Mi uvijek skinemo mrežicu, odrežem je škaricama i sve 5.
Printable View
Mi uvijek skinemo mrežicu, odrežem je škaricama i sve 5.
Ja ko i Marta, godinama vec tako nosi, on i svi njegovi frendovi, a ja se godinama vec nerviram i cudim oko toga
Mojeg muža žulja svaka mrežica i na trenirci i to obavezno odmah prvo skine nakon što proba
Kad se samo sjetim koliko smo dugo zezali mladjeg što je s 5g obukao kupace preko običnih za bazen i bio cijeli trening tako. A kad ono - čovjek je u trendu, zna kako se nosi :lol:
Jednom smo mm i ja bili vani na nekoj plazi i igrali igru "nadji muskog koji nema surferske" Prvo sam ja uocila klinca od 5g (nije prihvaceno :mrgreen: ) ali onda je stvar spasio neki Rus u speedo gacicama. Moram priznati da ne kužim tu ljubav za mokrim hlačama do koljena... Kad se to osusi?!
ali prava mi je enigma kako se osuše obične gaće + surferske?!
vjerojatno nikako, osim doma na štriku.
Nikako, naravno da nikako.
Moj sin od valjda desete godine nosi samo te surferske kupaće. Ne mogu to razumjeti nikako, em to mokro što se lijepi oko nogu, em su mu noge skoro do koljena bijele a on je prilično tamnoput i jako pocrni pa to izgleda smiješno. :roll: Jedva sam i to probavila da neće nikakve druge, bokserice ispod su mi stvarno bile šaka u oko. :facepalm:
Na njegovo tijelo, u uskim kratkim boksericama kupaćima izgledao bi kao grčki Apolon, budala, ali to će shvatiti valjda jednom kad za 25 godina pusti trbušćić i bude žalio za ovim danima. :mrgreen:
Barbi, a zamisli jadnog Apolona u uskim kupaćim boksericama kada ugleda komada na plaži.:lol:
Ja ne bi bila na njegovom mjestu. :)
Kad ovo čitam, sretna sam što mojem još nije palo na pamet da nosi te surferske gaće do koljena, iako, znajući ga, samo je pitanje vremena kad će i to doći na red :mrgreen:
Ja sebi kupila taj kratki šorc za kupanje i kad sam ga donijela doma počela razmišljati da ću ispod morati obući kupaće 8-). Jel tko nosio te ženske šorceve za kupanje ?.
MM nosi ove duge kupaće s mrežicom pa ne možemo razmijeniti iskustva :mrgreen:
Evo moj danas obukao surferske iz Dechatlona i kaže da su super. Ništa ga nije nažuljalo, i to basic model. :)
čudim se pamučnim ispod kupaćih
samo zamišljam taj mokri osjećaj fuuj
i surferske su meni bzvz nositi bez surfanja
kupace bolserice su mi zakon
ali uvijek glasam za surferske ako je alternativa samo trakica preko bokova
bas sam gledala jednog na plazi
naprijed trokutic, otraga malo veci, al pomalo daje prema tangama i izmedju trakica
Mene ne smeta golotinja, ali me smeta puno mokre tkanine na meni koja se satima (ne)susi. Tak da skupa s tim surferskim hlačama su mi u istoj skupini i podstavljeni push-up grudnjaci i tankiniji za žene. Mislim da ću to obuci na plažu - nikad :mrgreen:
Inace mm je u speedo klubu, probo je jednom te surferske i ostao zgrožen, kaže lijepi mu se mokra tkanina po nogama, nikako se osušiti, kad ronis sve ti nešto vijori oko nogu i smeta te - skroz ga razumijem :)
Meni bi bilo čudno vidjeti MMa bez surfeskih gaća, očito je sve stvar navike.
I što nitko od ženskadija ;) ne nosi te šorceve da vidim hoću li se i kako kupati u njima :mrgreen:
Ja sam kupila sebi muske kupace bokse, da se ne moram depilirati :mrgreen:
Skuzila sam poslije da ima toga u Decathlonu i za zene.
Te sorceve nikad ne bi nosila.
Ja sam prije mjesec dana svoga kratko po tom otpilila. Isto je imao tu ideju jer ga žuljaju. Kaže i drugi nose... prvi puta sam za to čula...
Mrežicu ne da skinuti...
Inače imao je jedne adidas surferske te su se sušile brže od bilo kojih drugih kupaćih. Ove godine nisam pronašla iste pa smo uzeli speedo. Ok se suše.
Ne bi mu ni ja to dala, kakva glupost?!
