Ma naravno da ima. :) I vjerojatno jeftinije nego u Mulleru.
Meni su dobro došle zalihe kada je mala u ponoć prije mature iz matematike shvatila da ne može naći trokut.
Izvadila sam iz ormara i njoj smanjila stres pred ispit.
Printable View
Mojoj velikoj potpuno je svejedno koja je slika na bilježnici, može biti i Safet Sušić, samo da je deblja i s jačim papirom. Mala pati na estetiku, ali zato svako malo trga listove za crtanje ili pisanje, dodije joj jedna bilježnica, pa sve prepiše u drugu :roll: ... Zato njoj kupujem jeftinije.
Ja moram napisat da se slažem s Tanči i zato isključivo i nabavljam sve u Muelleru.
Iz tog razloga kupujem naveliko za cijelu godinu uvijek u kolovozu kad imaju popuste (ipak dvoje djece) i zapravo me ispadne povoljnije nego NN.
U samoposlugama baš ne kupujem jer kao što rekoh ja obožavaaam sve te škol.stvari pa nastojim tu ljubav i strast prenijet i na djecu :mrgreen:
Nije to meni neka bilo koja bilježnica, bilo kakva tehnička :lool:
Uz to moji su uredni i paze stvari, pa mi nije ni žao.
E bila sam i u Promingu u Vrbanima III, ni oni nisu loši.
Gumice uvijek iste, ta gumica traje cijelu škol.god i ne potroši se do kraja godine, a vrlo praktična je za držanje.
A ne one obične pa ih par promijenit i ispadne na kraju skuplje.
I koja tehnička bi bila najkvalitetnija?
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Ne znam koja je najkvalitetnija jer bi trebalo napraviti višegodišnji usporedni test pisanja jednakim pritiskom i frekvencijom korištenja :mrgreen:.
Moja ima već godinama Rötring Tikky 1.0 (za 30 i nešto kn) i još radi. Ona ne voli tanke mine jer joj pucaju, zato koristi ove 1.0 (unutra idu i 0.9).
Faber Castell sve je dobro: gumice,tehničke, olovke..
I ja bih u Mulleru da imam jedno ... ali kad ih je više, dobre su i bilježnice iz Lidla...
Je samo kaj sina kolu potrosila puno vise nek bi ikad za biljeznice
Pazi samo da ljubav i strast prema školskom priboru ne progrediraju u hrčka koji gomila pribor u ladici :mrgreen: (isprobano)
Falabogu pa si moj od 7. razreda sam kupuje školski pribor i bilježnice i ne moramo se više natezati u Mulleru što mu treba, a što bi on još htio. Dobije novce i sam kupi što mu treba i još pritom pazi na cijenu.
Bilježnice iz Lidla, one debele sa spiralnim uvezom su zakon za vježbanje zadataka. Moj stariji ih je obožavao. Mlađi ih ne koristi jer je ljevak, pa mu smeta spirala...
Inače, dobrih bilježnica sezonski ima Interspar, a mi smo ih nabavljali gdje smo stigli. Za mat i hr se isplati malo više potrošiti, ali za predmete iz kojih se ne piše puno to nije nužno.
Ja priznajem da je meni bio veći gušt nabavljati pisaći pribor nego što je to bilo važno mojoj djeci. Jedva sam naučila ići s njima samo kao taksist i financijaš, a i s tim sam prestala. Žao mi je za vremenima dok im je trebao pribor za likovni....Njima nije, oni su to jedva dočekali, hehehe...
Za vjezbanje su najbolji smirpapiri
A tog uvijek ima
Gumica je Faber Castell, ona duguljasta kao tuljak, ne znam opisat oblik, stavim link ako našem. Ima u par boja crvena,plava, siva, bijela tako nekako.
A tehničku treba isprobat, ne leži svakome isti tip tehničke, recimo ja volim one teže tehničke, kćerka lakše, treba je isprobat na licu mjesta.
Može pojašnjenje ove tehničke kutije koju spominje jelena.o, što je u njoj?
Evo linka na gumicu od Fabera
https://www.hocuknjigu.hr/proizvodi/...hoC5tUQAvD_BwE
Ajme koliko tipfelera u mojim objavama, sorry :-)
Uz pravu ljubav i strast prema kupovini školskog pribora nema puno koristi od prethodnog pregledavanja i popisivanja :mrgreen:
Kutiju za tehnički pribor ne isplati se kupovati unaprijed. Naši su sav pribor i materijal dobivali u školi, a kutiju sam bezveze kupila, uopće mu nije trebala. Isto tako i s mapama za likovni - kupovali su ih preko škole, svima iste i još uz popust na količinu.
Ok tanja thanx, kod nas su isto mape uvijek nabavljali grupno na popust.
Neću onda uzimat ni tehničku kutiju.
Mala je već napravila popis prema vašim uputama, jako je uzbuđena i jedva čeka taj 5.razred. :-)
Budem tu pretipkala s papira ako ga negdje zaturim a i da može bit od pomoći drugima čija djeca kreću u 5. razred.
Ki ki s njom nećeš pogriješiti, ja uzimam djeci različite boje da mogu razlikovat ako zajedno nešto rade na radnim stolovima (spojeni su im).
Lili vidim da moje razmisljanje uopce nisi procitala
Da nasa skola sama nabavlja tehnicke kutije
Joj taj popust na mapu su dobili tek prosle godine kad sam komentirala kak na 300+ mapa ne dobe nikakav popust.ja sam unaprijed kupila slucajno dobru mapu za klincu, da bi kasnije dosla naredba da ce ipak biti s popustom, u prvom rqzredu smo kupovali preko skole po punoj cijeni
Jelena o nisam shvatila da si tako napisala za tehn.kutiju
Ne znam kako to da nam djeca idu u istu školu a moje dijete otpočetka već 4 god ima mapu koja se nabavlja grupno s popustom. To rjepavaju učiteljice valjda iste generacije. Tako i kod sina.
Nije točno za cijene u Muelleru, vidi se da ne kupuješ tamo, uvijek ima više vrsta.
Nisam im valjda nikad kupila pisanku a b c d za 9 ili više kn.
A sad pricamo o A4 biljeznicama
U mulleru kupujem vecinom pisaci pribor.biljeznice rjetko
Ako si u zg 7.8 bit ce zuta srijeda u cc1 i 10 posto popusta
Tehnička kutija dodje s udzbenicima.
Lili a kad ima u mulleru akcija osim za zutu srijedu?
Mi kupujemo bilježnice u Italiji- u kolovozu u Coop imaju pakete od 10 A4 bilježnica (jako kvalitetne, Pigna) po 1,99. U svakom paketu bude po 4 različita (jako lijepa) motiva. Paketi imaju i različitih motiva. Dva paketa na crte, 1 na kockice, i voilà 30 bilježnica za 40 kn. Drugo nam za više razrede i ne treba. Za likovni se koristi pribor u školi uz malu participaciju roditelja.
1.99 kn ili eura?
10 bilježnica za 1.99 eura.
Da, dolazilo je u paketu s udžbenikom i RB.
Zadnjih 5 godina to zagrepcani dobe prije se posebno kupovalo znam jer sam velikom kupovala prije