Hvala :) Ma taj klomifen mi poremeti cijeli ciklus. M stigne prerano, a nalazi krvi pokazuju da još nemam M iako krvarim. Tako da moram ponovo vaditi krv za koji dan :(
Printable View
Hvala :) Ma taj klomifen mi poremeti cijeli ciklus. M stigne prerano, a nalazi krvi pokazuju da još nemam M iako krvarim. Tako da moram ponovo vaditi krv za koji dan :(
Mi smo bile jako aktivne ljubičice :D
Jutro cure! Kava, čaj za sve :coffee:
Ja na bolovanju, prehlada :sick: i da, googlala sam da li prehlada može biti simptom trudnoće, hi hi.
Jutro!
Ja imam sto briga na pameti, trenutno sam totalno van fazona oko bebe. Danas mi je već 13.dc ajmeeee, a još nisam trakicu nijendu iskoristila. Budem danas popodne.
Pruža mi se super poslovna prilika...Više posla, puuuno veća plaća...Ali puno manje slobodnog vremena. Pa eto, beba, ako čekaš pravi trenutak da zezneš stvar, sad je :D
Pozdrav svima:)
Ja sam se testirala jos u nedjelju (iako sam mislila u ponedjeljak) jer nisam imala mira. Minus ko kuća :/
Ali kao ostaje mi nada da će za tjedan dana test biti pozitivan jer nisam još dobila. Danas neka sukrvica i tako pa mislim da bi menga ipak mogla biti tu.
Ni trenutka slobodnog vremena ovih dana, pa se barem ne zamaram previse rezultatima.
Drago mi je da smo na novoj temi, Giovi, čestitam još jednom :)
Marle, i ja sam sklona tom prepoznavanju simptoma u svemu:) Presmijesno.
Bok curke. Kuham vam caj s medom od maslacka i kavu, pa tko sta hoce. Vlattka nadam se da je ipak T u pitanju. Munkice sretno ovaj mjesec sa klomifenima.
Marle, držim fige!!!!
Vlattka, ako je spoting najava M, neka sto prije dođe da započne novi ciklus :)
♥ lista za: 29.03.2017.♥
(ne)čekalice:
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice:
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Marle, Vlatka ~~~~~~~~~~~ za +!
November ne znam šta bi ti rekla. Ja nisam promjenila posao jer kao ostat ću trudna pa nema smisla negdje doć i otić na porodiljni. I tako ni trudnoće ni boljeg posla. Ovdje me drži slobodno vrijeme koje imam odnosno fleksibilnost da migu se zamjenit, otić na bo bez objašnjavanja i straha a sve ostalo je koma i nesretna sam. No trenutno su mi curke prioritet i prema njima se ravnam, jel to ok, nisam sigurna al je tako.
Mami, jesu ti bliske kćeri? Imaju dobar odnos?
Bok curke... ne pišem puno ali vas pratim :) navijam za pluseke... ja sam u fazi injekcija, cekam subotu prvi UZV i tak... uvijek nesto cekam :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cure hvala na lijepim željama! :ghug:
Mami nemam pametan savijet. Ja sam isto prilično nesretna na svojem poslu, ali su uvijeti super i nikakvi problemi za bolovanje ili porodiljni. A siguran mi je posao kad se vratim. Plan je nakon bebe potražiti novi :)
Mona sretno u postupku!
Mona sretno i nek bude uspješan postupak!
Ja nekako više naginjem da ostanem na sadašnjem poslu. Nije mi loše, uvjeti su super, jest da je na tom drugom puno veća plaća al bože moj...Mlada sam, bit će prilike. Nekako nisam ipak možda spremna promijeniti posao. Al vidjet ćemo, možda me prevagne.
Nego, jučer smo se spontano pobebili popodne, i pita me muž koji ti je uopće dc...Ja reko 13., još neće O, bit će kroz koji dan. Išla sam kasnije popiškit trakicu, kad ono LH pik al jak da jači ne može biti. A jutros me toliko rastura jajnik da to nisu istine. Znači da mi je danas def O, 14.dc, može li školskije? Još ćemo danas bebiti naravno.
November, fige da se mrvica primi :)
Mona, sretno na UZV :)
Sutra idem na UZV jer doktor sumnja da imam cistu. 3. DC sam vadila krv, ali progesteron je bio još jako visok tako da je izgledalo kao da još M nije stigla, a ja curim... Sutra je 6. DC (dr. misli da je to pravi 3. dan) pa žele ćirnuti što ima "dolje". Koji kaos!
mami meni danas 1dc,nisam ni stigla biti u ljubičicama,odmah se vraćam na dno liste :(
munkice baš kaos,nadam se da ciste ipak nema ili da je otišla s M. Javi nam što kaže dr.
november :fige: :fige:
♥ lista za: 30.03.2017.♥
(ne)čekalice:
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
Odbrojavalice:
Chiara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
Točekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Nivana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
A gdje je kava??
Marle grlim, znam kako ti je.
November ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to!
Gdje ste sve pobjegle?
November, držim fige da bude uspješno ;)
I ja se selim na dno, danas mi je 1. dc!
vlatka :( grlim. idemo onda skupa po plus!