Ja se mom čudim i prokomentirala sam to s njim, pitala ga od kada se to nosi tako, ali više od tog čuđenja nisam izrazila. Ima 17 godina i mislim da mu zaista više niti mogu niti želim zabranjivati gaće ispod kupaćih, mislim da je odavno prošlo vrijeme za to. Posebno zato što to zaista dečki masovno nose.
Vidiš a mojega to ne zamara,očito ga je nekaj mater naučila da ne mora bit ko drugi
Ja znam neke da nose kupaće gaće ispod surferskih.Nikad nisam ni vidjela ni čula da se nose obične pamučne ispod surferskih:unsure:.To mi je baš brrr(zima i mokro:-))...
Jelena, ti misliš da je to nešto sto se uci? Znam dvoje djece istih roditelja (ne moji), jedno se ne može više potrgati da ne bude kao svi ostali, drugo je toliko u trendu i radi i ima “sto i svi drugi” da je smješno, jednom potpuno nebitno, drugom životno važno da je “u trendu, moderno...”. To se ne uci, s tim se rodiš.
Dok mi mali još nije u toj dobi, još me ne uzrujava pojava (osim na razini “sto me još čeka”), pa mi je zapravo bas interesantno sto im to znaci? Očito neki osjećaj sigurnosti, manju nelagodu... ali zašto bas pamučne, ne obične kupaće ispod, ne kužim... možda je to namjenjeno “periodu prije kupanja”, dok su suhi? Je l moguće da se poslije presvlače? Ne znam...
Iako, ja sam se par puta u životu okupala u pamučnim gaćama jer nisam imala kupaci, a bas se moralo iskorisiti priliku uci u vodu... i potpuno je drugi osjećaj u pamučnom u vodi, bas mekano ;). Jedino sto naravno poslije se moraš skinuti iz toga.
O, moj ima 16 i dok ja kupujem i perem gaće, a neće bilo kakve i najjeftinije pa naručujem gaće preko interneta :roll: itekako mislim da mogu braniti da ih namače u soli i kloru ispod kupaćih. Ako ga baš tako žulja 8-) što vidim da je učestali izgovor kupit ću mu neke najjeftinije mudante za ispod kupaćih. :mrgreen: Ali naravno da to nije to.Citiraj:
Ima 17 godina i mislim da mu zaista više niti mogu niti želim zabranjivati gaće ispod kupaćih, mislim da je odavno prošlo vrijeme za to. Posebno zato što to zaista dečki masovno nose.
Sad jel naučeno ili tak rođeno manje više isto ispadne,moj ne voli surferske gaće a supovskih nema,a moji imaju sup dasku i sasvim ok im pašu njihove kupaće
Uostalom moji se svi preskidaju više put na dan i iz brzosušećih gaća
mozda sam propustila koji post
ali koja je poanta pamucnih?
ok mrezica zulja
ali zasto ispod ne idu obicne kupace vec pamucne?
U vrijeme moje mladosti bilo je totalno nekul presvlačiti mokre kupaće. Smatralo se da to rade samo mamine curice. A dečkima nije padalo na pamet :mrgreen:
Tako da, sad se tu zgražam na mokre pamučne gaće ispod kupaćih, a ustvari smo i mi cijelo vrijeme bili u mokrom da ne bi ispali šonje. A na njima čak nije ni pisalo Tommy Hilfiger :lool:
U moje vrijeme nitko nije presvlacio mokre kupace gace/kostime. To sam vidla tek kao odrasla, ne prakticiram ni danas. Moj je srecom jos u klasicnim kupacim boksericama, ne svidjaju mi se te siroke surferske.
Mi ko deca nismo išli baš na more,ali kad sam u osmom bila na maturalcu recimo muška pratnja se preskidao ,uzeo je ženin šareni šos i preko tog se preslačio,ženska pratnja se nije preskidala
ja sam se oduvijek presvlacila
majka me naucila
kad bih isla na kupanje s ekipom oni su svi isli doma u mokrom, ja sam se redovno presvlacila
ne sjecam se da me itko radi toga zezao, ali kako su rekli da je super u mokrom jer te lijepo hladi dok ides doma (a isli smo, zdravstveno neosvjesteni u 13h, jer je rucak bio u 13.30) jednom sam ja krenula u mokrom doma
i skrenula u prvo grmlje presvuci se jer mi je bio odvratan osjecaj u mokrom, kao da sam upisana bila
Ja sam u skupini one morske dice koji se nisu presvlačili.
Kakvo presvlačenje :roll:, nije nam to padalo na pamet!
(Priznajem da ni dandanas to ne radim ;) )
Ja se ko dijete nisam presvlačila, ali sada da.
Otkad je otvorena tema gledam dečke svih generacija na plaži. I još nisam vidjela ni jednog s gaćama ispod kupaćih.
Valjda do "mog" sela moda nije stigla