Poslid ti si jedna jako hrabra i dobra mama. TM takodjer. Rahela je borac na svoje roditelje. To sam znala cim sam te cula. Bravo! Cestitke cijeloj obitelji!
Printable View
Poslid ti si jedna jako hrabra i dobra mama. TM takodjer. Rahela je borac na svoje roditelje. To sam znala cim sam te cula. Bravo! Cestitke cijeloj obitelji!
:lol: TM je TATA, naravno.Citiraj:
Poslid ti si jedna jako hrabra i dobra mama. TM takodjer.
eto.... opet suze, pismo je odlično. nadam se da ćeš dobiti odgovor...
Hrabra ste obitelj!!!!
Draga moja, bitno je da ste vas dvije O.K. a na žalost prošla si jako ružno iskustvo.
Uopće mi nije jasno šta su oni htjeli s tobom na dripu nakon dva carska???
Totalni idiotizam!!!
Znam da bi ih sve redom zadavila, ali na žalost naši doktori imaju JAKO, JAKO DEBELU KOŽU i nemoj se čuditi ako ti niko ništa ne odgovori jer oni baš i nemaju pretjerano osjećaja za druge samo dobro čuvaju svoju g....u!!! Tvoj strah i patnja su jedno ali nemoj od njih čekati riječ utjehe ili grižnje savijesti. To kod njih nema (znam dobro iz svog iskustva-meni su rekli da im je žao što mi je dijete umrlo, ali još sam mlada pa ću ih imati još!)!!!! :shock: :shock: :shock:
Bitno je da je to sve iza vas i da će mala pišulja uskoro doma, a ti se što prije oporavi od carskog.
Velika pusa!!! :D
ja cijelo vrijeme razmisljam o tebi i maloj Raheli-drago mi je da je bolje i jedva cekam dan kad ces napisati da ste dosle doma.
Sto se doktora tice, ja mislim da takva prica zasluzuje doci u novine ili barem na nas portal, da ljudi procitaju sta se sve u nasim bolnicama dogadja.
Draga Poslid,čestitke tebi i tvojoj maloj Rahelici te da što prije zajedno krenete kući.Isto tako svaka čast na hrabrosti kojom si poslala pismo i nadam se da ćeš dobiti odgovor za sve one koje nemaju snage učiniti isto.ČESTITAM I SRETNO!!!!!! :D :D :P :P
DRaga Poslid, još jednom ti hvala za ovo hrabro pismo, pogotovo što si ga podijelila i s curama na otvorenom. MOžda će nekome biti primjer, možda poticaj...?
Mislim da se ti iz nekih razloga previše oslanjaš na bolničku uslugu :lol: koja te je na neki način dovela do čorsokaka. Mislim da si ako ne ništa trebala promjeniti već kod drugog poroda bolnicu ili bar sredinu gdje rađaš jer je ona očito loše utjecala na tvoju psihu pa i trudove.
Međutim što je tu je.
Drago mi je da se tvoja curica oporavila i nadam se i ti.
Vrlo je hrabro od tebe što si uputila ovo pismo bolnici. Nadam se da ćeš imati uspjeha s njim.
Na dan kad je Rahela izašla iz bolnice (slučajnost?) nazvao me dr. Škvorc (još uvijek mi nije jasno kako je našao moj tel. broj je telefon je prijavljen na mog tatu) i zamolio da ja i MM dođemo na razgovor s njim i s ravnateljem bolnice. I tako smo nas dvoje otišli tamo.
Moram odmah reći da nisam puno očekivala od tog razgovora, ali moram priznati da se doktor pripremio temeljito i naravno na svaki mogući način se pokušao izvući. Dakle, nikakve isprike nismo dobili, ali barem sam postigla cilj - da malo razmisli o svom postupku i da ne misli da je najbolji i najstručniji.
A ravnatelj bolnice je sasvim druga priča. Pismo je kod njega bilo 2 tjedna i uopće se nije potrudio da ga barem pročita! Možete si zamisliti kakav je to čovjek kad te pozove na razgovor a nema pojma o čemu mi govorimo. Uglavnom totalni seronja (oprostite na izrazu).
Svaka cast! :D Sreca sto se sve dobro zavrsilo :D
Jedno mi nije jasno. je li drip indukcija?
U Austriji ne rade indukciju ako si prije toga imala porod na carski rez. U tom slucaju odmah insistiraju na carskom.
18.3.2004-Edita :D
Ovdje pod indukcijom podrazumijevaju busenje vodenjaka :?Citiraj:
snorki prvotno napisa
Neee..... Ja sam se porodila uz indukciju. To je ona infuzija za posticanje vjestackih trudova i brze otvaranje.
18.3.2004-Edita :D
Onda imas pravo: drip = indukcijaCitiraj:
snorki prvotno napisa
Indukcija može biti i sa prostaglandskim gelom.
Draga Lidija,divim se tvojoj hrabrosti i od srca želim tvojoj obitelji puno puno sreće.
Morski poljubac Raheli borcu i svoj tvojoj djeci.
Sretno!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ima li jos nekih reakcija na tvoje pismo i kako beba?
Iz bolnice reakcija nema ali je zato moja susjeda (žena koju sam smatrala dobrom prijateljicom) poslala u Večernji pismo u kojem jako hvali doktore iz Čakovečkog rodilišta jer su joj "pomogli da napokon postane majka" (Objavljeno je 04.06. na moj rođendan). Možete si zamisliti da tako postupi netko tko je izgubio dvije bebe u dvije prethodne trudnoće i uz to u zadnjem slučaju definitivno greškom ginekologice u ovoj bolnici? Pohvalila ih je zato što su u tri pokušaja jednom napravili sve kako treba. Ja sam se osjećala kao da me netko dobro išamarao i još uvijek se ne mogu prisiliti da razgovaram s njom. Samo sam joj poslala jedan ljutiti SMS.