Lili75 prvotno napisa
htjedoh reći da potpisujem cure, stvar je stava.
Mojca imala sam i još imam šeficu (bez dečka, djece, ljubavnika, posao joj je sve na svijetu) kojoj je svašta padalo na pamet (radim u državnoj službi) koja me zvala u vrijeme nedjeljnog ručka, u svako odoba kad bi joj palo na pamet, na godišnjem dok ja veslam posred mora masnih ruku od maslinovog ili nekog drugog ulja (e tu se posebno posramial kad je shvatial u kakvom trenu me zove) a onda sam okrenula ploču i rekla E dosta je! posebno otkako sam postala mama.
Mrtva hladna joj se ne bih javila ni nakon što bi mi mob neprestano dugo zvonio, tako par puta pa sam par puta odgovorila da sam ne znam u nekim situacijama da ne mogu ni pričat (npr. pregled kod dr. i sl) a kamoli nešto odrađivat, malo po malo sam je odbijala da smo došli do toga da me ne bi više zvala da nije prijeka sila. Na BO sam jasno dala do znanja da ako sam na BO, nisam majke ti na GO.
Ona će osjetit tvoj stav čim ga promijeniš. Ne daj na se. Ja sam se preporodila otkako sam promijenila svoj stav, a ako ima posla koji treba završit a meni bi lakše bilo da ga završim doma i da sam mirna, ja ću to napravit doma naveče al samo ako ja to SAMA želim.