Imam puno testica pa sam odlucila nakon 5 dana od spottinga pišnuti.
Printable View
Imam 3 djece al krecem opet u nove pobjede. Klinaca nikad previše :)
Dobro nam došla bubamaro... i još brže otišla ;)
Hvala svima na dobrodoslici. Bila sam.u petak na folikulometriji. Lijevo antralac 12mm desno 10mm. Danas idem opet. Po meni, trakicama i bazalnoj jucer je bila o.
:heart:Lista za 16.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Bubamara39~~~~~~~~~~~~15.dc
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~6. dc
Mislim da je iva druge nijanse plave :/. Na mobu sam pa mi je dosta tesko pogoditi sve kako spada;). Ako ima grešaka, pišite :*!
Meni je danas 14 dc. Folikul desno dominantni 19.5mmx 16.. iduce mjerenje u srijedu
Zanimljivo da nije veci lijevi dominantni (rast vise od 3 mm dnevno !!).
Cure, u gadnom sam pms-u. Raspoloženje užas, evo klinci su pe pokupili u sobe jer se derem. Sve mi ide na živce ,sve me boli i umorna sam. Ode moje dobro raspoloženje i optimizam kvragu :(.
Dobro je da znaju kamo se maknuti kad treba :D
A kod mene danas, mislim da dobro vidim, lh peak je danas ili ce sutra biti. Niti jednom, sad ce biti godina dana, nije O bila tako rano.
Cure, išla sam baciti trakice u smeće kada sam skužila da mi je test od prije 2 dana postao pozitivan (slabo, ali crveno, nije evap). I naravno, pišnem ja opet jer ako je prije dva dana trebalo par sati da postane pozitivna, možda ipak...ne, negativan je. Ili je bila biokemijska ili je testić postao zbog neke reakcije pozitivan nakon vremena za očitavanje. (ali je po uputama smatran neg.)
tocekice znaš da se testovi ne gledaju nakon isteka roka, jelda? :)
ja sam vesela jer imamo puno posla i planova na svim poljima života, a i idem na prvu fm za prirodnjak u petak.
stigli mi nalazi štitnjače, tsh je 1,33 što bi bilo odlično za začeće. ne polažem NIKAKVE nade u prirodnjak, samo da se zna, ali sam sretna jer ne tapkamo u mjestu.
November, znam :p. Ne fledam, ali je ovah bio u vidokrugu...evo ti malo~~~~~~~~~. Ja sam danas opet imala blagi spoting.
Tocekice, sad bi taj spotting bio uvertira?
November, neka ti prirodnjak iznenadi u inat jer mu ne vjeruješ :D
A kod mene je ipak danas peak. Bas sam iznenađena kako je O uranila i kako je uopce ne osjecam. Jedino sto vec danima osjecam su grčevi..i kao da cu prokrvariti svaki čas. I bol u trbuhu. Nije svaki dan i cijeli dan, ali dosta je neugodno.
Hvala ti :* ali bol nije ona ovulacijska, bar kakvom je ja poznajem, već kao da ću dobiti M, nekad kao da imam crijevnu virozu, nekad kao da sam pregladnjela i grče me crijeva, i tako nekoliko dana...
:heart:Lista za 18.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
Bubamara39~~~~~~~~~~~~17.dc
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~8. dc
Niva, dobrodošla u ljubičice!
Hej ženske ,ja ću samo da vas pozdravim..i malo trudničke prašine da vam bacim
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. mi smo pregazili 20tj, ide vrijeme nismo ni svjesni...
Držite se i samo naprijed, biće i kod vas uskoroooo... <3 <3
Nivana :*. Ostatak ekipe, di ste?
Nivana :*. Ostatak ekipe, di ste?
Cure, svako malo vas dođem poviriti!
Krenulo je s puno pluseva pa vam želim da nastavite u tom tonu :)
Mi još malo pa počinjemo brojati sitno. Srećom, tek sada sam počela povremeno osjećati trudničke tegobe. Od sljedećeg tjedna idemo na preglede jednom tjedno.
Sretno vam svima :)
Munkice :*. Ajme, zar već skoro na kraju T. Pa kao da si jučer ti s nama odbrojavala. Cure, počela smeđkariti...sutra 1.DC
Pozdrav curke. Jucer bila na pregledu. Pukao f 25x19...ovulirala...trakica full pozitivna. Dao mi utrogestan i sad 14 dana cekamo..... malo osjetom desni jajnik...nije bol nego neka napetost konstantna. A inace....raspolozena i sretna...sve super
I meni je proletjelo :) Zelim da i vama odbrojavanje proleti. Vrijeme je za selidbu na novi podforum!
Munkice! Lijepo te vidjeti. Nekima od nas je vec odavno vrijeme za selidbu na drugi podforum :D
1.dc
:heart:Lista za 23.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
Odbrojavalice:
Bubamara39~~~~~~~~~~~~22.dc
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~13. dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
Pozdrav svima na početku novog radng tjedna!
Dugo nije bilo liste, nadam se da je dobro zbrojeno. :-)
Bubamaro, jesi ti u nekom obliku potpomognute?
Nisam jos u programu. Planiramo ovako jos koji mjesec. Ako sad dobijem m onda je savjet ginekologa klomifen i folikulometrija. Ma eto bas nam se zuri. Naradije bi odmah na umjetnu. 39 mi je god. Ovo je novi partner. Njegovi i moji nalazi su skroz uredu.Nadam se da nece trebat. Vjecni optimist. Meni je danas 21.dc
Samo da vas pozdravim!
12.dc mi je, imam folikul desno ali je samo 10mm.. u srijedu još jedna folikulometrija pa ćemo vidjeti. Ne pokažem nikakve nade, već sam mislima kod Škvorca!
:heart:Lista za 26.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
Odbrojavalice:
Bubamara39~~~~~~~~~~~~25.dc
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~16. dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Dobro jutro :). Ovdje je neko zatišje (ljubičice, javi te se). Evo, ja danas 6dc i naravno nisam se naručiti na pregled jer upravo određeni dani padaju na vikend/1.5 (naravno).
Sad sam skužila da sam Bubamaru zaboravila staviti u ljubičice.
Ipak je mali gad narastao i danas si dajem štopericu, držite fige da u subotu dobijemo super stanicu i super spermiće!
November, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
November!!!!!! Navijamo!!!!!
Tocekica, mislim da bubamara sutra postaje ljubičica, da sam joj ja pridodala 1 dc previše, tako da - taman!
Kod mene, kako je O bila najranije ikad, sve se nekako sporo kreće prema novom ciklusu. I traje, i traje. I traje.
November....sretnoooo
:heart:Lista za 27.4.2018.:heart:
(Ne)čekalice:
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~ 36.dc
Niva77~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
Bubamara39~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
Marelica~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~17. dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Prešla sam 2000, sad sam vidjela! :gumi:
Nadam se da ste si mogli napraviti produženi vikend!
Bila danas kod ginekologa na kontroli nakon spontanog. Ispada da imam 4 mioma s unutarnje strane i da su oni razlog spontanog. Uz to imam 2 ciste na desnom i 3 na lijevom jajniku. Baš divan dan. Idem u srijedu vadit markere. Šta da vam kažem.