Idemo :ghug:
Ja sam tu! Pazljivo pratim :) idem i ja s vama po plus! ;)
Ja imam pitanje drage curke, za vas he amatersko pitanje Ali sta mogu: dakle maloprije je bila.sluz onako srednje kolicine,prozirna i ljigava ali je nisam mogla razvuci kao nekad i desni jajnik me boli ono kao tezak mi.. Sluzi je bilo I maloj kolicini i jucer. Ako se ne rasteze jel znaci da je O? :/
Bajbiblue, nažalost nemam odgovor, ali moram prokomentirati da i ja svaki mjesec razbijam glavu na slične načine, a nikad mi se nije dalo detaljnije proučiti sve to:/
Što se mene tiče, sad sam na mukama jer mi ipak nije jasno jesam li dobila mengu ili ne, prazna čašica cijeli dan. Poludjet ću do nedjelje i novog testiranja ako se to brljanje nastavi.
Fitnessgirl, sretno ;)
Bajbiblue, za O bi se trebala rastezati poput bjelanjka.
Vlattka, i ti koristiš Moon cup?
Nestalo mi pola posta i isteklo vrijeme za edit. Uglavnom...
Bajbiblue Nekada se rasteže manje i prozirnija je, nekada više i bjelkasta je. Sve to ovisi od ciklusa do ciklusa. U bolnici su mi rekli da varijacije uvijek postoje. Samo što mi toliko obraćamo pažnju na sve detalje da u svakoj promjeni vidimo anomaliju :) . Koristiš li trakice, mjeriš li bazalnu ili si na fm?
Hmm, ne koristim nista. Doktorica je sumnjala da ovulacije preskacu jer he bila sigurna da imam insulinsku rezistenciju,medjutim ispostabilo se da imam snizen insulin. Ali svejedno imam I polip pa mislim da ne stigne do cilja..
Sljedece sedmice imam konsultaciju za histeroskopiju.. :(
Jutro cure...evo kavica je kuhana...
Mona sretno u postupku...
November vibram za plussssss...
Bajbi...ovih 5-6ciklusa prije dobitnog ja sam promatrala tu sluz i uvijek skakutala kad bi bila najjaca. Meni nikad nije bila bas rastezljiva full ali sam bila mokra dolje...dobitni ciklus koristila sam trakice i dan kad je pokazala lh pik ja sam prakticki bila suha dolje. Dva dana prije sam bila full mokra a dan prije nesto malo... tako da mislim da to stvarno ovisi od cure do cure i od ciklusa do ciklusa... probaj sa trakicama,nemas sta izgubiti...ja sam mislila da ce mi stvarati stres pa sam ih odgadjala ali na kraju su me bas veselile i nekako sam bila manje pod stresom jer sam po njima znala da NE MORAMO bebiti bas danas dok sam bez njih stalno razmisljala i bila vise pod stresom. Ono: e danas sam full mokra moramo bebiti,dan poslije- e danas me probada stalno pa ipak i danas moramo bebiti,dan poslije-danas sam napaljena,to je to,znaci i danas moramo bebiti...i tako u krug :lol:
Hvala curke na lijepim željama :)
Bajbi - sve je moguce, ja kad sam imala onu pravu lijepu sluz kaj se rastezala do neba, ispostavilo se da tada nisam ni ovulirala, kod cura kaj nemaju problema sa hormonima to je dobro mjerilo ali kod nas sluz nije znak ovulacije, nažalost. Ali svakako pokri te dane jer mozda je kod tebe drugačije naravno. Bilo bi dobro ako bi mogla na uzv za tjedan dana da se vidi jel bila ovulacija. Čisto da znas stanje, ili pisni koju trakicu...
Jutro!
Hvala curke na vibrama.
Mi smo jučer navečer bebili, ali me je toliko bolilo da sma jedva izdržala. Kao da mi je prvi put, strašno. Sva sam bila nabubrena i naduta, ne znam ni sama kako sam uspjela izdržati.
Imam i pitanje - dakle prekjučer je trakica popodne pokazala jaaaaki LH pik. Nije me taj dan ništa boljelo. Jučer je trakica bila negativna, ali me boljelo ko sam vrag, desni jajnik me rasturao. Danas me još mrviiiicu boli, puno manje nego jučer. Znači li to da je O bila jučer, ili moguće da će biti i danas?
Moguce je i jedno i drugo...vi ste bebili pa se ne sekiraj...malci ce cekati spremni u slucaju da je danas... ja sam pisala jutro nakon pozitivne trakice da kad smo bebili da me bolilo,unutra kao da je lupao u maternicu ili sta vec... :-)
Mona, sretno!
Cini se da sam jos samo ovaj mjesec na listi :). Dobila sam novu doktoricu (moj dr. je otišao iz bolnice) i još ovaj mjesec pokušavamo s klomifenom, a onda radimo novi plan. Kaže nema se što više čekati :)
Munkica -hvala :) sviđa mi se stav tvoje nove doktorice ;)
I meni :) . Baš sam otišla sretna s UZV. Jer, inače, te samo pogledaju i kažu da će te zvati iz monitoringa da ti daju daljnje upute. Svaki UZV drugi doktor. Ovako je ispalo da je ova doktorica ujedno i moja nova doktorica pa je na brzinu pogledala moj fajl i rekla kako ćemo dalje. Tako da sam zamijenila doktora Grka za doktoricu iz Srbije. Nije da su mi strani jezici problem, ali ipak je ugodnije kada možeš komunicirati na našem jeziku.
Sad sam opet pozitivna :)
Munkica a jel znas kaj bi mogo biti slijedeći korak?
Marle Ciste nije ni bilo. Izgleda da je Pregnyl uzrokovao probleme. Ciklusi su mi bili 25 dana, inace su oko 33. Tako da cemo sada njega izbaciti.
Mona, mislim da ce to biti IVF. Vjerojatno se nitko nije veselio IVF-u kao ja trenutno.