Sto ljudi, sto ćudi. Origami može proći za novorođenče, čim krene ozbiljnije kakanje treba ti neki fold sa džepićem, kao npr. kite ili Jo fold.
Printable View
Sto ljudi, sto ćudi. Origami može proći za novorođenče, čim krene ozbiljnije kakanje treba ti neki fold sa džepićem, kao npr. kite ili Jo fold.
Ja sam isto procitala tako na forumima i bilo mi je logicno da je tako. Papirice nisam isprobavala. Hvala na informaciji, koristiti ce mi za par mjeseci. :-)
Konfuzija, meni je origami bio savrsen 6 mjeseci. Nije nista propustao, cak niti po noci.
Evo i mene da potpišem phiphy. Ni kod nas ta dojenačka kakica nije bila sama vodica i sjemenka, uvijek je tu bilo još ljepljivih elemenata.
Inače, ja imam 11-mjesečnog totalnog odbijača dohrane i mogu vam reći da je kakica i dalje iste boje ali konzistencija se pretvorila u paštetu. Da vidite veselja tek tu žbuku strugati s pelene...papirići :naklon:
Da li je origami fold metoda slaganja pelena dovoljna širinom za široko povijanje, za kukove? Ja stavim tetru i cover na drukere preko nje i to je to. Ako se dogodi da stavim jednokratnu, onda opet preko nje stavim tetru origami složenu.
http://www.youtube.com/watch?v=_-cuAfnBwMU
http://s987.photobucket.com/user/rut...61d69.jpg.html
Ovo je, recimo jedna od metoda slaganja, ali takva ispadne na kraju. Ja ju složima malo brže, pokazala mi patronažna u Sarajevu. No, ishod je isti.
Ja bih rekla da je dovoljno. Kad budes isla na uzv kukova pitaj, a do tada ovako.
nije dovoljna za siriko povijanje, ali kad bi stavila dvostruko onda bi bilo
Kad bi koristila tetre u kombinaciji s coverima, koliko covera moram kupiti? Zasad planiram one u koje se presavijena tetra ugura, ne znam jel imaju neki bolji za tetre.
Evo ja koristim AI2 kao cover za skalupljene tetre. Super su mi zbog tog đepića,imam ih pet. Nakon svakog prematanja ga isperem pod pipom i začas se posuši.
Imam i četri obična covera, isto lijepo pokriju tetru kao uložak. I više mi nego dovoljno.
Hvala žužy. Od koje marke su ti obični coveri?
Valjda smijem napisat..
Dva su bambino mio,jedan je real nappys i jedan no name,bar nema etiketu. Imam i kineski happy flute cover ali je newborn i mojoj guzici je pasel samo do dva mj. Ali mi je bil super.
Hvala puno :) Vidim da su ovi kineski dosta jeftiniji pa ću za početak početi s njima, a za dalje ćemo vidjeti, ovo je samo priprema za prve dane jer ne želim ni početi s jednokratnima.
Samo pazi sa tim kineskim...ima zbilja koje su koma,imam doma par vrsti. Happy flute cover je skroz ok.
Pozdrav! Ima li netko Tetra pelena da mu više ne treba i da bi ih poklonio? Čekam treću bebu i s prvih dvoje koristila sam tetre, ali sve sam poklonima pa sad više nemam ništa :(
Plaćam poštarinu
Poklanjam 3 snappy kopče, kupljene na ebay-u. Nisam ih uopće koristila.Nisu mi bile potrebne.
iskrica83, jesi li poklonila kopce? Moze li meni?