Ma ne brini ženo draga, ne treba ni meni HIV! :-D:-D
Samo naprid, ne zamatraj se ničim i SRETNO bockanje! :-D
Printable View
Ma ne brini ženo draga, ne treba ni meni HIV! :-D:-D
Samo naprid, ne zamatraj se ničim i SRETNO bockanje! :-D
pozdrav svima.... vjerovatno nisam na pravom mjestu na forumu za ovo pitanje ali sam se tek priključila pa se još ne snalazim baš...
zanima me da li je neko od vaših muževa radio biopsiju testisa kod dr.dadića u splitu?ima li uspjeha?već smo radili punkciju ali nisu ništa našli tako da nam je ovo zadnja opcija..
inače ja 27god,sve ok,muž 30 azoospermija,na CITU radili punkciju... hvala unaprijed na odgovorima
Denny,goa-meni je za kbc tražilo hiv,Poljak je uzeo te papire,nazovite i provjerite za svaki slučaj
rose-nemogu di pomoć,nadam se da če ti netko znat odgovorit
Hi cure, idem sutra na dogovor za postupak s Dr.P u Cito :mrgreen: Planiram u 3 mjesec; proljeće je moje godišnje doba :gumi::joggler::preskaceuze:
Jupiiii bublice!!! Baš mi je drago zbog tebe, viruj mi, to će bit bingo! :-D:-D:-D
rose, dobro došla! Na dobrom si mjestu, nadam se da će neka od cura znat odgovor.
Meni ne treba HIV, provjereno.
ne treba hiv, samo aids i hepatitis.
svima puuuuuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bublice puno srece ti zelim:-D
Bubilice možda se onda i vidimo.;-)
Zvala sam VV i idem 18.02. po drugo mišljenje pa možda i iskopiram ove nalaze i molim Boga onda da mi ih prizma:mrgreen:
Drage moje hvala vam na dobrim željama! :mrgreen:
Ketyy vidim da si startala s Mb, želim ti puno sreće!!!
Ja imam dobar feeling za Cita ovo proljeće, mislim kraj 3 mjeseca da će mi past ~~~~~~ a ako mi ne uspije kod mog ooomiljenog doktora P :zaljubljen: onda imam MB u 6 mjesec kao plan B 8-)
Cure želim vam svima, starima i novima puno sreće i velikih Beta ~~~~~~~~:klap:
Besplatno savjetovanje u KBC je samo za one koji će kod njih u postupak. Ostali trebaju platiti, ako to uopće i rade.
Bublice, baš sam ti to htjela napisati, da imam neki feeling da će ti postupak u Cita donijeti sreću. :zaljubljen: Želim ti puno, puno sreće. Stiže proljeće, sve je moguće. :-D
Cure, pa ovdje se zbilja zahuktalo! Pola cura je u postupku, a onih drugih pola se priprema za postupak. :-D
Obožavam ovo slatko proljetno išćekivanje i navijanje, budimo se, polako ali sigurno! Nadam se da ćemo uskoro početi puniti listu trudnica!
Svima vam držim VEEELIKE fige, neka bude plusića na tone, i jedva ćekam dan da vam se pridružim. A brzo će i to doći, jako brzo! :-D
Ma čekaj, jesam ja totalno zbunjena ili HIV=AIDS?!
Bublice,:-D:-D! Šta reći osim sretno i nek ovaj bude dobitni!
Denny,skroz si u pravu, krenulo je, pa moramo iskoristiti ovaj prirodni ciklus pupanja koji nam uskoro stiže :mrgreen:! A ti prvo sredi taj tlak da se možeš poslije satima nesmetano diviti svojoj bebuški u naručju!
lol ubijte me, ako ja ista kuzim od tih kratica zadnja 2 dana, glava me rastura ko nikada
dakle, da ne koristim kratice - radi se test za sidu i hepatitise, to je jedno (isto) vadjenje krvi.
kad sam gore napisala da hiv ne treba, mislila sam na sasvim stotu stvar...(bolje da ne znate lol)
nije mi samo jasno kako to pacijentice dr.s moraju vaditi, a dr. p ne moraju??
Draga Rose, dobro nam došla i još prije otišla sa ovog dijela foruma! :love:
Naime, mi iz azoomore smo ti uglavnom na "azoostatistici" pa isčitaj malo te stranice, a što se tiče biopsije, ja sam upravo u potrazi za točnim informacijama na tu temu, a u okviru kbc-a pa ti javim čim nešto saznam, nadam se već idući tjedan. (Btw, htjela sam ti poslat priv. poruku, ali si valjda tu opciju isključila) Za Dr. Dadića sam čula,ali ne znam, nažalost, nikoga kome je on to radio... :(
Što se tiče uspjeha, on nažalost ne ovisi samo o liječniku koji bi to eventualno obavio, ali je svakako potrebno veliko iskustvo, a ako je istina sve što nam pričaju o novom rodilištu, tamo će se zasigurno postupak izvoditi i možemo se samo nadati da će angažirati urologa sa potrebnim iskustvom...:klap:
Medena,hvala ti puno na odgovoru,javi čim saznaš nešto novo...
što se tiče priv.poruke tek sam se uključila na forum pa se još ne snalazim,neznam di je šta,pogledat ću...
mi ćemo krajem 2-mjeseca na razgovor sa dr.dadićem pa ti javim kako je prošlo,biopsija bi trebala biti kroz 3-mjesec
...morala sam odgodit dogovor za danas (poslovne obaveze). Ali idući tjedan sam tamo :yes:
cure :love:
Dobro jutro,
cure svima sretno u novim postupcima....
poslala sam Pinky pp ali ne znam je li uredu, malo se teže snalazim s novim forumom a malo me i glava boli
dobila sam ga :)
cure pomoć,
danas mi je 8dc,4 folikula od 16- 18mm,endrometrij 9mm,večeras ovtrelle i u nedjelju ujutro punkcija
dr.Poljak mi nije spominjao da moram doć punog mjehura ili na tašte,šta vi mislite smijem li barem kavu popit;-)
za punkciju ti stomak ne mora biti pun.
ali buduci da ja imam pamcenje ko zlatna ribica, neka jos netko napise.
sretno!!!!
Issa11 , nemam iskustvo na CITO, ali što se tiče VV, dolazi se na tašte, prazan mjehur. Mislim da je bolje da ništa ne jedeš i ne piješ, jer meni je primjerice znalo biti muka nakon punkcije, jer poslije imaš zabranu jesti sat do dva.
Na VV nisu dali ni piti vode...
draga meni ito nisu u citu ništa rekli kad sam išla na punkciju, doduše nisam ništa jela ni pila, punkcija je bila zakazana za 7.30 , a i tako me stomak bolio (32 jajne stanice ) da sam misla umriti pa mi nije bilo do ničega, popiškiš se prije i kući se malo obrij , napraviš kratku frizuru, inače će te tamo malo srediti i to je to.mene su ti uspavali tako da sam nakon punkcije odspavala još 2 sata tamo na krevetu i baš mi je bilo lipo spavati.da sve prođe super~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima:bye::love:
hvala vesnare i Ordep
Ordep- da 32:lol:,blago ti se,ja za moje 4 valjda neću dobit kompletnu anesteziju
dr.P.je rekao da se izbrijem oko ulaza,a gore budem napravila kratku frizuricu,već se vidim crvenu,upaljenu i sa svrabom kao da imam picajzle:mrgreen:
E pa to se meni dogodilo na prvoj imseminaciji. :lol: Ispalo je da imam jako osjetljivu kožu i dobila sam toliki osip da mi je bilo totalno neugodno opće skinit se. :oops: Još dr. uperio one reflektore u mjesto radnje, tila sam propast u zemlju od srama. Sreća, nije ništa rekao, valjda nisam jedina... :oops:
Od tada se obavezno mažem Sudokremom i izgleda da pomaže. Ako tko ima kakav bolji lijek recite. Malo je off topic, ali ovo meni uglavnom predstavlja veći problem od samih postupaka. :oops::oops:
I da Ordep, 32 stanice? :-o :-o
Pa ti si zbilja super-žena! :naklon::naklon::naklon:
denny ne bi se baš hvalila s tim, misla sam da se neću izvući, nisam mogla ni hodati, a stomak mi je bio kao da sam trudna u 6mj.sva se najžim kad se sjetim toga, kaže mi muž da je punkcija trajala oko pola sata, al sam se baš naspavala.22 stanice su se oplodile, i ostalo nam je smrznutih za još dva puta , tako da se nadam da bi možda maleni mogao dobiti bracu ili seku za godinu, dvije:-)
ja inače burno reagiram na gonale... a ne valja ni ovo, a ne valja ni malo , treba nač sredinu, a ko će to?
issa ma bitna je i jedna super stanica :angel::love:
Pozdrav svima !!
Nova sam zanima me jeli itko radio trombofiliju na patalogiji i može li mi objasniti o čemu se radi. Ukratko prije 4g. izgubila sam bebu u 28 tjednu -posteljica stala rasti-infrakt posteljice i od tada ništa .Tako sam prije par dana dosla do dr.Šunj koja me šalje na obradu trombofilije,nalaze CB da izvadim i prijem u bolnicu kad dobijem sve te nalaze na pregled jajnika ,jajovoda.... s tim da pijem predhob+dno sumamed i vaginalete 3 dana .Eto ako itko ima ovakvog iskustva bila bi mu zahvalna na svim informacijama
Pozdrav cure, ja malo brzam ali vec sada razmisljam o IVF-u. Kako se lječim za sada samo u Cita, od koga da trazim drugo misljenje?!???
A sto se tiće intimne frizure he he, meni to prija sredi s voskom i bude super, žilet mi je isto kao i tebi denny ajmeeee
ps ja plavuša ne mogu nači smajliče
puse
bublica ~~~~~~~~~~ za sljedeći tjedan
evo nakon skoro tjedan dana samo sam vas došla ćirnuti i zaželjeti sve najbolje svim curama koje kreću u postupke uskoro ili su već u postupku nekako sam malo štufa forum (ali ne i vas, to nikako :mrgreen::mrgreen:) nego mi malo baš paše koji dan odmora, nadam se da ćemo se družiti sljedeći tjedan više
ketyy sretno u Mariboru
:love2: vas sve
Mere, nažalost, ne mogu ti pomoći, možda netko drugi ili na nekom drugom podforumu,sretno!
Issa11,pa onda možemo početi poskakivati za tvoje jajne staničice na Odbrojavanju, evo, ovdje ću prošvercati jednog hopa-cupića :-D, valjda ga moderatorica neće snimit ;-)!
Iskreno, četiri je lipa brojka, važna im je kvaliteta, osobno ne bi volila da ih bude previše, pogotovo sad u razdoblju novog šugavog zakona, di s njima, čisti gubitak..Zato neka budu prave i ugodna ti punkcija!
Hvala Blekonja,pocela sam sa tabletama od 15-tog pocinjem sa bockanjem ajme meni je li tako da to ne boli:lol:ajde utjesi me...jos ne virujem da je sve to pocelo kao da se ne dogada meni
Denny draga samo da te pozdravim :love2:
Blekonja,Bublica drzite se i naravno svima puno srece i veliki pozz:-)
ma ketyy draga vidit ćeš da i to bockanje (barem je meni ovo prvo) ima svoje draži nekako se osjećaš super jer radiš nešto konkretno na putu prema svojoj bebici i kad te inekcija malo i zapekne stisneš zube i nastavljaš, ja ovaj put nisam nikakvih problema imala ni fiizičkih ni psihičkih (kuc-kuc-kuc) tako da je i u tom smislu sve prošlo super....držim ti fige ti si super hrabra i da DOGAĐA SE TEBI :love2::yes:
pozz svima od :heart:
sorry ako vas gnjavim,ali ovo mi je prvi postupak pa sam puna pitanja
nazovu li vas iz Cita nakon punkcije da vam kažu kako se razvijaju oplođene js i kad?
čemu služi ona jedna tableta,piroxicamum,koju trebam popit dan prije transfera?
primjetila sam da mnoge cure piju normabel poslije transfera,danas idem kod svoje dr.opće pr.pa neznam dali da je pitam za recept,hoće li mi normabel trebati?
:zbunj:
ovako:
1.nakon punkcije biolog svakako zove,ja bih se znala čuti i dva-tri puta do et!
Ako slučajno ne zovu(a to je rijetkost) e onda zovem ja njih i dogovaramo dalju proceduru!
Uglavnom poslušam što oni savjetuju!
2. Tu tableticu nisam pila čini mi se-pa o njoj ne znam
3. Normabel savjetujem svakako!U počecima sam ga koristila s oprezom ali sad se redovito družimo jer se puno bolje i opuštenije osjećam,ne grčim se a to je jako bitno nakon et.
Moj savjet-svakako normabel!
zovu te dan nakon punkcije, ne prije
tableticu sam i ja popila, stvarno se ne mogu sjetiti sada cemu sluzi, ali objasnili su mi i zvucalo je logicno lol (pitaj ih)
poslije transfera normabel? nisam primjetila da se to prakticira.
poslije transfera se smatram majkom i ne zelim nikakve tablete.
ne trebaju ti. ipak si tih 14 dana, dok se ne dokaze suprotno, trudna
p.s. evo sad sam procitala post iznad moga i vidim da neke cure piju normabel. ne kuzim zasto, nikada nisam imala grceve nakon transfera.
moj savjet je - nemoj piti nikakve bespotrebne tablete, pogotovo nakon sto ti vrate embrijice.
Cure samo da vam kratko :bye: i pozelim puno srece u svim sljedecim akcijama i visoke bete!!! :heart:
puuuunooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~mojim dragim curkama i pozz svima