Bome, to je za ove s diplomatskim vještinama. Iako, mislim da ne bi ni tada upalilo.
Printable View
Ne znam bi li upalilo, ali to je metoda koju ja koristim sa ljudima s kojima bih se inace najradije popickarala. I to je zapravo najtezi dio, kontrolirati poriv da sve steras u pm.
Ne stignem čitati sad
Ja sam bila vještica,to mi je stalno pod rukom
Je, slažem se. Iako i roditelji jako često kompliciraju stvari čisto iz razloga što partner njihovog djeteta nije po njihovim mjerilima. A kamoli onda još i uža i šira rodbina. Pravi cirkus. I psiha itekako pati, ali i to je nešto sve izvrnuto pa pati psiha ljudi koji zapravo i žele da sve bude u redu, a psiha ovih koji prave cirkus je, naravno, super.
Ja sam jako zadovoljna što su se neki dijelovi mene izgubili putem (kratak fitilj, netolerantnost, kritizerstvo... Našlo bi se toga još).
Nema puno toga za čim žalim, a najbolji faktori korekcije bili su mm i djeca).
Ako pogledam outfit, osim toga što nosim creatorice umjesto sajmonica, više manje isto kao u vrijeme mature :-)
Društvena prihvatljivost mi je bila topic u mladosti, jer je moja mama imala drugačija očekivanja. Nisam bila dovoljno curičasta, a takva sam otkad znam za sebe. Najbitniji dio koji sam putem izgubila (na sreću) je taj poriv da zadovoljim njena očekivanja i uklopim se u sliku idealne kćeri. Spasila sam se oko tridesete kad sam napokon odustala. I to nam je popravilo odnos.
Farbam kosu jer sam sijeda od dvadesetih. Depiliram noge sto cesce jer imam pcos pa izgledam cudno ako ih ostavim. Ali, ne nosim podstavljeni grudnjak nego minimizer i vide mi se bradavice u vecini ljetne odjece.
Zaboravih, suzdrzavam se glupanima i neznalicama reci sto su, posebno u javnosti. Tek kad dovedu do opasnosti ljubezno ih upozoravam.
Kćer neki dan nisam pustila da ide s 5 dečki na igranje jer nije društveno prihvatljivo. Depiliram se iako mi se neda jer nije društveno prihvatljivo. Nemam muške prijatelje otkad sam u braku jer nije društveno prihvatljivo. Pristala sam čistit crkvu kad me svećenik pitao jer nije društveno prihvatljivo da kažem neću....mogu do sutra ovako....
Dolega nema me odavno
Ma smije al glupo nekako djeluje da ona jedna cura ide s njih 5 muških još su i stariji od nje. Nemam jer mužu smetaju. Jer me bilo sram reć da neću
dasta je obavezno. svih treba depilirat, musko i zensko. jedino psetad smije biti lijepa dlakava, ostalo linoleum :mrgreen:
Ja volim depiliranu sebe. :mrgreen: I na pravim mjestima depilirane muškarce. :mrgreen:
Ja se depiliram samo ljeti.
Imam muske prijatelje, od prije braka, a i neke naknadno stecene. Mislim da me tracaju po selu zbog tih miskih prijatelja, a mene boli patka zbog toga.
Djeca mi se igraju s kim zele. Ponekad iimam primjjedbe na drusttvo, al ih svejednno pustam.
Muz i ja cesto imamo razlicito misljenje o ovom i onom, ne njegujemo Borg zajednici.
Ustanove ne cistim nit bi me bilo sram odbit. Jednom je moj pokojni caca potegao prrstom po nekoj prasini da mi ukaze na istu. Dala sam mu krpu. Nakon togaa vise nije imao primjedbi. Al meni je to sve totalno usput, ne razmisljam o tome.
Razmisljam kako ne napravit totalni rusvaj u obitelji, jebbemese za selo.
Ja volim sebe depiliranu, nedepiliranu, nalakiranu, nenalakiranu, ciste kose, prljave kose, vaku naku. Ja uvijek sebe volim.
Kod mene bome jos nije doslo
Puj, puj ...nadam se i da nece
Sta se nadas? Da se neces voljeti u svim izdanjima?
Na temu, ja mislim da ona kontrol frikusa koja sam godinama bila, uopce nisam bila prava ja.
A ona ja sa faksa, ne znam da je to bas ona iskonska ja. To je bilo derle koje je pilo i tulumarilo. I, ajde, strebalo.
A vjerojatnije je da je za svaku ja bilo tada pravo vrijeme. I trenutno mi se ova gospođa ja najvise sviđa. Bas je kul :mrgreen:
I da.. potfutrani grudnjak. I ja sam popustila. :mrgreen:
Za rigoroznije: :mrgreen:
https://www.google.hr/search?q=kukma...afari&prmd=ivn
Mi smo u nasem selu totalno drustveno neprihvatljivi ali su nas prihvatili. Naucili smo ih tolerancije i mozda razbili koju predrasudu.
Nasa djeca su jedina koja se igraju s Romima koji su doselili u selo.
Ja hodam naokolo bez grudnjaka i u razvucenim trenerkama, pa cak i na roditeljski.
Ujutro djecu razvozim u pidzami i nije mi bed tako i u ducan.
Umjesto da napravimo fasadu i novi novi krov se s djecom skitamo po svijetu..,
Djeca idu u skolu u razlicitim carapama jer nam se neda trazit parove...
Ima toga.
Ali eto zivimo.
dolega nije nitko rekao da mu je svejedno, koliko sam ja shvatila...
Nego da se voli i kad je ovakav i kad je onakav.
Da li to istodobno znači da forumašica hoda naokolo neuredna, to ne znam.
Ali smatram ljubav prema sebi iznutra jako važnom točkom u osobnom razvoju - da sebe voliš neovisno o vanjskom stanju....
Ja se nekad volim urediti za van, ponekad i ne, recimo vikendom ne nosim šminku i isključivo trenera/tajice đir, ali neka osobna higijena tipa tuširanje, zubi, nokti itd.mi je bitna i kad sam kući, sama samcijana...
In love
I kod nas radova na kući i okolišu još i više, valjda jedini nemamo ogradu, hihi, ali nas to ne tangira previše
Hebo zidine, meni nebitno..
Ne trebam je ni imati, radije idem na more/put s djecom...
Ovo s podilaženjem društvu i gubljenjem sebe, mislim da sam po putu ostavila popriličan br.komadićaka neke mene.
Nije nužno to loše, ali ima stvari zbog kojih mi je žao...
Mislim i da je u manjim sredinama to primjetljivije, jer toliko je malo ljudi da se iole drugačiji po nečemu jednostavno ističu i strše, a nije uvijek lako ostati svoj.
Ti si dolega isto ko magriz, Linoleum klub? :lol:
Ja imam samo polugodišnju pretplatu, pa onda zimi nosim hlače, a ljeti suknje.
Da, totalno
Ne podnosim dlake
Ako se prestanem depilirati to ce biti znak da sam u banani
ja bih ovo potpisala, bas je lijepo napisano
sve vise sam vjerna sebi i sve manje me briga sto ce drugi reci, a odgojena sam bas tako - sta ce selo rec'
dio s grudnjacima ne potpisujem, meni su moji grudnjaci najbolji prijatelji :aparatic:
i volim se u svim izdanjima, ali uzivam se sredjivati