dajte adresu hss-a da i ja pišem, čisto da ih podsjetimo da nije jedini problem u zakonu vanbračna zajednica
Printable View
dajte adresu hss-a da i ja pišem, čisto da ih podsjetimo da nije jedini problem u zakonu vanbračna zajednica
Ovo je prestrašno.
ZAUSTAVITE ZEMLJU, SILAZIM !!!
Ovo je samo dimna zavjesa.
"Vidi kako smo dobri?"
A jajne stanice, a zamrzavanje???
Sad je bio na RTLu Milinović sa Kosoricom, cerio se od uha do uha.
Ma fuj...
upravo tako sve ovo mi izgleda kao unaprijed smišljen scenarij,predlože užasan zakon, onda se mi bunimo,oni čvrsto guraju svoj stav i u zadnjim minutama pred izglasavanje ˝˝popuštaju˝˝ pred nečim što su i unaprijed znali da neče proči dok ono najbitnije ostaje nepromijenjeno i tako zamažu oči javnosti i još izlaze iz cijele priče kao pozitivci.ma nadam se da se varam ali u glavi mi se vrti baš takav filmCitiraj:
gupi51 prvotno napisa
Citiraj:
Ana i mamino zlato prvotno napisa
XXX
evo ovdje imate dosta adresa HSS-a:
http://www.hss.hr/tajnistvo.php
ali ne zaboravite poslati mail na klub HSS-a, dakle zastupnike HSS-a u Saboru:
klubhss@sabor.hr
Koja grozna iscerena faca :x :x :sick:
bolesno.
meni isto smrdai da će tako ispasti :(Citiraj:
pak prvotno napisa
imate li još snage za sutra nešto poduzeti?
Nemojmo zaboraviti na HSLS. I njima je glavni faktor protiv ovog zakona bila odredba o izvanbračnim zajednicama
ako ne moram biti fizički prisutna i stalno online..imam :( imam ja volje za fajt, samo bojim se da do sutra stvarno ne možemo ništa postići..osim možda još pokoji mejl..nisam ih u životu napisala koliko od kad traje ovo, ali pisat ću i 5 puta više..Citiraj:
apricot prvotno napisa
Ako su u Italiji uspjelil srušiti 3 stanice na Ustavnom sudu, moramo probati i mi..ne smijemo ni u ludilu stati bez obzira na sutrašnji ishod..
ja jesam i sigurna sam da nas ima još, no kasno je i nisu na netu.
molotovljeve koktele?
možda će trebati na ho-ruk.
nadam se da imate brojeve telefona jedne od drugih...
zbog ovog gore navedenog se ja nicemu ne nadam. boze daj da se varamCitiraj:
Kadauna prvotno napisa
Apricot,vjerujem da bismo se mogle dogovoriti i složiti i skupiti..... Ima li ideja?
Cure, ja sutra fizički ne mogu biti prisutna nikako :cry: od 12 sam ziher na mejlu s posla..isprekidano, ali ovi moji moraju imati još bar sutra razumijevanja..moj broj nema nitko od vas, ali pošaljem, nije bed.
Mene ovoga bilo strah od početka, kako sam već negdje i napisala (pogubila sam se po ovim temama malo).
Dakle, da usvoje neki ne tako bitan amandman (oprostite svi koji se volite bez papira), a prođu 3 jajne stanice, zabrana zamrzavanja, povjerenstvo za MPO i odbijanje liječenja ako se vašem dr. to ne sviđa... Strašno, strašno, strašno
Što ćemo sad? Opet pisat mailove?
I da, koje odvratne nacerene face, ona sirovina Milinović i ona babetina Kosor, a Bajs, ljiga od čovjeka. Došlo mi je povratiti (stvarno nam stvarno fali smajlićkojipovraća). Nisam u životu pogledala ovoliko Vijesti i Dnevnika, a sad znam koliko mi je to bila pametna odluka. Muka mi je od ovih faca koje nam kroje pravdu, fuj fuj fuj (i opet smajlićkojipovraća)
ja imam 87 email adresa, sta da im pisem?
Moj broj je imala Mukica, slala sam joj ga na pp, a i na onoj sam listi od Pino. Ako treba šaljem broj, mail šta god, tu sam (dobro, ne mogu s dna države doći do Sabora, ali i bolje, za dio zastupnika)
Postavlja se pitanje kakva je procedura u ovakvim slucajevima i mogu li oni taj amandman odmah sutra proturiti ili se izglasava prijedlog ovakav kakav je sada.
čekajCitiraj:
pino prvotno napisa
Mislim da je od izuzetne važnosti (ne mislim nego sam sigurna) slati mejlove Večernjem listu. Po meni su pokazali izuzetno veliku hrabrost sa objavom tog članka. Svakako ih trebamo upoznati sa ostalim zamkama ove sprdačine od zakona (cijelo vrijeme vrištim o onom članku koji pobija Hipokratovu zakletvu i koji nam može stravično puno nereda unijeti). Mislim da ako sad ne pokažemo koliko to što su učinili znači, I ZA BUDUĆE GRAĐANSKE INICIJATIVE, propustit ćemo veliku priliku da "nas podrže" u budućnosti. Kasnije, sada je za to kasno jer ima hitnijih stvari, pisati im o predrasudama s kojima se susrećemo.
Mogu ja pitat ljude na email listi za telefonske brojeve i slat SMS-ove
samo kakva je akcija???
Osjećam se naivnije od francuske sobarice što sam uopće pomislila da su bar malo došli pameti :roll:
ekipa iz Roda....... Stvarno Vam se nikada nisam zahvalila javno za sav angažman HVALA i stvarno uz vas se osjećam kao Amazonka 8)
BEZ VAS NE BI BILO NAS!!!!!!!!!!!!!!! Hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!Citiraj:
Kadauna prvotno napisa
Pripremiti reagiranja za medije ili ih poslati čak i prije izglasavanja? U smislu...što se u biti zaista desilo i na čemu smo ostali ako se usvoji zakon samo sa amandmanom o izvanbračnim zajednicama. Što mislite?
mante sada to
zbijajte redove
radite mailing liste prijatelja, poznatih i polupoznatih...
na ovom radimoCitiraj:
aenea prvotno napisa
Slažem se.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Pliz dajte adresu HSLS-a, poslala sam mail na klubhsls@sabor.hr pa mi se mail vratio
Možda stvarno brijem..al sam opsjednuta člankom 38. (razmišljam da i nick promijenim u to :roll: ) Liječnici kojima će država zakonski odobriti kršenje Hipokratove zakletve..Citiraj:
ivarica prvotno napisa
čini mi se da to sve ode k vragu jer su se sad svi primili vanbračne zajednice i sve super :evil: :evil: :evil:
AMYX,
ne odustaj ovako olako kolegice iz mog kraja :*
loše, jako loše nam se piše...
politika je kur*a, to je danas dokazano
jedna velika predstava za javnost
a hss - ma fuj
Evo na vijestima Nove Tv kažu - potres u vladajućoj koaliciji - HSS srušio HDZ-ov zakon o MPO.
Šta sad? Ali evo, HSS definitvno ne glasa za zakon, potvrdio sam Friščić. Znači li to da zakon pada?
Ma nije mi uopće bitno tko, samo da ga se ruši.
Pišemo ponovno mailove klubovima zastupnika i podsjećamo na bitnost neograničavanja oplodnje samo na 3 js i dozvolu zamrzavanja embrija?Citiraj:
ivarica prvotno napisa
MORA postojati način, ako (ili kad) se ovako loš zakon donese sutra, da ga kasnije rušimo. MORA postojati.
Pišemo. Ne gubimo ništa time. Možemo samo dobiti.Citiraj:
Biene prvotno napisa
MORA , nekako MORA!..Citiraj:
aenea prvotno napisa
Jer, ovo je samo jedna velika obmana mase...
Nekako sutra trebamo javno odgvoriti - hitno!