .