sretno draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
gomilu trudničke prašine spuštam na sve vas drage moje :yes:
Printable View
Vibram još jače, tiki_a, ~~~~~~~~~!
Hvala vam svima za vas rijeci podrske i lijepe zelje. Divne ste! :love:
Ne javljam vam se cijeli dan jer sam u krevetu. Prilicno sam napuhana, osjecam nelagodu u podrucju struka pa sve naokolo, u ledjima, ma svugdje... Nije mi udoban ni jedan polozaj, kako se pomaknem nije mi dobro...
Sve to pripisujem Pregnilu kojeg sam izmolila da mi daju nakon transfera.
Pisat cu vam vise o jucerasnjem dozivljaju cim mi bude malo bolje.
tiki_a mislim na tebe i cekam da se javis!
:klap: :klap: za Auroru i Tiki i da nam za dva tjedna jave pozitivne bete :yes: !!!
Moja druga mrvica spava a ja sam vam došla reći da sam cijelo vrijeme mislila na sve vas
Rodila sam prije 4 tjedna na carski rez,super sam se brzo oporavila i počeli cicati već treći dan.
Velika seka je obožava :zaljubljen: pjeva joj i priča a ja i tata se topimo.
Šaljem svima vibrice,curama u postupku,čekalicama bete,pikalicama,mamama,trudnicama
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neka ova nadolazeća jesen bude posebna svima.
Čestitam H2O..sada uživaj i mazi svoje ljepotice.. :zaljubljen::zaljubljen:
Aurora, baš mi je žao zbog toga i potpuno razumijem tvoje razočaranje. Ali nemoj klonuti još, kao što su i sve cure rekla jedan mališan je dovoljan!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za njega iz sve snage :-)!
H2O, čestitam na maloj ciconjici :-)
evpo i ovdje malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Tiki_a
Aurora to je mali borac vidjet ćeš :heart:! I mene stalno bolucka trbuh, jajnici ma sve po malo. Ja još imam loša iskustva od prvog ivf - a kad
se kod ostvarene trudnoće još pogoršala moja hiperstimulacija da
sam jedva hodala. Sad nije tako jaka bol ali ipak je tu i trbuh napuhnut kao i prošli put. Ne znam ni sama. Znam da ću sve
preživjeti samo da beta bude pozitivna.
H2O :-D čestitke na bebolinaču!
Veliki pozdrav svima
Dobro jutro uz kišnu:coffee:
~~~~~~~~~za duo čekalica beta Auroru* i tiki_a
~~~~~~~~~za Denny
~~~~~~~~~~za sve čekalice bete s dugačke liste
~~~~~~~~~~za čekalice punkcije i transfera
H20:zaljubljen:x2
ZO, također:zaljubljen:x2
Aurora*~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednu ali vrijednu
Ivica_k ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje junake
Tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu do neba i veselje
Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti sljedeći bude dobitan
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve znane i neznane junakinje koje svoju borbu vode u Hrvatskoj i preko granice <3
Sutra krećem s bockanjem!! Sva sam :-o , a pravim se 8-). A ma, izvaliti ću se na fotelju a muž neka trenira pikado. Ako mi dođe slabo bar neću pasti na pod!:lol:
Hvala mare41 za nezaobilaznu jutarnju :coffee:
Aurora* jako mi je žao da nije ispalo bolje obzirom da je tako lijepo izgledalo, ali nadam se da je vraćena mrvica baš ona prava kako dobro kažu coolerica i Blekonja.~~~~~~
kristiina bravo za mrvice~~~~~~
Moja jedna preostala mrvica izgledala je dobro što je ipak neka utjeha na kraju, 4. dan je imala 16 stanica (početak morule), dan prije 8. Što se tiče mirovanja, baš mirovati neću, ali sve laganini.
Dragom društvu :heart:
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg srca za tvog mrvička.
tiki_a ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!!!
Da bogda sve zatrudnile ove godine evo vibrica za to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!!!!
