Potpisujem sve.Malo skupljam snagu za dalje ali stalno sam s vama u 22 sata!Cure držite se i vjerujte i bit če!
Printable View
Kad vas čitam moja nada je sve veća i veća, vi ste meni isto sve u mislima i kada molim u 22h sve vas se sejtim, a molim i općenito za sve neplodne parove da se Bog smiluje i daruje nam toliko željeno dijete.
Ruthy sve potpisujem što si napisala.
Kika222 čekaju me 2 smrzlića, ne jedan, ajme što ih iščekujem željno.
Frćka :heart:
Iberc ako ja budem imala dijete i bude kćer sigurno će se zvati Sara, to mi je ime krasno i sviđa se i meni i mm, zato sam se i prijavila s tim imenom.
Cure ne odustajmo, molimo se zajedno svaku večer i Bog će nam uslišat naše molitve, a samo On zna kada.
Stalno sad molim za sve nas. Ne znam jel od zajedništva, moj mrvek je jako dobar. Sad neka ga vidim opet za 9mj i nema veće sreće.
Hvala svima što se podržavamo, meni to puno znači
Cure moje,ovih dana sam imala goste,pa nisam bas svaku vecer molila u 22;ali sam molila pred spavanje oko ponoci.Veceras sa s vama opet u 22.
Mury, ti si naša hrabrica.. Cure i mene uhvatila neka praznična iznenađenja, ali s vama u mislima i molitvi. Za ono <3 koje željno isčekujemo, i da nas prati dragi Bog...
Ni ja nisam zadnjih par večeri bila s vama ali zato od danas nastavljam! Sve ste mi u mislima i molitvama.
Cure, ja sam s vama svaku večer u 22h. I večeras se vidimo.
Ja također i dalje molim, baš mi pomaže.
Cure drage, na pdf.u Gdje boli neplodnost, cure su napisale svoja bolna iskustva, pogotovo vezana za okolinu, nerazumjevanje, i sl....
Što mislite da na ovom našem pdfu svaka od nas kaže što joj je na duši, i s čime se najviše muči, ili što je najviše raduje, ili što joj se pojašnjava dok moli?
Mene uvijek nekako zatekne u molitvi kako molim za druge, za one koji su se taj dan razočarale, ili imaju izvanmaterničnu, a manje za ono što je meni važno, da ja budem trudna, da se meni dogodi prekrasna beta, i kao pa još nisam puno puta pokušala - nek bude curama koje se duže trude... Ne znam je li to ispravno, ali čini mi se da je u molitvi potrebno spomenuti i konkretno, baš ono što želiš i za sebe... Eto, kao da se osjećam pomalo nedostojna, ponekad, a onda me istodobno uhvati strah kako je sa svakom mengom manja mogučnost da ostanem trudna, jer su visoke godine...
Eto, tako ja nekad se zapetljam i dok molim, pa me zanimaju vaša iskustva i vaši "problemi"...
Na kraju nam ostaje utjeha da u ″Bogu ništa nije nemoguće″, kako kaže Krist, samo trebamo surađivati... To zadnje kao da nekad ne činim dovoljno.
Želim vam miran i blagoslovljen dan, bez iskušenja i s puno strpljenja... i nade.
Ja se isto u molitvi sjetim cura koje su sada u postupku ili čekaju betu ili nešto drugo ili problemi sa izvanmaterničnom ili sl..
Večeras će mi biti u mislima naša Frćka kojoj je sutra, prva folikulometrija, zatim Vrci, Sandy koje čekaju betu, Ruthy koja uskoro kreće, moja Mury da smo zajedno na porodiljnom (mjesec-prije poslije nije bitno), ina (sa splitske teme) koja čeka betu i kojoj je ovo šesti pokušaj, LeaST za nakanu koja njoj treba (a ona i ja znamo koja je), i za sve nas naravno.... Spomenila sam neke cure koje se nisu javljale na ovoj temi, ali znam da je čitaju.. Cure, evo skoro je deset sati, idemo....
I moram samo napisati da mi je i Orhideja bila večeras u molitvi koju prethodno nisam spomenila...
Svaku vece se spomenem svih zen a koje se bore da dobiju svoje zlato,znam da bog cuje moje molitve,pitanja I molim ga da nas se sjeti I podari nam dar majcinstva jer mi smo to sve zasluzile svojim suzama,patnjama,bolima I samo mi molitva daje snagu da idem naprijed
Hvala ti sara :naklon::naklon: daješ mi snagu :*
u frci sam-ne pišem..ali molim obavezno
sara10, naša voditeljica-moliteljica :heart:!!!
Cure, sve ste u mojim molitvama i mislima :-)
Evo žene ja sam se pomolila i sad za sve vas, a posebno za našu orhideju, da joj beta i dalje lijepo raste!!!!
Da vas ne nabrajam, sve ste mi u mislima i svakoj želim prekrasan dan...
