Pelenica Rumpsica. :mrgreen:Citiraj:
coccinella prvotno napisa
Printable View
Pelenica Rumpsica. :mrgreen:Citiraj:
Evo, ja se ipak odlučila za naše :D , ali možda bih ipak koju uzela i ovako, preko neta, čisto za probu.
Pa me zanima hoće li možda tko u skorije vrijeme naručivati ME ili Rumpsters ili Kissaluvs? Ja bih se nekome prikrapala :)
I koliko to košta? Ja bih pelenu-dvije za male bebe
I je li američki ME isto što i europski Popolini?
I, btw. koje zaštitne gaćice da kupim i koliko komada? Za ona Kamarisove s čičkom sam čula da su najbolje za male bebe, ali i dobra i loša iskustva
Samo da nadodan, htjela sam ja ipak kupiti i pelenu-dvije od Kamarisa, da probam, ali stvarno mislim da nema smisla imati čak ni te dvije ako će mi beba u početku u njima plivati. onda bolje da umjesto njih naručim još malih, kaj ne?
Jer one-size ionako mislim kupovati teka za 5-6 mjeseci
Ja planiram naručivati Kissaluvs, isto pelenu-dvije, pa možemo zajedno.Citiraj:
branka1 prvotno napisa
I ja bi uzimala jednu,možda dvije pelenice pa kada budete naručivali... :mrgreen:Citiraj:
Ena prvotno napisa
Može cure. javite mi se onda kad budete. Hoće li to uskoro?
Super!
Mislila sam naručiti odavde, sad kad teta dođe s godišnjeg.Citiraj:
Tu sam našla pelene koje bih htjela naručiti. A i ima dobru preporuku :)
Ili, možda netko ima bolji prijedlog...
meni odgovara.Citiraj:
Ena prvotno napisa
I meni
Super! Onda izrazite svoje želje a ja ću naručiti. Može? :)
sta nije skuplje ako narucis vise proizvoda? mislim na dostavu.
i veca mogucnost da ti opale carinu? :?
:D ,Ena poslati ću ti PM .
To definitivno...Citiraj:
meda prvotno napisa
Ena, sutra se javim
Znam. :/Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Nadam se da neće,ne naručujemo puno.
Ena, ja bih dvije, broj 1. Ako je previše radi eventualne carine, može i jedan komad.
branka1, napiši mi koje točno pelenice želiš :)
:)
S kojeg točno linka?
Sa zannadu stranice :)
https://moiras.site5.com/~zannaduc/s...me.php?cat=264
evo, ovo je link sa te stranice na fitted pelene među kojima su i Kissaluvs pelene.
Izaberi hoćeš li Fleece/Terry Combo, Unbleached Fleece ili u bojama.
Vidi se da nisam nkad naručivala pa ne znam ni razlike. kOju ćeš ti? Meni treba za malu bebu, ali bih ipak veličinu 1, ali ne znam koju pelenu? :roll:
Ja volim boje tako da naručiti jednu od colors galore (u boji s obje strane), i eventualno još jednu u boji samo s vanjske strane.
E sad, pelene su bez uloška.
Ako želiš naručiti i uložak za pelenu, na dnu stranice nalaze se linkovi na uloške (Kissaluvs Booster Doublers i Kissaluvs Super Soaker Doublers )
pa si možeš izabrati.
A što se tiče narudžbe i carine, ako se slažete i ako vam se ne žuri, mogu napraviti dvije manje narudžbe.
Jednu napravim sada naručim svakoj po jednu pelenu, a drugu nešto kasnije recimo za tjedan dana.
Vjerujem da je tako manja mogućnost da nas opale carinom.
Kad misliš naručivati ovu prvu?
Meni je samo bitno da bude tijekom 7. mjeseca, što prije, to bolje da stignem oprati i to, ali tjedan-dva nije problem
I što točno znači fitted pelena?
znam da ima AIO, one size, u različitim veličinama, pelena + gaćice, ali ovo mi nije skroz jasno
Ja bih ovo
https://moiras.site5.com/~zannaduc/s...cat=264&page=1
boju melon orange
i
https://moiras.site5.com/~zannaduc/s...roductid=16305
Sory branka, nisam ti se stigla prije javiti.
Prvu narudžbu mislim naručivati danas.
Fitted pelene su ove klasične pelene za koje su potrebne zaštitine gaćice.
OK! Super! :)Citiraj:
branka1 prvotno napisa
Ena, i uložak iste boje ako još nisi naručila :)
ok!
jel netko kupovao što sa ove stranice?
ja sam pobenavila gledajući izbor :P
čisto sumnjam da jeste :(
daljnjim njuškanjem stranicom naiđoh na ovo:
od tuge odoh sad leć`Citiraj:
International Orders
Unfortunately I no longer ship International Orders. Postal regulations are restrictive on my family (no dropping off packages at the post office dock, standing in line for drop off with my children is mandatory!) and there are lots of fine International Retailers of fine cloth diapering products in Canada, Europe, Asia, Australia and New Zealand. It does not make ecological sense to be s(kršitelj koda)ing small orders around the globe and customer service problems are prohibitively expensive to deal with. You can find listings of International retailers at: Happy Heinys, Kissaluvs, Bummis and other large diapering companies. If however there is a specific product at DiaperWare that your child needs that cannot be found elsewhere then drop me an email and I will see if I can help you!
:mrgreen: A da znaš koliko je takvih siteova... :roll:
pa što mi nisi odmah rekla
da me poštediš razočarenja :P
:lol: Pa kad ih ima bezbroj. Ja prvo kad naletim na neki novi site provjeravam sredstva plaćanja i s(kršitelj koda)ing. Tako ima onih koji šalju i van, ali primaju samo PayPal, pa opet ništa... :/
Je' netko uspio nešto naručiti s Twinkle Twinkle? Pisala sam im 3 puta i nitko ne odgovara. Ili sam ja nešto zbucala ili su oni totalno neposlovni :/
neposlovni su!Citiraj:
Vodenjak prvotno napisa
naručivala sam davno od njih, i osim što mi je paket bio masno carinjen, trebalo mu je dva stoljeća da dođe, i još štošta, ali se ne mogu sjetiti :P
uglavnom bila sam jako razočarana i nikada više nisam od njih ništa naručila.
btw, vodenjak- jel ti se javila nikki?
Da, nakon 100 godina sa istim odgovorom. Onda sam pelenu tj. dezen koji me zanimao slučajno našla na drugoj stranici i sad čekam da dođe.
Prevrnula sam cijeli net da pronađem fuzzi bunz frog print i ovi twinkle twinkle je imaju, ali stoji Yugoslavia, pa sam im pisala da ubace Hr, ali nema odgovora, nitko me ne doživljava ozbiljno :/ ..
Takve ja odmah na ignore. :x
Da malo pojasnim - nakon što mi žene izlaze u susret na sve moguće načine, sređuju shopping cart jer ja iz Hr ne mogu naručiti, nalaze druge siteove preko kojih mogu naručiti jer na njihovom pali samo PayPal, ne mogu prihvatiti da je netko ovako ignorantski nastrojen. :roll: Uostalom, ima toliko siteova sa kojih se može naručiti, valjda ipak oni nas trebaju više nego mi njih. A ako se ne slažu, ah well, ima onih koji će sa zadovoljstvom primiti naše nofčeke. 8)