Prijavio se. Roditeljski nije spomenuo
Printable View
Prijavio se. Roditeljski nije spomenuo
Mogu li i stranaka djeca ići? Jel to s spavanjem i kamo se ide?
Inače sad se vratili od tog dečka koji ide
Velim ja to je očito samo za hrvate, jedini oni mogu slušati lanu, maju, i slične. Nasmije se frendicu i veli je to je samo za hrvate:mrgreen:
Ošli :mrgreen:
Cvijeto, jučer smo razgovarali s jednim prof. tjelesnog koji godinama ide. Da je to toliki nered, dosadilo bi mu već. Njegovi su samo pozitivni dojmovi
cekam poruku da su stigli, nestrpljiva...:cekam:
Sretno dečkima
Ti naši su isli oko ponoći taman sad bi skoro trebali bit gore
Slušala sam vijesti ujutro i mislim da sam čula tog frendica
Rijecanka, kome prvom stigne poruka, ovdje prijavak. Nek bude ovo topik za stalkanje lol inace, m je na krvavcu. A mm cijeli dan bleji u web kamere ne bi li ju ugledao lol
je, tako nam je suđeno, oni uživaju a mi čekamo i strepimo...
Jurana, super, ma mene vise strah lavina nego tuluma. Partijanje sam pregrmila od prekretnice kad je prvi put dosao doma, a malo ga puno prevarilo. I nama i njemu je to bila skola. Valjda :D
I ja sam u tim godinama išla sa školom na skijanje. A nije bilo interneta ni mobitela. Sad si bas mislim da se ne mogu sjetiti jesam li zvala starce iz Zakopana. Pa gotovo ziher sam da nisam
Uzivat ce oni. Te planine tamo su prekrasne
Update. Jos pola sata do odredista. Sad su stali u supermarketu u nekom vecem mjestu da naprave nabavu. Da mi je vidjet sta su kupili.
Uvjet da ode na ovo jako skupo skijanje, su 3 slike dnevno na viber lol
E Forka, to. Ne razumiju to ove mlade mame :D
Sad ispadam najveća konzerva tu - moji idu sutra s nama :)
Ma sta ti je, bice nema drustvo za sad koje skija.
Ima. Nismo dali. Ide na vikend skijanje sa školom
hvala cvijeto, blizu su, dakle. ja sam samo rekla da očekujem jednu poruku dnevno, a kako mi je inače sklon tim javljanjima i pisanju, mislim da ću dobiti samo "sve ok". no, meni i to dosta.
Čitam na fejsu da su neki busevi stajali na Bregani 2-3 sata :(
stigli su u apartmane, ja saznala ne od mog nego od malog iz razreda, baš se javio njoj dok sam provjeravala.
evo, sinoć se vratili, moj je puno dojmova i sve mu je bilo super. dali smo mu vremena za "slobodan sastav", da priča što hoće i redoslijedom koji hoće, detalje ću vremenom, pomalo, ispitivati. uglavnom, što se njega i ekipe tiče, ide i iduće godine (nešto se, naravno, i nas pita i to onaj vrlo bitan dio, ali hajde...).
naravno, uspio je ostaviti tamo moju super praktičnu plastiku na zatvaranje (iz neprežaljenog Mercatora, srećom sam toga puno nakupovala) u kojoj su bile zaleđene sarme, ali to je bilo i za pretpostaviti, vratio živu glavu, a čini mi se i svu robu i opremu, čak mu je i puno novaca ostalo, tako da....ja zadovoljna, za sada.
netko je gore spominjao Lanu i druge koje mogu slušati samo hrvati (ja bih ipak bila preciznija, samo neki hrvati), ali ove su godine stvarno imali dobre goste, koje bi i ja rado poslušala - TBF, Neno Belan, Psihomodo, neki DJ...kaže da je išao na Belana ali bio kratko jer su tamo bili uglavnom "roditelji" (to mu dodju ovi 18+, valjda
Kaj niste čitali najavu koncerta, kad smo bili kod tog frenda mama je sve ispričala.
Klinčevi dečki su mu često slali slike bilo je tu svega od vrhova alpa preko pijače do praznim flaša
Dojmovi su isti. Pa i za Belana. Jedino sto su njima zadnji dan provalili u apartman. Oni dosli u pet ujutro, vrata provaljena, ukralo im sve novce koji su bili u apartmanu, bolju robu, tenisice, bolje torbe...njemu jednu adidas majicu i 30 franaka koji su mu slicajno ostali u trapericama, ostalo je nosio sa sobom. njih je bilo 13 u apartmanu, to mu je ipak bilo malo previse. Sve ostalo, prepun je dojmova, odusevljen, kaze- zemlja srece lol
uh, baš mi žao, za tu krađu nisam čula, a nije očito ni moj jer bi mi bio rekao. malo prije se vratio iz grada gdje je prepričavao ekipi koja nije bila svoje doživljaje i već su dogovorili proširenje za iduću godinu.
Sarma se nije odmrzavanje putem?
ne, oni su je odmrzavali tamo.
podižem
molim tješeće postove :scared:
i savjete
i tješeće postove :cupakosu:
iskustva
i tješeće postove :fige: :drama:
ne brini, sve je tamo pod kontrolom. koliko može biti, naravno. iskustva su, barem klinaca, odlična. prošle god ih je išlo 4 iz razreda, ove ih ide 14, dakle, oni i više nego zadovoljni.
Kod mojeg ove godine ide njih par ipak je to dosta love.moj nije zaunteresiran
Riječanka, tvoj opet ide?
što je sve uplatio, samo goli aranžman?
ili i večere, školu?
moja neće večere, da nitko neće
neće ni školu
da ni to nitko neće
kako izgleda to samostalno skijanje?
skijaju li oni uopće ili se to svede na tulumarenje?
e detalji, znači nema wifi?
kakve su uopće okvirne cijene?
je li tvoj imao tu festivalsku narukvicu?
igraju samo franci?
koliko uopće džeparca cca?
znam da to ovisi, ali neka realna pretpostavka?
piši sve što ti padne napamet
Igraju naši
prijatelj moga je imao plaćenu večeru, kuhali su nekaj skupa tokom jutra,
neki su spavali do podne, neki su se dizali rano i išli na skijanje, večina ih nije uopće skijala, ali to sve ovisi o detetu.
nešto su nosili od zdoma, većinu su tam kupili jer prve godine su dosta tu napukovali pa ovaj ne jede ovo, onaj ono,
moja frendica mu je dala 30 eura za po danu, osobno mislim da je to jako puno.
obavezno spakirajte nešto za čišćenje , oni su imali krpe i slično, deterđente, tablete za suđericu, jer ako stan nije poslije sređen onda još naplate i završno ćišćenje
većina nose svoje skije