Takvi muškarci su duboko nesigurni u sebe, kao na koncu i žene koje stalno nešto pletu. Ma u takvim slučajevima treba jednostavno udrit brigu na veselje, i takve izljeve ne uzimat previše k srcu;)
Takvi muškarci su duboko nesigurni u sebe, kao na koncu i žene koje stalno nešto pletu. Ma u takvim slučajevima treba jednostavno udrit brigu na veselje, i takve izljeve ne uzimat previše k srcu;)
Drugi su šutjeli jer je ugodnije biti u većini, nego manjini, a i dobra stara naslada na tuđim jadom malo kome je strana. Ljudi su ovce, poznata stvar, lakše je upirat grupno prostom u drugog, nego se odvojit i stati uz upiranog. To bar nije ništa novo u čoporima.
Meni se to nikad nije dogodilo, ali meni se događaju druge stvari sa takvima:mrgreen: Išamaramo se propisno jedna na jedan pred svima, pa sad, kako ko shvatio. Sa muškima sam si opet vrlo brzo ok, nauče gdje je granica, a sa ženama, pa uglavnom, fajrunt.
na poslu je najbolje biti suzdržano ljubazan.
radim u 2 škole.
sa svima sam na dobar dan i ljubazno komuniciramo.
u jednoj školi sam bliska sa 2 kolegice, a drugoj s jednim kolegom.
s njima povremeno odem i na kavu ili pizzu.
na fb sam prekinula sve veze koje su me opterećivale .
Ja bih na prvu rekla da ti je covjek pokusao kroz salu dati do znanja da si ih malo ugnjavila porukama, ali ispalo je nespretno.
Mislim, ne znam kakve odnose inace imate, ali mi smo na poslu takodjer medjusobno jako bliski i redovito se medjusobno sprdamo i zbijamo sale na svaciji racun. Da je netko od nas napravio nesto kao tvoj kolega, svi bismo urlali od smijeha, pa cak i osoba na ciji racun ide sprdacina.
Zato ja ne dozivljavam tvoj problem kao nesto veliko i strasno, ali razumijem da mozda vi ipak nemate takvu vrstu odnosa.
Sto se zabave tice, ako zelis otici, otidji.
Ako ne zelis, nemoj.
Ipak, mozda ne bi bilo lose reci tom kolegi da te je njegov cin posramio i da ti nije ugodno zbog toga. Njegova reakcija ce ti razjasniti trebas li otici na zabavu ili ne.
A meni je djetinjastije gnjavit nekog sta je slao 'previse' poruka. Najbolje mi je kad na nekim takvim listama i grupama ljudi glume ozbiljnost. Na to treba reagirat ili humorom ili ignorirat.
Mi isto imamo WA grupu s kolegama, manje-vise da podijelimo neke sretne vijesti. Mislim da bi se ekipa lagano ispisala jedan po jedan da im pisem cesce od jednom mjesecno na grupu u privatno vrijeme (u radno vrijeme nemamo zasto pisati). Ponekad bude neki dogadjaj oko kojeg se izmijene par poruka i onda zamre na par tjedana. A vidimo se vecinom svaki dan.
Drugo mi je s obitelji i prijateljicama izvan posla. Njih ne vidim tako cesto, a nedostajemo si.
Ja bih otisla pozdraviti se, a koliko bih se zadrzala bi ovisilo o tome kako se osjecam. Ako bi mi bila tlaka, "jako bi mi se zurilo".
Pa malo se utišala aktivnost na whappu, ja sam se povukla ali ne mislim prestati pisati. Sutra idem na tulum i ostajem točno koliko mi se bude dalo, ne bih htjela da ostane gorak okus nakon svega. Zabavit ću se s drugima i to je to.
De da te teta ina-niz utješi (bljesak zuba). Što nas kod drugih nervira, kod sebe često ne vidimo. Učini kako ti drago sutra, ali nauči svoju "prolific texter" lekciju. Svaka grupa svoga tekstera ima :). Na kraju, ili iz grupe ispadne ovaj koji texta ili ovaj koga to nervira, ako ne nađu neki balans. Ne znam ti reć' vezano za parti, zapravo je svejedno, neka te vodi osjećaj da zapravo svake vijesti 2 dana dosta i da će ta tema bit dvodnevna tema. Idi ako ti se ide i pozdravlja s tipom, ne idi ako ti se ne ide.
Otisla sam na tulum. Dosao je do mene, zagrlio me i rekao: oprosti sto sam bio grub. I ok.
