Tocekice, vraćaš nam se!!! Jupi! :cmok:
Printable View
Tocekice, vraćaš nam se!!! Jupi! :cmok:
:heart:Lista za 27.3.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
Ivy7~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc II
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
Odbrojavalice:
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
November~~~~~~~~~~~~~~16.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Ivy, kad ti je danas pregled?
Iza 14 h trebam doći... Sad štrikam od nervoze :scared:
I tak ja jucer na kontroli kod ortopeda koji me obavjestio da mi je potrebna operacija koljena. Ja mu objasnim kako planiram trudnocu i nije mi sad vrijeme za neke anestezije i slicno. Fino smo se dogovorili da nije nista hitno i da se javim kad budem spremna. Izlazim van gledam u nalaz, a on napisao: "Gospodja je trudna..." Zna li on nesto sto ja ne znam? Aj neka...mozda me zacopral ;)
Evo me s uzv... Vidi se gestacijski mjehur i zv unutra s naznakama ploda, sljedeci cetvrtak idem opet kad bi trebali vidjeti i cuti plod...
Joj izludi me ovo! Prvu trudnocu sam otisla tek sa 7i pol tj i sve lijepo vidila a sad ovako rano pa mic po mic.
Iva, nek je doktor dobro to zacoprao :D
Ivy, da sve bi ovo preskočila da nije bilo sukrvice. Ali, zasad to sve dobro zvuci. Koliko si danas?
Kod mene danas svečano započeo prežderavajući PMS.
5+3 sam, tako da cu biti ravnih 7 kad idem opet. Sad ispada da je ta sukrvica stvarno mogla biti implantacija. Ah!
Sarasvati i tebi zelim lazno najavljeni pms kao meni s tvojom tortom!
Iva, nek je doktor dobro naslutio!
Dobro je na listi, danas mi je 17.dc.
Tocekice dobrodošla :D
Kao što je dr Š i rekao, a i ja sama osjetim, jučer mi je bila O. Bebili jesmo iako je lijevo, ne u reproduktivne svrhe nego iz želje. Sad dok smo opušteni bebimo svaki dan. Nevjerojatno koliko nam je seks bolji i koliko smo opušteniji općenito! Mislim si, dok napokon rodim i kad počnemo opet hopa cupa, di će nam biti kraj :D Opuštenost će biti luda otad pa nadalje :D
Da, slažem se da je sve bolje i ugodnije kad nema stresa, ali ne i da će beba doći kad se netko opusti. Taj dio ne mogu prihvatiti :)
Ivy, hvala ti! Tko zna, ja nekako i dalje, iako ne u svakom mjesecu, pomislim da sam možda baš sad trudna, hahaha. Neumorna sam.
:heart:Lista za 28.3.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
Ivy7~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc II
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
November~~~~~~~~~~~~~~17.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Marelice, dobrodošla u ljubičice!
:heart:Lista za 1.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
Ivy7~~~~~~~~~~~~~~~~~~43.dc II
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice:
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
November~~~~~~~~~~~~~~21.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Sad smo na dva sata razlike u rodi? :D
Dobro jutro zelim svima i sretan vam dan zeca i jaja. I Uskrs :)
:heart:Lista za 2.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
Ivy7~~~~~~~~~~~~~~~~~~44.dc II
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
November~~~~~~~~~~~~~~22.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Obaram rekord - cijela stranica samo za mene! :lol::trci:
Sara, evo malo da ti razbijem niz ;). Danas 12 DC, a muž na putu do subote. Toliko o ovom ciklusu :/.
Moj FF kaze da je danas 7dpo. O smo pokrili. Jucer su me kriza razvalila, a jutros je fini skok temperature. Nadam se da je to pozitivan znak ;)
Dobrodošle i jos bolje osvježile moj niz :)
Iva, lijepo zvuče i skok i križa. Ja nikad nisam o simptomima pisala, dva-tri puta sam se u ovim silnim mjesecima osjećala trudno :)
Jucer i prekjučer me cice boleee, i nekako su veće, a to kod mene nije tako svaki mjesec. I to me sad, uz posao, zaokuplja i bas se dobro zabavljamo s pomislih da sam trudna :D
Tocekice, siječanj 2019. za tebe!
Iva i Sarasvati, navijam za vas :fige:
Ja čekam četvrtak za pregled i borim se s mučninama. Na poslu sam kao zombi.
Ivy, drži se.
Sara, mislim da će 2019. biti moja, ali sada baš siječanj... mislim da bi mi proljeće na ljeto bili draži da mogu u šetnjice s bebom ;). Sad sam barem izbjegla Božić i Novu :)
Iva~~~~~~~~da je to to. Ja sam odustala od BBT, sada sam opet na trakicama. Btw po njima je danas dan D, sutra 1 dpo..Sara, pa ti si nam ljubičica.
Dobro jutro cure!
Evo nije me bilo duže vrijeme... Neki ludi mjesec je iza mene!
Ureaplasma je izlječena iz prve, zbog antibiotika nismo ni imali odnose kako spada, tako da se nisam pretjerano ni nadala ovaj mjesec... Vještica :evil: je stigla, tako da mi je danas 1 dc.
Puno nade polažem u naredni mjesec, i nekak si mislim kak bi nam se moglo posrećiti napokon...
:heart:Lista za 2.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
Ivy7~~~~~~~~~~~~~~~~~~46.dc II
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice:
November~~~~~~~~~~~~~~24.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
November, gdjeeee si? :sing:
:heart:Lista za 5.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
Ivy7~~~~~~~~~~~~~~~~~~47.dc II
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
November~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
November, dobrodošla u ljubičice!
sara, danas ti je lijepi DC. Koliko se sjećam, ti si imala kraće cikluse? November, javi se! Marelice, i ja se nadam da je ovo tvoj mjesec. Opet sam nekako pozitivna i optimistična (a znate što se dogodilo zadnji put kada sam to izjavila :))
Tu sam tu sam, imamo nekih radova po kući pa ni ne palim laptop.
Nemam što prijaviti, osim da čekam M da mogu u postupak, bradavice me toliko peku i bole da bih najradije gola hodala! Za koji dan će M.
Imala sam malo zbrkane cikluse nakon postupka, ali inače sam na 27-28-29dc. Ali koliko god su mi grudi bile sumnjive ovaj mjesec jer me ne bole inače u pms i osjećala sam ih kao u ranom dojenju, mislim da se nije ništa spojilo jer se danas pojavio osjećaj "dolazim svaki trenutak". Još nije došla, ali ipak je malo naivno od mene nadati se. :alexis:
Draga VeraM, ne želim pisati po drugim temama pa ću ovdje napisati da mi je iskreno žao.
Sara, i ja sam prošli mjesec imala osjećaj kao da dojim. Ali, M došla je normalno na 17 dpo. Nije naivno nadati se, a onaj osjećaj svaki čas će doći ne mora biti od M.
Joj draga Vera jako mi zao!
Cure ljubicice drzim fige za lazne simptome pms-a. Ja sam bila na pregledu, sad mala mrljica od 6 mm kuca!!!
Hvala svima, šta ćemo, tako je kako je. Dobra stvar je da je čišćenje išlo prirodno i da sam ja fizički ok. A psihički ću biti. Imam jednog zvrka malog uz sebe, pa mi je lakše.
ključ.