*armani prvotno napisa
Iskreno, potakla me na ovo jedna tema s ovog foruma na koju sam slucajno nabasala, gdje zena pise tocno ono sto se meni dogada, a nemam to s kim podjelit jer nailazim na osudivanja.
Ona je moje dijete, zeljeno, voljeno, ali smo jednostavno zapeli u tom krugu svadanja, zamjeranja, neprestanih molbi, prepirki i ocaja gdje meni dode da sebe ispalim na mars, gdje mislim da smo mi krivi, da krivo odgajamo, neprestan osjecaj krivnje zbog toga sto nekad sretna odem na posao samo da se ne moram svadat, gdje sam udaljena i pravim se da je sve ok, a lomim se stalno i vrtim film iznova i iznova. Mlada je jednostavnije dijete koje je lakse odgajati iako je isto tvrdoglava i ima musice, ali naspram starije mi dode kao apaurin. Onda imam osjecaj da vise "tople" paznje pridajem mladoj i da to nije u redu, da sve to starija primjecuje i da zbog toga trazi jos vecu paznju. Drugi dan pak mislim da nije tako i tako se vrtim. Doslovno se raspadam psihicki.
Sve bih dala za nju samo da bude sretna i da joj zivot prolazi lakse. Ne forsiram odlicne ocjene, ne trazim da bude savrsena, ali se jako tesko nosim s njom.