Dr. Hafner pretpostavljam.
Printable View
Dr. Hafner pretpostavljam.
100% Hafner
Sretno Bubica :-) nadam se da ces nam se javiti kada dodje bebica :-)
Evo nakon dva tjedna ležanja na patologiji trudnoće i nakon mnoštva testova i amniocentoze mogu javiti da je sve u najboljem redu i samnom i sa bebom. Za mene kažu da sam sa zdravljem u rangu sa prosječnom zdravom trudnicom. Sve moguće dijagnoze koje sam imala su se vratile u normalu. Šećer mi ne prelazi 6 (najčešće oko 5.1-5.3) za razliku od činjenice da sam prije trudnoće imala konstantno oko 15 jedinica. Anemija kao da ne postoji, hemoglobin je u normali. Štitnjača je bila blago povišena al je i ona sad u normali. Generalno je sve normalno. Curica je zdrava i super se razvija. Promjenili su mi terapiju za srce koja sadrži 70% manje ljekova od koliko sam pila, a i to kroz par mjeseci prestajem piti. Odpustili su me, uz redovite kontrole i za sad sve teče kak spada. I dalje se nemerem otjeti dojmu da su lječnici totalno zabezeknuti mojim slučajem. Taj me moment još vujek drži, no jako sam daleko od one prestrašenje trudnice koja je 3 mjeseca nakon snažne terapije za posinfarktno stanje, saznala da je trudna i zbunjena uz gomilu još zbunjenijih lječnika nije znala di i na koju stranu.
Samo neka sve ide ispravnim tokom i krajem kolovoza curica dolazi na svijet <3
Sretno do kraja!
bas mi je drago da je sve ok!
sretno!
sretno i dalje
Bubica, jako mi je drago cuti da sve dobro napreduje i da ste obje dobro :-) sad uzivaj u trudnoci i javljaj nam se i dalje :-)
Hvala Bogu da je sve u redu, jako mi je drago, sretno!!! :) :heart:
supeeer Bubice, bit će sve ok! :heart:
❤
Drage moje da vam javim kako sam i obećala, porod je bio 10.08. dva tjedna ranije na carski, radi visokog tlaka. Curica, 3350g i 48cm ocjena 10/10. Danas otpuštene i obe smo u najbolje redu. A sada idemo ka onome što sljedi.
Hvala vam svim na podršci! <3
Cestitam!
Čestitke
Cestitam :heart: :)
Čestitam!
Cestitam! :heart:
Cestitam Bubice!
Čestitam! Divne vijesti!
Čestitam, malo sa zakašnjenjem ali od srca.
Baš je počelo napeto ,cijela priča , pa sam jedva prodisala do sretne vijesti.
Predivno
Cestitam!!! Drago mi je da sve dobro ispalo! Uzivajte!