divno!!!!!!!!!!!
sva sam se raspekmezila
Printable View
divno!!!!!!!!!!!
sva sam se raspekmezila
bravo, nika, i za hrabrost i za priču
imala sam nedavno priliku upoznati barbaru i činila mi se draga i topla žena
sad definitivno znam gdje idem roditi drugo dijete
Nika, prica je predivna! :heart:
I stvarno smo obje imale srecu naletjeti na smjenu nase Barbare!
Barbara je stvarno posebna i prekrasna zena... jos uvijek ne znam kako joj zahvaliti, ali smislit cu ja vec nesto... I doista, dobro si zamjetila, ona kao da se veseli svakom nasem uspjehu i nasim bebicama...
Radi nje je moj porod bio takav da sam samu bol uspjela "zaboraviti" za 2 dana... u usporedbi sa 5 godina koliko mi je trebalo da zaboravim bol sa prvog...
Sad si me inspirirala da i ja pisem pricu... sutra cu.
Jos jednom, cestitke na hrabrosti... ne znam koja od nas je trebala vise hrabrosti ili ludosti za putovanje u Rijeku... tvoj puknuti vodenjak ili moji trudovi na 3 minute... U svakom slucaju, Barbara je komentirala da smo mi iz Zagreba lude zene. :)
Zašto ja čitam ove priče?
Poslije sam cijeli dan nesposobna za rad!
Nika, Šafra, Barbara... koliko povezanossti...
Bravo za prekrasnu ekipu!
nakon puno vrimena san procitala pricu s poroda...i prekrasna je. svaka cast rijeci!
Joj Nika! Čitam ovo sve iz Moje dijete....prekrasno! prekrasno! Tvoja priča, priča tvoga muža i tvoje primalje!! Ma oduševljena sam! :heart:
..hm da...i tulim ko prasica nakon primaljine priče... :heart:
Nika prekrasna prica! :heart:
Kad sam prvi puta pročitala članak, baš me sve to skupa na jednom mjestu jakooo ganulo a pogotovo Barbarin osvrt. :heart:
Nika, predivno....... :heart:
Čitajući tvoju i druge lijepe priče iz riječkog rodilišta shvaćam da je moj porod ustvari bio tako daleko od idealnog mada sam onda bila super zadovoljna..... Npr. moju su mi Leu donijeli donijeli u 10 ujutro a ja rodila u 18.40 navečer!! :cry:
Za drugi porod bit ću puno puno spremnija......
Da, znam da u našem rodilištu imaju stolčić ali osim sestre Erike za koju čujem da je divna i otvorena za sve mogućnosti, većina drugih primalja se pokori željama porodničara od kojih su neki sve samo ne flexibilni..Prvenstveno sam mislila kao razlog odlaska u Rijeku - pozitivna iskustva sa osobljem, i to većinom osoblja, a kod nas moraš moliti Boga da ti na porodu bude par onih najboljih koji će uzeti za ozbiljno tvoj plan poroda a ne ga samo pospremiti i dalje inzistirati na rutinskim zahvatima..A da ne spominjem onu bianco Izjavu na kojoj inzistiraju, a poslije sami odlučuju..
Prekrasna priča o porodu iz snova. Da sam ponovno trudna, sigurno bih izabrala rodilište u Rijeci!
Nešto predivno! Potpuno sam ostala bez teksta! :love:
Prekrasna priča! :heart:
Sutra moram kupiti "Moje dijete"!
:heart:
prekrasna priča! :heart:
Prekrasna, prekrasna priča! :heart: E, kad bi sve bile takve...
prekrasno, pročitah u dahu, cmoljim od sreće zbog vas
:love: od :heart:
mogla bih na 3. ;)
prekrasna priča!
i čestitke cijeloj ekipi!!!
Ovakav bi trebao biti svaki porod! Prekrasna priča...cmolj...cmolj :heart:
prekrasan porod. :heart:
i da ste hrabri, jeste. biti na cesti po onim uvjetima..... svaka cast!
:heart:
Prekrasna priča! Toliko lijepa da sve gledam AA i mislim si da je šteta stati na jednom :D
Ajme tek sad vidim priču!
Nika... nemam riječi...skroz sam se raznježila
Pre, pre, pre,pre, pre,pre, PREKRASNO! Kao iz bajke!
srce mi lupa sto na sat od želje da i ja doživim slično iskustvo.
e ovako nesto mislim i ja! vec trubim MM-u kako bi bilo vrijeme da razmislimo o jos jednoj maloj struc....Citiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
Nika, prekrasna prica, prekrasno ispricana. :heart:
bas me se dojmila.
Nika...kapa dole !
Šafra...CARE !
Khm, khm... 8)Citiraj:
bubimira prvotno napisa
Nika, cini se da ce slijedeci baby boom na forumu bit u tvoju cast :lol: .
I meni iste stvari padaju na pamet kad citam ovakve price.
Specijalno mi je to drago, al još draže će mi biti čitati slične priče na forumu.
A svakim danom ih je više :D
predivna, predivna prica. sva sam se raznezila... :love: hrabrom tandemu u prekrasno "reziranom' porodjaju.
Ovakve priče mi daju puno snage.
:love:
ova prica je prepreprepredivna :heart: :heart: Definitivno porod, primalja i uvijeti iz snova (osim onih na cesti :mrgreen: ). Drage trudnice sve cemo mi u Rijeku do Barbare cini mi se :love: :love:
divno nika :heart:
ja se na svaku pricu s poroda rascmoljim...
:love: jedna suzica sreće za sve vas, uključujući i Barbaru.
Ja hoću ovo imati treću put, ali u Varaždinu.
Nika, that's the way! Ma nisam nista manje ocekivala - znala sam da cete ti i Schaphra biti u stanju izgurati sve najbolje a kad vam se i Barbara uplela u pricu nije moglo niti biti drugacije nego kako je bilo - prekrasno!
Puno puno :heart: i :love:
Super..
Ja sam prvo mislila da nikad više neću roditi i zahvalila Bogu na ovom malom slatkiću. A onda pročitam ovako nešto i skulirano MMu velim da drugi put idemo u Rijeku. A on :shock: Drugi put ???? :lol:
:* nasmješenom Timiju