Evo kulturno-zabavnog programa na Stradunu. Popularni Jole i Kraljica Torcide :roll: .
http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vije...ne-na-stradunu
Printable View
Evo kulturno-zabavnog programa na Stradunu. Popularni Jole i Kraljica Torcide :roll: .
http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vije...ne-na-stradunu
Pa i za avion svi moraju imati putovnice ili osobne
Kad usporediš cijenu povratnog prijevoza automobilom i avionom za njih 5 (ako sam dobro shvatila), razlika je bar 3500kn u korist automobila.
imamo osobne koje slučajno i vrijede, je 5 nas je, računala sam i ja odma u startu ali važem još sve od taksa za avion do parkiranja auta
može li mi netko reć nekaj o parkiralištu Rixos Libertas
aviokarte se mogu naći povoljno ako dovoljno rano kupuješ - nekako mislim da sada nije dovoljno rano za karte za NG
jelena - moraš uračunati i dolazak na ZG aerodrom - možeš busom, pitanje je gdje ti je najbliža stanica, možeš taxije - relativno OK cijena do aerodroma, ali ne i od aerodroma do zagreba jer Velikogoričlki taxi imam monopol, a možeš ići autom, pa će te parkiranje na Zg aerodromu koštati.
Da ja idem s familijom, išla bih autom, napravila lijepi izlet, obišla nešto od predloženih destinacija, našla smještaj izvan Grada i onda nekim javnim prijevozom došlča do njega i obišla ga.
Kaj ja zmnam - kada organiziram naš obiteljski odmor ili izlet, krećem od prijevoznog sredstva, a tek onda tražim smještaj, a ne obrnuto
Što s Libertasom? Ne znam koliko košta, ali to ti je jako daleko od apartmana, oko 5 bus stanica od Pila do kojih ti prvo treba 12-15 minuta pješke).
Ako ideš autom, snađi se prvi dan da ga ostaviš u ulici gdje ti je apartman i gdje je , kako kaže skulirana, besplatno (zamoli iznajmljivača da ti svojim autom sačuva parking za 1. dan).
Ako želiš samo ući u Dubrovnik, iskrcati stvari u apartmanu i parkirati auto na sigurno bez da ga koristiš do odlaska, onda ga ostavi na parkiralištu Luke Gruž, 100kn/24h . Postoji i garaža u Atlant poslovnom centru kod Jugovog bazena, možda netko zna koliko košta cjelodnevni parking?
Jelena, a jesi gledala bus? Za djecu je 110 kuna karta okvirno ako su 2-12 godina?
[QUOTE=NanoiBeba;2929482
Kaj ja zmnam - kada organiziram naš obiteljski odmor ili izlet, krećem od prijevoznog sredstva, a tek onda tražim smještaj, a ne obrnuto[/QUOTE]je i to sam radila uzela u obzir jedno drugo prevozno sredstvo, pa sad gruntam jer imam vremena
ne kužim jelena,
pa pitala si kojim prijevoznim sredstvom ići do DU, mi smo se raspisale a sada pišeš da znaš kako ideš.
Fakat ne kužim :predaja:
ne nego sam u startu pikirala s ćim bi išli ali pošto imam vremena malo gruntam da krenemo drugim prevoznim sredstvom
Za djecu je dovoljna zdravstvena ili rodni list
Da, zdravstvena je dovoljna, nesto da imaju dokaz postojanja :lol.
Ja sam ovo ljeto imala iznenadne domaće letove ne iz mjesta prebivališta gdje su mi pasosi, pa smo normalno letili amo tamo, a osobne nemaju.
Isto tako, za dan i dva unaprijed sam našla vrlo povoljno let, onaj fly promo il kak se vec croatiji to zove.
Sent from my iPhone using Tapatalk