Ja mislim da sve i telefon, mob mail i adresu
Printable View
Ja mislim da sve i telefon, mob mail i adresu
Kadauna,hvala ti puno:kiss:
Sorry Mali mimi i tebi jedno veliko hvala;-)
Mali Mimi drzim fige za dobru betu~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala na željama zeljana koliko ti još brojiš dana do testa?
Sad tek vidim Zeljana pa ti si trudna:-D:-Di da beta bude velika
Drage moje evo da javim da nisam betu niti dočekala. Jučer 25dan sam prokrvarila, ponadala se da je implatacijsko ali evo jutros ide jako pravo menstrualno krvarenje,prestajem s utrogestanima i čekam 2mj Maribor i više sreće:-(
CorinaII žao mi je:cry:, drži se draga:love2:
Sali draga hvala ti, nadam se da če kod tebe biti puno ljepih vjesti...
cirinaII :love2:
Zanima me dali bi ja sada trebala javiti dr.Rešu svoj negativan rezultat???'
trebaš mu javiti jer on mora imat evidenciju kako mu postupci završavaju. zoveš ga na mob i kažeš mu da je nije uspjelo i ako imaš smrzliće odmah to dogovorite, pretpostavljam već slijedeći misec ideš po njih. to znam jer 2.put kad nama nije uspjelo, od mog šoka koji je nastupio nisam razmišljala i nisam se uopće sjetila da mu javim. pa je onda on mene nazvao da pita ishod pa sam skužila da čoviku nisam javila.
Loks hvala, smrzlića nažalost nemam....
Corina II :love2: zao mi je....:cry:
corinaII žao mi je :love2:
Cure, molim pomoć!
U pon. idemo u Maribor na konzultacije - može li mi netko objasniti kako doći iz ZG do ordinacije dr.Božić?
Naravno tražimo pravac bez vinjete!
Evo i mene iz Maribora. Dr. Vlaisavljevic kaze da sve tece kako treba, na desnom jajniku imam vise folikula od lijevog pa dr. kaze sve su nade polozene u desni jajnik. Ja ti nisam pitala koliko imam folikula ali mi je juce na uzv rekao da ovi veci ( kako sam skontala on gleda samo vece ) imaju velicinu od 14mm. Od juce sam krenula sa 3 gonala i danas tako pa sutra ujutro vadim krv i na uzv oko 14h. Planirana punkcija je u subotu. Ja se osjecam dobro, od juce sume pocela boljeti krsta i bolovi u stomaku kao pred ciklus, naizmjenicno dodje i prodje ali mi je drugaciji osjecaj nego na pocetku stimulacije. Bitno mi je da sam u glavi ok, za nepovjerovati da sam odagnala sve strahove kad sam doputovala u MB, u nekom drugom svjetu boravim, udaljena od svakodnevnice i stalnog pritiska i stresa. G.Stanko je veoma ljubazan domacin i smjestaj uliva jos dodatni mir. Svake pohvale za njega. I vrijeme nam ide na ruku, po cjeli dan smo u setnji a danas smo u uzivanju u Pohorju. Nadam se da ce biti sve ok.......
Ma hoće Sandric:heart:
Maca pogledaj na stranici www.potpomognutaoplodnja.info
Ustvari evo ti adresa pa je ukucaj u Google maps kao odredište Adresa: Ulica proleterskih brigada 76, Maribor Tabor
sandric bravo draga moja za folikuliće, uživajte vas dvoje u Mb a ja ti šaljem milion ~~~~~~~~~~~~~~~ za subotu da sve bude za 5.
Iz pravca ZG, ides samo pravo, nigdje ne skreces, prodjes 3 velike raskrsnice. Kada na lijevoj strani ugledas, reklamu za trznicu MB, ili putokaz za hotel Bajt(koji pokazuje lijevo), skrenes lijevo, pa prva desno i eto te u Proleterskih brigada ordinaciji.
E sada, ako hoces da izbjegnes auto put...to ti ne znam...jedino mozda da ides na Kumrovec/ put je paralelan sa autoputem i nigdje ne skreces desno samo vozis ravno i stizes u MB.
Sretno
Sandric...srecno:love2:
Obavezno otidji i u veliki park na drugom dijelu grada...
Drage moje ja sam dobila odgovor iz Maribora za 2mj.1011godine....evo sada ispunjavam ove njihove upitnike i gledam ove dodatne pretrage koje treba napraviti e sada koliko sam ja skužila pretrage WaR i VDRL su u biti jedno te isto- pretraga na sifilis zar ne:?::?:
Cure ne vidim da se javlja Strike.Zna li netko kako je ona i njene bebice...
Hvala na savjetima za putovanje!
Ima li neka od vas svježu informaciju koliko točno koštaju konzultacije kod dr.V u ordinaciji dr.Božić ( ne u klinici ) ?
Što točno konzultacije uključuju i je li dr. spreman odvojiti vremena odgovoriti na sva naša pitanja ( na žalost s time kod nas u HR imam loše iskustvo... ).
maca2 mi smo imali konz bez uzv i platili 50eur. doktor je otvoren prema svemu, sve šta ti padne na pamet pitaj i dobit ćeš odgovor. mislim da većina nas dođe sa takvim stavom, svi neki ukočeni, uplašeni i puni rigvarda. a šta kad su nas na žalost naši tako naučili. tamo stvarno nema straha, pričaš otvoreno, opušteno, vidit ćeš
Evo da prijavim i ovdje jednu lijepu vijest.
beta mi je 391,0 :-D:zaljubljen:
pooozzzdravvv svima!!!!!:zaljubljen:
Zeljana najljepse cestitke na trudnoci!!!!!!
Bila sam u siječnju na konzultacijama, dogovorili smo da napravim pretrage za HIV u travnju, sve sam obavila, poslala im i mailom i poštom. Ali meni nitko nikad nije rekao u biti kad bi trebali u postupak. Jel to normalna procedura, samo da čekam dok mi ne osvane pismo u sandučiću ili?
klara, sandric vidimo se u subotu na punkciji! :bye:
Sretno Klara i Sandric, i bravo Zeljana za visoku betu:-D