Čekaj sad, a70v tvrdi da se ljudi izliječe od tumora ako udovolje nekoliko kriterija, a ja rikavam od znatiželje koji su to. Nemoj sad o poluinformacijama.
Ja i medicina? Mars mi nije tako smješten.
Printable View
Čekaj sad, a70v tvrdi da se ljudi izliječe od tumora ako udovolje nekoliko kriterija, a ja rikavam od znatiželje koji su to. Nemoj sad o poluinformacijama.
Ja i medicina? Mars mi nije tako smješten.
Davore
žao mi je zbog članova tvoje obitelji koji su umrli
nažalost KT ima ozbiljne nuspojave
ali se nadam da ne misliš da bi danas bili živi da su odlučili ne liječiti se
u tom trenu im je to bila jedina šansa
toliko od mene
bojim se da ćeš riknuti od znatiželje
jer nemam namjere podgrijavati tvoj beskrajni poriv za podjebavanjem
kad je riječ manje ozbiljnim stvarima ok, uživaj, ali ponavljam zloćudni tumori su preozbiljna stvar i jednostavno nemam živaca za toliki neukus
Nije. Punicu mi je na primjer umlatio taxotere na kojeg su ju nagovorili NAKON potvrđene remisije. Ne krivim nikoga - to je bio njen izbor.
Imala je izbor i dala se nagovoriti na pogrešan. Prije nego se sva napuhnula iskusila je sve nuspojave "s interneta". U njenom slučaju se definitivno nije radilo o "nemanju druge šanse".
Nemanje druge šanse je najčešće tek pusta fantazija.
Davore, kako možeš napisati takvu rečenicu?!
"Nemanje druge šanse je najčešće tek pusta fantazija"??
Da li si pročitao što si napisao? To reći nekome tko se suočio sa neimanjem druge šanse je u najmanju ruku nehumano.
Ah, napišem dobardan i ti se nafuriš na ton. Ajd se smiri! Tebe nitko nije za ništa optužio.
I frendica koju su iz izolacije izvadili mrtvu je isto tako imala izbora, ali se dala nagovoriti. Njoj nitko nije došao s pištoljem uperenim na čelo i rekao "hajde u izolaciju" nego je to sama odabrala. Uvijek se radi o izboru.
Krunoslav Cigoj je isto napravio svoj izbor - očito dobar. Vjerojatno su i njemu rekli: "to ti je jedina šansa" ali se nije dao smesti. I gle! K'o vjeverica.
Osobno bih odabrao isplativiju varijantu - otputovao bih na neko lijepo mjesto i rodbini slao razglednice pa dok traje. Ali to bi bio moj izbor.
Ovo je izvrsna slika koja jasno pokazuje koristi cijepljenja
http://cudaprirode.com/portal/iu/451...vijet-na-bolje
Sve na jednoj slici.