Čita čovjek forum. Ili mu čita cura/žena. 8-)
A možda i piše tu
Možda ipak nije toliki papak. ;-)
Možda
A možda i jest
Posramljivao ju je pred svima, isprika nije bila javna (koliko vidim).
A niš, bilo pa prošlo.
Riješili. Nema veze što nije bilo javno. Meni je značilo i ovako jer baš smo si dobri.
Ajme lavko, kako mozes biti dobra s likom koji je u stanju nesto tako izvesti?Da je dobronamjeran, povukao bi te nasamo odmah na pocetku kad je vudio da si pretjerala i upozorio te..tako rade prihatelji..Ne kazem da mu ne trebas oprostiti, ali sori, lik nije pozitivac.
Ma ne mora značiti, ponijelo je njega u zezanciji isto kao što je ponijelo lavko dok je tipkala poruke. A nisu ni jedan ni drugi skužili dok nije otišlo predaleko. Bar to tako ja vidim. Nema nikakve katastrofe, nelagodna situacija koja se može riješiti i bok. Bilo bi loše da nije uslijedila isprika. Ja bih na mjestu lavko rekla svima "sori ljudi, drugi put me zaustavite ako pretjeram :lool: "
Ma ne mozes u zezanciji pred svima citati poruku po poruku, dok "inkriminirani" pred tobom propada u pod od srama, a ekipa ne zna kud bi pogledala...
Samo sto bih i ja sigurno bila prekinula taj one man show.
Ma upravo to. Nakon toga stvarno puno manje tipkam. A on je jedna ovako osebujna osoba..mlad je još, i malo razmažen ali silno simpatičan. Plus još ima neko tjelesno oštećenje, ne znam što je to, ruke tj dlanovi su mu deformirani i na konto valjda svega toga ga tako doživljavamo. Ali nije zločest čovjek.
Pa stvarno si mogla odmah spomenuti ovo za ostecenje, jer to baca sasvim drugacije svjetlo na tu situaciju i jasno da se ne mozes ljutiti na nekoga s takvim hendikepom. I da je za ocekivati pretjerane reakcije.
Vidiš..ja to uopće ne dozivljavam, zato valjda nisam spomenula, on ima tako superioran stav, valjda da kompenzira, da mi ne vidimo to.
Lijepo :-)
Ja ne bih mogla..
Podsjetilo me na Stonera i onog kolegu s hendikepom koji ga je proganjao kao vrag.
Meni isto ne bi igrao tu ulogu ni hendikep ni je li nešto izrečeno u javnosti, nego samo iskren ton u običnoj isprici
Ma ne bi imala sta ni oprostiti, jer nista ne bi ni zamjerila, samo odluciti kako bih se ja postavila za dalje.
Meni taj njegov hendikep nije razlog za suzdržavanje, kažem mi to ne doživljavamo, on se ne ponaša kao osoba s hendikepom, on je na van pun samopouzdanja, zapravo zrači baš onako nečim u stilu "ništa me ne može sj..". Dečko je naučio.
Al rekla sam mu kad je bio budala da je budala. I kad se ispričao, stvarno je to mislio i kak je malo neozbiljan, čini mi se da mu je trebalo da izgovori "oprosti što sam bio grub". I bilo mi je dovoljno.
Pa po meni, samopouzdani ljudi se bas i ne ponasaju na taj nacin, prije bih rekla da kompenzira, sto si i ti rekla, sto je sve legitimno..najvaznije da je tebi ok.
Pa da, kompenzira, na van izgleda samopouzdano..
Eto vidiš, nisi ti jedina koja misli da treba raditi na sebi... Ovaj tvoj jaran je to tako lijepo pokazao. Možda je to baš ono što ti je trebalo, da vidiš druge kako izgledaju izbliza i nije prekrasno. Nema veze... Svoje si odradila. Većina nas ne bi uopće dvaput o tome razmislila nego bi na prvu grubost odalamili bezobraznika jezikom (a ja bih još i razmislila što mi je on to pokazao - kao što si i sama napravila) i priča gotova. Netko je već napisao da ste oboje naučili što ste trebali i mirna Bosna.
Imala sam prilike na poslu vidjeti kako fini i pristojni ljudi ispadaju iz kolosijeka..pa vidis jednu sasvim drugu stranu..ugl. zivjela distanca..
imaš toliko toga za podijeliti s tim dragim ljudima, kako on to ne razumije? :)