Ivana 87 ,ponovi sutra test,držim fige da se pojavi druga crtica:love:Mada,da je trudnoča u pitanju,mislim da bi bio pozitivan i jučerašnji,ipak si već trebala dobiti mengu.Žao mi je,znam kak je to nadati se...sretno!
Printable View
Ivana 87 ,ponovi sutra test,držim fige da se pojavi druga crtica:love:Mada,da je trudnoča u pitanju,mislim da bi bio pozitivan i jučerašnji,ipak si već trebala dobiti mengu.Žao mi je,znam kak je to nadati se...sretno!
Hvala na odgovoru! Znam da imas pravo aa ja se nadam jaako. Mozda da danas kupim jos jedan!!
Test nisam ponavljala jucer,ali nisam ni dobila.Strah me -!!
Test nisam ponavljala a nisam ni dobila mengu.
Ivana 87 idi u neki privatni lab vaditi betu ili u Petrovu na polog 200 kn pa naknadno doneseš uputnicu od svog gina i jedino tako ćeš biti sigurna jesi li T. Samo, sutra je praznik pa vjerojatno svi rade skraćeno, a ako ne dobiješ do četvrtka, svakako idi!
Ali da bar imam kakvih simptoma,ali nista. Cak ni cice me ne bole. Malo me strca u trbuhu sa lijeve i desne strane u visini pupka i to je to.
Pozdrav cure, i ja imam pitanjce..Ovako,imam urednu menstruaciju i uvijek dobijem 28, no ovaj mjesec ništa, prošao cijeli mjesec, imala sam dan dva onako grčeve kao da ću dobiti iako su bili čudniji nego inače,ali svejedno grčevi,ali od menstruacije ni m. danas sam napravila test na trudnoću,neki jeftiniji i nisam ga ujutro nego popodne koristila, i bio je negativan, no kasni mi eto zapravo dva tri dana.stalno sam umorna i imam glavobolje češće nego inače,napuhana sam i razdražljiva.Zanima me da li sam prerano napravila test i što vi mislite o tome ?
Anon3108 i ja sam trebala dobit kad i ti ali jos nista!! Ne znam sta da ti kazem. Test sam pravila prije dva dana i neg. je
bok curke evo i ja sam nova. dali je kojoj od vas menga trajala 2 dana? zadnja mi je bila 25.03 nekako se dvoumim za test dali da prićekam još malo i nemam još nikakvih simptoma:zbunj:
Kod mene jos nista od menge!! Samo su mi se sise povecale i pocele kao peckat od jucer i nista drugo mi nije. Mozda cu jos i dobit :-/
vidim ovaj mjesec je za više nas bio zbunjujuć!
meni je došla M tek 31 dc a inače dolazi 25, 26 dan.. Već sam jučer radila čak i test i danas napokon došla!
Stvarno prečudan mjesec :unsure:
Meni je danas 31dc. Ako sutra ne dobijem idem ponovit test.
Ivana 87 ,možda da nazoveš doktora i dogovoriš pregled..Ipak ti kasni već nekoliko dana,test neg.,mora postojati razlog.Možda neki hormon. poremečaj,neznam..
Poslije nisi ponavljala test,jučer,danas?
ana0601 ,ta menga 25.3. je bila zadnja i trajala je dva dana?Ako je,svakak napravi test jer ako je to bila menga,ova sad ti dobrano kasni i rezultat bi trebao biti pouzdan.
anon3108 ,isto tak..napravi test,definitivno bi se sad već trebalo vidjeti na testu jesi li ili nisi trudna.
tina1991 ,kakvo je stanje kod tebe?
Majuška,:kiss:
Sretno cure!
Dal bi vec morala imati kakve simptome ako je T u pitanju? Nisam pravila test ni jucer ni danas.Osjecam kao da cu dobit ali jos nista! :O
ja mislim da simptoma ne moraš uopće imati prvo vrijeme.
nekad kad si trudan imaš manje simptoma nego kada nisi, a umišljaš da jesi... (osobno iskustvo)
Da,baš kak veli broculla,neko ima mučnine još prije izostanka menge,netko ih nema uopče cijele trudnoče.Isto kao i sa sisama...nema pravila.
Pričekaj jutro,napravi test ako ga imaš doma,pa se ravnaj po njemu.
Hvala cure! Cekam jutro i javim vam.
Opet negativan. Sada ocekujem mengu,vise se ni ne nadam trudnoci :-(
ivana 87 zao mi je za minus.. koliko kuzim, kasni ti 5 dana, mislim da bi, ako ne dodje do ponedjeljka, trebala otici ginekologu na uzv.
Iako jos nisam dobila bas sam nekako zalosna jer znam da mogu ocekivati da cu procuriti. A tako bi htjela da grijese testovi
I jos nista. Ako sutra ne dobijem,trk ginekologu!
ivana 87 a kakvi su ti inace ciklusi? jesi li mozda bila nedavno na kontracepcijskim pilulama? imas li policisticne jajnike?
Ciklusi su mi 28-29 dana. Nemam policisticne jajnike. Danas sam primjetila da sam imala malo smedjeg iscjetka i taman sam mislila da cu bas procuriti no,medjutim,stalo i to. Sutra cu znati na cemu sam jer cu otici na pregled. Ali mislim da ce poteci danas! Kontracepcijske nikada nisam pila!!
dobro vecer :)
ja imam jedno pitanje..spavala sam sa deckom prije tjedan dana i pobjeglo mu je pa me sad strah da nisam trudna..na netu citam da mi je to bio plodan dan..i rekla mi je ova jedna zena da je moguce da se uhvatilo..meni su sise nabrekle i bole me uzasno,a menstruaciju jos ne trebam dobit pa sad ne znam sta da radim,ako mi mozete bilo kako pomoci..hvala unaprijed :)
cekaj tjedan dana i napravi test. sretno!