Sve zajedno za svih!:fige:
Cure večeras smo skupa, ako tko vidi ovu poruku nek me spomene ili me se sjeti u molitvi.. BVB sve!
Ruthy, svaku večer si mi u molitvi...
I meni ste sve u mislima po cijeli dan! Ruthy:fige::heart:
Ljubim cure moje... tesko je i zahtjevno. Tjesi me sto nisam sama.. i veceras se vidimo...samo da dodje m
Ruthy, molim za tebe:love2:
Cure, ajmo se večeras pomoliti za našu dragu Crvenkapicu koja je danas imala kiretažu, izgubila i drugog anđela :-(! Tako sam tužna zbog nje, i jedino što mogu moliti Boga da joj dadne snage, i pošalje već na jesen utjehu, jer ta žena je više nego zaslužila da napokon u njen život uđe jedno malo stvorenje koje će ju grliti i odagnati koliko toliko tugu koju sada osjeća!!!
Moj Bože, nisam ni znala za Crvenkapicu, a pratila sam je na splitskoj temi (ali ne pratim trudnoću nakon MPO-a baš). Hoćemo, za nju ćemo se pomolit, moj Bože strašno, neka joj Bog da snage!
Jao, baš mi je jako jako žao za Crvenkapicu... Baš me njezin slučaj bio razveselio, mislim da je ona bila prva trudnica zaprava kad sam ja pristupila, baš baš grozno...
Cure - ajmo zajedno večeras za Crvenkapicu -- za snagu, i da sve čim bolje prođe, i da se čim prije oporavi .... :-(
O Bože, ti znaš što je pravo što je krivo, i dopuštaš da se dogodi ono što i ne razumijemo... molimo te za jakost, za snagu, za zdravlje, za mir, za dijete, za milost... Usliši nas...
Mury, hvala ti ... m stigla danas, na vrijeme za postupak... hvala vam svima... bvb
Večeras za Crvenkapicu! :-(
Molimo za crvenkapu i njezina dva anđela:cry:
danas molim malo ranije... posebno mi je u mislima crvenkapica... dragi Boze daj joj snage i utjesi je...
s vama sam u mislima stalno. :-*
I ja se pridružujem molitvi za crvenkapicu ...Bože daj joj snage ...Ja sam veliki vjernik i nikad mi vjera nije bila na kušnji do prije dva tjedna kad je prestalo kucat moje malo srce...jako sam bila ljuta...imam osječaj da me Bog iskušava moju vjeru u ovom postupku al baš je radila sam test tri dana prije bete i bio je negativan i ja onako sva tužna ležim i gledam u sv.Antu i govorim mu uradi čudo za mene i pogledam test ponovno i nagledam drugu crtu al tako bljedu jedva vidljivu to je bilo moje čudo....Bože ti znaš najbolje svoje razloge...
Cvjet dobrodošla, zajedno smo jače.
Crvenkapica mi je stalno u mislima, jako me iznenadilo, doslovno preko noći joj se to desilo. Molim se za nju.
Ruthy tebi stigla m (meni još nije, ludim pomalo), znaš da si mi u mislima i svaku večer u molitvama, kao i ostale naravno. Držim fige za ovaj postupak, upregnit ćemo svu našu duhovnu snagu za tebe, Frćku, Sandy, vrci...i sve odtale da sad ne nabrajam jer žurim. Sretno svima u mislima ste mi i kao što Ruthy zna reći, miran i blagoslovljen dan vam želim!
Sarice naša, hvala ti, i da čim prije dođe, znam kako je čekati... ali doći će! Pusa ti i lijep dan!
Drage cure, veceras imam potrebu moliti za sve doktore, biologe i sestre s kojima pokusavamo ostvariti trudnocu...
Da imaju strpljenja, vremena, paznje i ljubavi za sve pacijentice, da shvate koliko je to na vazno... Boze, blagoslovi i njih i nas... Amen.
S vama i veceras tj sad...
I ja sam osim svih nas veceras molila i za doktore,biologe i sestre koji se tako brinu za nas u cijelom nasem putu
I ja sam tu , da ne nabrajam sve posebno-u mislima ste mi svako večer :love2::shykiss::fige::fige:
Cure i ja sam s vama svaku večer iako rijetko pišem. Žao mi je zbog Crvenkapice, danas sam tek skužila kaj se dogodilo, stvarno nemam riječi... :cry:
Neka joj On podari snage za dalje!
I ja sam dalje s vama...
Crvenkapicu ću posebno spomenut u molitvama... jako mi je žao za nju :(
Vrci,sara i inaa za vas molim svaku večer....
Hvala svima, vjerujte da ove molitve pomažu i imaju utjecaj ;-)
Ja molim i ujutro i pred spavanje, ne samo u 22 sata... za sve nas, za sve naše borbe, i za svog mrveka...
trebat će i meni uskoro vaše molitve...
uskoro krećemo s prvim AIH-om.....