Tiki za sjajnu mrvicu:klap:
Svima ;-)
tiki_a, Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše male junake! :zaljubljen:
Adikice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji transfer! :-D
Svima ostalima šaljem bezbroj vibrica za ostvarenje najveće želje! :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja postajem mrvicu nestrpljiva....... Sreća što mi Blekonja čuva testić.... :yes:
Ma bit će sve ok, taj će bit dobitni! :klap:
Zar nemamo čekalice punkcije? Malo zatišje?
ZAUZETA ni ja ti nemam pojma više što da pijem, a što da ne pijem.... Od sutra izbacujem vitamin C i mislim da neću piti više 3 folic + nego dva... A što ga izmišljam.... Odmarala sam petak, subotu i evo danas se onako izležavam, nekako mi lakše.. Od sutra polako šetanje pa što bude bit će... Javljaj kako si i hvala na odgovoru..
Svim curama puno sreće želim... Aurora drži se !!!!
loryy
Bugaboo
Denny
Tibi
“tina”
ZAUZETA
ivica_k
corinaII
kriistiina
Aurora*
ia30
vita22
tiki_a
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete i male bebe !!!
Tiki_a, šaljem ti :heart: za jedno malo čvrsto :heart:!
...i potpisujem Mravak u potpunosti !
Hej,
kao prvo vibre~~~~~~~~~~~~~~svima za sve i posebno Aurori ..
..ja obavila prvi uzv ...8dc...imam oko 10-tak folikula po 14 i 15 mm i jednu cistu...(dok. kaže da ne smeta )mene zanima što vi mislite ...dobila još dva menopura i sutra opet na uzv..malo mi prebrzo rastu ha ....?
Narnija, bravo za folikule! Možda ćeš imati raniju punkciju, s obzirom na brži rast folikula, ali ne brini ništa, sve će ti reći dr. na vrijeme! ja sam imala već 11 dc punkciju, a jednu i 12. dc. Upravo sam išla provjeriti, folikuli su mi znali varirati 8.dc od 14, 15 do 17 mm. 10.dc već sam znala biti na 18-22mm
Držim palčeve Tiki_a i ostalim curama!
Dobro vam jutro, drage cure, uz nezaobilaznu jutarnju kavicu :coffee:
Svim curama čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da iste budu pozitivne, curama koje čekaju punkcije, idu na folikulometrije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bolje jajne stanice, curama s VV-a ~~~~~~~~~~~~~~~ da se situacija čim prije razjasni
Danas mi je tek 5dpt ... kako vrijeme sporo prolazi...
Ajme a meni se sutra sprema test na betu, ne znam da li je bolje produžiti ovo iščekivanje ilisutra luditi. Ma mora biti dobro ovaj put pa ovo mi je 10 jubilarni, želim slaviti,,, sa svima vama i našim mrvicama
hej drage moje,
evo mene sa druge folikulometrije ....sutra štoperica i u četvrak punkcija....dobila danas još dva menopura i štopericu po imenu brevactid...folikuli su mi od 16- do 17 mm i imam ih puno preko desetak....sada ćemo vidjeti koliko će ih ispasti na kraju ...pusa svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve
Snekica draga isprazni pp
svima puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
posebno čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude velika
i još malo za hrabre mrvice koje čuvaju tiki_a i Aurora* ~~~~~~~~~~~~~~~~~
tiki ~~~~~~~~~~~~~~~~ najveće, najveće za malu mrvu :heart::heart:.
Ginger Ti već u 32 tjednu a sjećam se kada si čekala betu... juri vrijeme juri... jedino nama koji čekamo postupke nešto sporo ide.
Samo da vas sve cmoknem i pošaljem brdo sunčanih vibrica! :*
Meni stomak bolan, napuhan, na pragu HS... Sinoć je bila paklena noć. Tko će doćekati taj testić Bože mili!!!
drzi se denny .:heart:...jos malo.....nedaj se :heart:
Denny, a kad si dobila taj choragon?
Petak, 08:00... 1500 IU... ??? KAD MOGU, KAAAD??? :cekam:
Ovo boli jaaako, hoću znati što se događa... neka mi Bog pomogne, ali imam osjećaj da sam..... ..... aaajmeee..... :raspa:
A danas je "tek" 8 dpt... blastice, 13 dpo... :unsure: