Spaghettini sa umakom od dimljenog lososa, gljiva i vrhnja, zelena salata
Printable View
Spaghettini sa umakom od dimljenog lososa, gljiva i vrhnja, zelena salata
ciganski i matovilac
kaeto ciganski? :?
Zapečeno povrće (paprika ,paradajz,brdo luka,poriliuk,tikvice)sa krmićima koje sam prethodno bacila na naglo sa senfom,a onda sam h bućnula u povrće
kelj i kobasica a za d. pečeno bijelo meso !
Pileće batke premazat ću mješavinom senfa, slatke crvene paprike, vegete, papra i ulja i pripremit ih u pećnici sa krumpirom... (ajme, otkako sam trudna ne smijem dolaziti na ove recepte jer me počne boliti od gladi. Idem nešto "doručkovati") :lol:
Jučer ćufte u sosu od paradajza i palentu, a danas repriza ćufti i pire-krumpir.
Pileći batkovi na roštilju, krumpir i mješana salata .
Kolač s jogurtom i višnjama.
šufigane tikvice i popečci od soje koje mm upravo peče. :)
i juha od brokule i mrkve s prosom koju će andrej jesti za večeru.
i muffini, jasno!
Danas sam radila škampe na buzaricu :D a mm je jeo sendvič
punjena paprika, muffini sa srcem od čokolade :heart:
sutra mahune cušpajz i kolač s jabukama, pudingom i šlagom.
prekosutra kćer i ja na izletu na Brijunima, dečki će jest što im nona skuha :D
romina :lol: , zašto muž nije dobio škampe?
aleta, ženski provod, jeee!
mi danas imamo hladnu salatu od tjestenine i povrća (tikvice na pari, paradajzi, krastavci) s preljevom od jogurta, parmezana i začina (osim limuna kojeg je andrej bacio iza frižidera i pronašao kad je već bilo kasno).
popodne ćemo složiti štrudl od jabuka.
Ili take-away iz sicilijanskog restorana, ili Shepherd's Pie i salata od kupusa.
Nemam pojma kaj skuhat kad dođem s posla...pa škicam tu tražeći inspiraciju :mrgreen:
Kolače imamo jer sam imala babinjak rođkas i ostalo kokos i hole kocki...možda da se pravim da je to ručak :lol:
hladnu salatu od piletine, tjestenine, povrća i vrhnja
za desert, kupovne kolače :D
Moja je bila slična, ali od tunjevine, tjestenine, povrća, vrhnja, senfa... Bila je za prste oblizati. :)Citiraj:
andrea prvotno napisa
Danas ću vjerojatno odmrznuti pašticadu - uvijek je skuham više i zamrznem, a uz to ću pripremiti njoke... mmmmmm
i u našoj kući danas hladna salata: slanutak, pašta, krastavci, vrhnje, majoneza. nemam pojma hoće li klinci to htjeti jesti.
aleta, JA bih to s guštom pojela. ;)
mi ćemo sutra pizzu s grahom, paradajzom i lukom. neku juhicu i kolač od rogača.
prošli put kad sam im nudila slanutak (na maneštru) kao najeli su se i onda utrpali u sebe: Eva Marija 5 a Vid 4 palačinke. :shock:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
tako da mislim da i danas moram imati neku pripomoć.
palačinke s filom od slanutka, krastavaca, vrhnja i majoneze? ;)
:lol:
je, izvadili bi nadjev i smazali ono okolo!
Radim ćušpajz od mahuna s koprom, možda ću unutra malo prodinstati svinjetine (mojima gdje nema mesa nije hranjivo :roll: ), a za desert neko voće (upravo sam bicilirala do placa i dovukla lubenice, dinje, borovnice, trešnje i breskve pa će se nešto naći)
Radim i baklavu, ali kao za sutrašnji praznik pa se prije sutra ne može jesti :P
poznato je da je baklava pravi antifašistički kolač!Citiraj:
MalaSirena prvotno napisa
:lol:
ja pravim kolace za jednu svdbu pa mi i je navrh glave.
jel ima tko kakav dobar recept za neke sitne kolace s cokoladom? jel se sjeca tko ima li kakvih na onom bozicnom topicu?
trebali bi biti peceni. to mi je jedini uvjet.
danas krumpir salata(samo za mm) i oslić meni kuhan a mužu pohani!!!
Zelena salata i to je to!
Sutra neko varivo sa puno povrća a u nedjelju roštilj....jedva čekam :D
Danas tuna i kupus-salata.
Jucer juha od povrca na gusto. Glavno jelo veliki tanjur salate (zelena, paradajz, luk, kukuruz, tuna, maslinovo, aceto, zlica senfa i malo soli)
Danas MM kuha meso u saftu i fuzi, i hrpa mlade zelene salate (kolega donio iz svog vrta)
Salata s neobičnim umakom i ostaci od jučerašnjeg roštilja :)
varivo od cvjetače + faširanci
ja sanas nemam inspiraciju :(
Mislim da će biti kelj varivo i hrenovka!!!
Danas ću skuhati piletinu i napraviti hladnu salatu za sutra za gablec a i za ručak!
Punjene tikvice u umaku od kopra.
Desert ribizle.
pašta i gulaš. nisam kupila salatu. :(
danas samo juha od rajčice sa noklicama!!!!
mm eventualno sendvić(i njemu je slab apetit)!!!
Repovi od skampa na pariski na salati od rige i neki ljuti umak za 'tunkanje' ...
to bih i ja!!!!! :PCitiraj:
Maxime prvotno napisa
Obožavam škampe!A gdje nabaviš repove?Koja cijena?
Ja danas kuham poriluk varivo.
Sutra na poslu gabec:lignje,večera samo salata!MM jede kod mame :D
Tortelini sa sirom i spinatom.
Hrpa zelene salate!
lola24, skampe kupujemo u Zg u Metrou ili na Dolcu (cijena ovisi o velicini obicno izmedju 80 - 240 kn) ali ovaj puta nam je prijatelj koji je ribar poklonio kilu ;)
prava sam domacica i kuharica!!
tjesteninacca 20dkg samo za mene sa umakom od maslina iz kupovne teglice :mrgreen:
Salata od krastavaca s vrhnjem i kukuruzom i ... neznam šta još.
Ak ko ima kakav prijedlog za nešto lagani i ukusno uz to nek predloži :roll:
Prekjučer su bile dinstane mahune i uz to pečena pileća prsa i krastavci s vrhnjem na salatu. Desert - palačinke s ribanom čokoladom.
Jučer varivo od mahuna.
Danas varivo poriluk.
Što mi je jelovnik ovaj tjedan ludnica :roll: