Moja osnovna prosla,bas mi je drago. Zg zupanija
Printable View
Moja osnovna prosla,bas mi je drago. Zg zupanija
a inače i ove koje su prijavljene će sudjelovati u nekom obliku. Evo tu piše koje se točke odnose na njih
https://mzo.hr/hr/informacije-za-skole-medije?cat=844
koliko sam shvatila, Ministarstvo je uzelo po 3 škole iz svake županije (pa je tako za Zagreb Cankarica, 3. i 5. gimn.)
ne čokolada, jedna je osnovna i 3 srednje iz Zagreba
Cankarica nije jednosmjenska..al bez obzira drago mi je ak su prosli
Nasa OŠ isti kvart smatra da ne treba :(
Sramota...
Kak nije,do ove godine je bila jednosmjenska,ali ću pitat baš šefa. Cankarova je i u koje doba od pred 40 godina bila najopremljenija škola,imala boravak i slično,što moja seoska škola mogla samo sanjati.
Ali mi smo zato imali nepregledne šuma i polja kojih ni sad nema baš preveć
Cankarica je jednosmjenska išla sad na njihovu stranicu.
Naša je trosmjenska
jelenao, ne znam otkud ti to da je jednosmjenska
Cankarica je dvosmjenska škola
a točno, još je jedna strukovna, zaboravila sam.
Larmama,slučajno piše na webu,a sjećam se da su mi i to na poslu pričali,ali provjerim u zbilja kaj je
Ok piše da će od rujna bit
Ali je bila i u skoroj prošlosti
nasa osnovna skola (sad vec bivsa) je izabrana!:-D
bas sam sretna, ravnateljica radi odlican posao
zg zupanija
Čula sam da će pisana slova ucit u drugom, da će se godine iz povijesti manje zahtjevati.. i to je sve sto sam nacula. Bit će tu mnogo pitanja u svakom slučaju...što je s ovim prelaznim razredima..8 - 1 srednje. 8 npr završiš u takvoj exp školi..pa kreneš u srednju koja nije exp. Također...moraš se preseliti pa dijete u drugi razred krene u ne exp skolu...u kojoj svi već iz prvog razreda znaju pisana slova. .. ima tu puno pitanja koja će praksa proizvest..samo se nadam da su spremni na sve to. Inače..pozdravljam sve te novitete..i trenutno mi je drago da smo preselili i da nismo u prelaznim skupinama.
Oka good pointse imaš
I da više sreće imaju oni koji nisu u prijelaznim razredima i prva eksp.generacija s full eksp.programom kao prvašići i petaši.
Koliko citam, Glunčić se suprostavio prijavi na natjecaj za eskperimentalni program u osnovnoj skoli kao predstavnik roditelja (T. Ujevic, Koturaska). Zivo me zanima kako li ce se to provoditi kad je glavni vladin covjek protiv provodjenja. (necu bas linkat hrastov tisak)
To su poznate UIO gerilske borbe kroz predstavnike roditelja.