red po red slažem; znači red krumpira, pa preko toga /onako do pol/ red tikvica...evo fotke kako to izgleda:
http://bp1.blogger.com/_orcXRE5PxbM/...fore-after.gif
ako hoćeš veću količinu slažeš isto ali u 2 sloja.
Printable View
red po red slažem; znači red krumpira, pa preko toga /onako do pol/ red tikvica...evo fotke kako to izgleda:
http://bp1.blogger.com/_orcXRE5PxbM/...fore-after.gif
ako hoćeš veću količinu slažeš isto ali u 2 sloja.
možeš krumpir prethodno skuhati pa narezati i zapeći, ili ga nareži na jako jako tanko pa zapeci.
hvala
sline mi cure na ove fotke :mljac:
napravila ja to danas....i slistila skoro sve, ostavila mužu i djetetu simboličan komadić :oops:Citiraj:
ronin prvotno napisa
:lol:Citiraj:
anek prvotno napisa
nego,jesu li to i patlidžani unutra?
jesu, jesu
ovo bih ja mogla danas za rucak :mljac: imam sve dom (hmm mozda nema krumpir, to nikad nemam :oops:)
a za veceru je pasta sa lososom
danas ću varivo od crvene leće s povrćem, a za MM-a ću nabaciti i kobasićicu ;)
kupus s teletinom
juhica od mlade mrkvice s bučom, bolognes pužeki zapečeni u roru, salata: mladi luk, zelena salata, alfaalfa klice :)
zelena tjestenina u umaku od pršuta i tikvica
vidim da je ovaj topic malko zamro, pa da nabacim malo:
pon: roštilj, tikvice s kuhanim krumpirom i maslinovim uljem
uto: njoki sa špinatom, vrhnjem, sirom i pršutom, salata
sri: ajngemahtes /uf, ispao mi božanstveno 8)/
čet: caponata
desert: velika orehnjača bake ane, najbolja na svijetu :heart:
Sline cure - šteta da nema takvog smajlića - treba nam
Jučer: juhica od mladog povrće sa griz knedlama, pečena piletina, pire krumpir i mlada salata.
Danas: juhica od domaće kokice, gulaš od kokice sa domaćim njokima i salata od kupusa i mrkve
Quiche s parmezanom, mini paradajzicima i svjezim bosiljkom (salata kao prilog)
Torta od jagoda za dessert
Mogu li doći na ručak :mljac: ?Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Sam ti/vi dodji(te) :*
Za danas purece roladice s pestom, mladi spinat (na woku sa sesamom i soja umakom).
Za desert snenokle (mamin uradak :mrgreen: )
zelena menestra - mahune i glavati kupus sa suhim mesom i pancetom
pon: povrtni quiche
uto: punjene tikvice s bešamelom
sri: pileća juhica, špageti + umak od rajčice i bosiljka
čet: varivo od mahuna s teletinom
pet: ?
Anek, pa ti još kuhaš, šta ti buša ne smeta? :)
A ja k'o da sam trudna... :mrgreen:
Može taj recept sa mladim špinatom?Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Jako mi fino zvući, imam sve sastojke - samo please par natuknica da ne zbrljam....
Inaće danas je na meniju - mlade mahune sa krumpirom i pelatima i teletinom, na gulaš.
A kuham, šta ću, tak mi vrijeme brže prolazi... :mrgreen:Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
Buša mi je obavezno masna i pokapana ako ne stavim pregaču :lol:
Kod mene su danas lazanje s povrtnim umakom bolognese. I miješana salata. Za sutra još nisam smislila.
Freja kako praviš povrtni bolognese?
Kod mene ljepljiva piletina i varivo od graška, jučer škarpina na istarski i blitva s krumpirom
To ja tako zovem, ali nije vegetarijanski. Uobičajeno pripremim meso (naravno, znatno manju količinu), samo mu u pola procesa dinstanja dodam povrće (obično mrkvu, tikvice, papriku, katkada i kukuruz). Često mi ispadne više povrća nego mesa. Volim da mi povrće ostane malo tvrđe, ali može se i do kraja kuhati. U tom slučaju bolje je mrkvu staviti odmah na početku kad i meso. Meni je takav bolognese ukusniji i znatno lakši, što se posebno osjeti u lazanjama. S tim sam zarazila cijelu obitelj, pa se "obični" više skoro ni ne jede.
Kosjenka, što je ljepljiva piletina?
zdinstana piletina na vodi, kada je gotovo otklopiš i zapečeš.Nekada davno dok smo kuhali piletinu s kožom bila je finoo ljepljiva sada se samo tako zove
onda će kod mene i dalje biti ljepljiva, obožavam kožice :heart:
mmmmmmmm, maxime, pa pitam se ja sto to fino mirise kad prolazim pod tvojim prozorom :mrgreen:..eee da sam ja znala da ti kuhas (uz maminu pomoc)
Jadric, baka strajka - sama kuham :P
Samo ti nama pozvoni po lijepo dodji na gablec ili na mali zalogajcic nakon posla!
U tepsiju: junetina na kockice, na rezance luk, paradajz i paprika, crveni grah i kukuruz iz konzerve, narezane široke mahune. Preliveno s uljem, Vegeta, malo čilija. Pečeno u rerni prekriveno s folijom. Pred kraj kockice sira, još zapečeno bez folije. Fino, sočno, njam!
U tepsiju: junetina na kockice, na rezance luk, paradajz i paprika, crveni grah i kukuruz iz konzerve, narezane široke mahune. Preliveno s uljem, Vegeta, malo čilija. Pečeno u rerni prekriveno s folijom. Pred kraj kockice sira, još zapečeno bez folije. Fino, sočno, njam!
danas:piletina pecena u onim vrecicama za pecenje i tikvice na lešo
sutra: roštilj :D
puretina na mexički, riža, salata, rolice s nutellom
jučer - meksička riža sa povrćem i chorizo kobasama
danas - goveđa juha, punjene paprike, pire krumpir
krem juha od karfiola i brokule, tijesto s tartufima, salata matovilac+spinat
puretina na naglo
pečene tikvice i brdo salate
"ROLICE S NUTELOM"Citiraj:
anek prvotno napisa
AAAAAAAA sto je to ? Jako dobro zvuci..