Pozdrav svim sadašnjim i budućim mladim mamama! :) Eto, ja sam nova na forumu.. Pred dva i pol tjedna imala sam navodno implantacijsko krvarenje, koje s obzirom na to da imam policistične jajnike može biti bilo šta... Napravila sam test clearblue 8 dana prije očekivane menstruacije, a s obzirom da su mi uvijek neredovite raditi test prije ni nema nekog smisla. Ako sam trudna značilo bi da sam ovulirala (ako je to bilo implantacijsko) par dana nakon menstruacije ili za vrijeme m, što opet neznam kolika je vjerojatnost da se desi.. Ugl, znači li išta jaaako jaaako slabo vidljiv plusić i to samo na svjetlu pod određenim kutem ili je on uvijek tu prisutan pa sam postane uočljiv u dodiru sa betom.. Zna li netko išta o tome ili ima slična iskustva???
Hi, theodorea! Samo sam navratila iskazati dobrodošlicu dok se ne javi naša ekspertica za testove i PCOS bubekica :)
U iščekivanju sljedećeg tjedna i pregleda kod ginekologa moram negdje podijeliti situaciju. Menstruacija kasni 7. dan, napravila test na 4. i danas - oba negativna! A po ciklusu mi mogu atomski sat ravnati! Čak nam nije jasno kako se trudnoća mogla zalomiti :/
Nemam nikakvih simptoma, ni nadolazeće menstruacije ni one početne trudničke, osjećam se uobičajeno... joj, ubi me čekanje...
ne znam Mrvna, meni je isto ovaj mjesec kasnila 6 dana bez ikakvog razloga :zbunj:
baš sam bila na pregledu prekjučer, sve je u redu
Može biti od vremena, stresa, nekih lijekova..
Meni je ovaj mjesec kasnila 9 dana i taj dan kad sam bila naručena na pregled sam dobila. Na uzv je sve bilo ok, nikakvih promjena, cista ni ičega. Rekao mi je da se to kašnjenje zna dogoditi bez nekog posebnog razloga.
Sani, potpisujem sve. Danas bila na pregledu, nije trudnoća, nije cista, nešto hormonalno - kaže on. Sad kasni 11 dana, rekao je da pričekam još 7, možda se pojavi, u protivnom ćemo vidjeti što dalje.
Meni je isto kasnila 10 dana,bez razloga,ja se ponadala i onda sam dobila mengu i kukuruz... Sad opet ispocetka!!
pozdrav drage mamice i one koje to žele postati... kao ja.... :)
ovako, dosada sam pročitala milijune foruma, postova o trudnoći, simptomima, testovima... i uvijek sam se negdje našla... psiha ili ne, ne znam... ali, ovako.... mm i ja smo tek krenuli u naše pohode, i nadamo se da su nam uspjeli od prve.... :) menga mi je bila 9.5., ovulacija 12 dana poslije, s tim da je i drugi dan bio jaki iscjedak, ciklus mi je 28 dana... mi smo spavali sve dane plodnih dana, znači prije ovulacije, na ovulaciju i poslije ovulacije.... dosta žena je na forumu napisalo kako imaju bolove u trbuhu, bolne grudi, leđa baš kako i kada TREBAJU dobiti mengu, znači 2-3 dana prije menge.... a kod mene je slučaj da su ti bolovi baš kad dobijem mengu, znači mene ne počne boljeti trbuh 2 dana prije menge, već na dan kada već menga krene, tada me trbuh rastura, grudi me u zadnje vrijeme uopće ne bole, i dobijem pokoji prišt.... a sada me boli u donjem dijelu trbuha, prišteve sam dobila još prije par dana i to jakooo puno, sva sam crvena, nikada nisam imala tako, grudi me bolje, bradavice su mi tamne, za areolu ne znam, ali bradavice mislim da su dosta tamne, a vrh svijetliji (???)... zatim sam prije par večeri povraćala i poslije toga ništa, ni mučnine do danas ujutro kad sam doručkovala i ispovraćala se, te poslije ručka opet, ali skroz malo... dosta se loše danas osjećam.... pa evo, što vi mislite?? i oprostite na ovako dugačkom postu, ali morala sam reći sve... :/
p.s. sutra sam mislila napraviti prvi test...
purple rose sretno s testom!
Ja mislim da bi mogla bit trudna ali su ti simptomi koje navodis mozda prerani... Znam kako je to cekati, dani se vukuuu, ali ipak pricekaj jos bar do utorka pa onda napravi test (koliko sam skuzila, slijedeca menga bi ti trebala doc 6.6., pa da napravis test dan-dva ranije). Drzim fige, mozda ce to bit to! :)
I ja drzim fige za plusic na testu..ali nemoj biti tuzna ako ne bude, rijetko kome uspije bas iz prvog puta
evo maloprije sam napravila test, i naravno da je negativan... :( ali to sam na neki način i očekivala, jer je prerano, a nekako znam da sam trudna... drugi ću napraviti na dan kada treba doć, jer tako piše na testu... nadam se da će tad biti 2 crte... hvala vam na podršci... :)