Peterlin prvotno napisa
Mene je ponijelo prošli tjedan, bila sam na edukaciji i nije me bilo pet dana (zapravo, dolazila sam doma navečer mrtva umorna i dizala se ujutro u 4.45 svaki dan). Kuhanje - nula bodova. Ako netko tako radi stalno ili povremeno i još pomaže djetetu oko učenja (što sam i sama radila svojevremeno, isto kao i ti) bome, dobro bi mi došla takva mogućnost.
Sva sreća, mm se snašao na drugačiji način (imam špajzu punu zimnice, on je kupovao kobase i gotove pohance i slično i prošlo je). Ali da ima situacija kad ti tako nešto treba - ima. Kad sam bila u bolnici tjednima, mm je spao s nogu. Daklem, ljudi često imaju dobre razloge kad traže ovakvu uslugu. Ja volim kuhati, ali brate, nije mi drago da baš svaki put moram... Istina, u subotu je moj mlađi bio dežurni za bolonjez, zna on to povremeno, ali ne mogu ga tražiti da uskače s kuhačom cijeli tjedan. Nema veze... Da sam bliže, ja bih MBee ponudila da samo udvostručim naše količine, ali eto - nisam u kvartu i nisam baš uvijek raspoloživa, pa ne mogu. Najpametniji savjet je bio da potraži nekog iz susjedstva.