Ja sam sinoc u kuhinji gledala svoje čaše za Martini, i ako bude minus na mom testu vec znam koju cugu kupujem isti dan :)
Printable View
Ja sam sinoc u kuhinji gledala svoje čaše za Martini, i ako bude minus na mom testu vec znam koju cugu kupujem isti dan :)
To nisam nikad pila. Ja pijem onaj sa 48 trava, valjda ce mi jedna pomoci. :-)
Rekli su mi odmah da bi morala na 6 aih, al smo nakon 4 odustali.
Cudi me da su ti tako rekli. Mislim da je u zakonu za svakoga isto predviđeno-4 inseminacije i 2 prirodna ivf-a i 4 stimulirana ivf-a.
Meni su sad u Petrovoj rekli da dođem početkom siječnja na UZV, malo sam šokirana da rade tada pa mozda ulovim iduci ciklus posto je ovaj negativan. Hmmmm
Prestala si piti progesteron? Meni je dosla M za 4 dana nakon toga. A kad onda pocetkom mjeseca imas fm?
Nisam jos prestala piti, budem tek nakon bete ili menge, sto dođe prije :)
Pa iduća FM bi mi trebala biti 3.1 mozda i kasnije, sve ovisi kad ce M doci, računam da dođe 3 dana nakon prestanka Utrica, tak mi je bar bilo sa Duphastonima.
Ja sam prestala nakon negativnog testa, betu nisam htjela vaditi i dosla je za 4 dana. A da sam nastavila s tabletama onda bih imala spotting dok god pijem tablete.
Ma da, vi čekate betu 3 tjedna i ja bi na tvom mjestu prestala ranije ali sutra vadim betu na 14.dpo pa cu onda i prestati.
A tebi je tek sutra 14 dpo? A mislila sam da ti je u ponedjeljak bilo kad si radila test. Onda jos ima nade za tebe. :)
U pon je bio 12.dpo, ali nema nade za mene sigurna sam :)
Onda veceras vadis betu? Sretno i javi. :)
Hvala ali evo, beta je 1.60... to je to, idemo dalje :)
:( Super je sto neces imati pauzu ovaj ciklus. Ja cekam iduci ciklus da mogu na inseminaciju.
Ali ajde imas i ovaj ciklus šanse tak da nije ni to lose :)
Monali zao mi je al sretno u iducoj godini.
Antony34- hvala ti... valjda bude nekaj u idućoj :)
Chiara - pusti ti to, ne kaze se "Zalomilo se" bez veze. To nikad ne znas kad ce biti :)
Jutro svima..malo sam u panici..danas mi je 10 dan od inseminacije,nocas sam spavala svega par sati sto je za mene neuobicajeno,u 05 jutros sam se dizala pi-pi sto je isto neuobicajeno..ovih dana sam imala tj temp oko 37.2 a jutros je 38.4.. bolovi u zdjelici cijelu noc.. jel mislite da je povezano sa trudnocom il? Prosle godine sam imala biokemijsku u ovo doba i isto sam imala temperaturu do 38,curenje nosa...nezz cime spustit temperaturu ako se unutra nesto dogada :O
Uzmi paracetamol i obvezno skidaj tenperaturu iznad 38! Imas neku virozu, tako temp ne skace od trudnoce, ali to ne znaci da nisi trudna. :)
Luck sretno i javi nam veliku betu i plusic za 4 dana. :)
Ja čekam 5.1. za prvi UZV u ovom ciklusu... Klomifeni se piju... Eto vrijedna sam od početka godine 8-)
Sretno nam cure svima u ovoj godini :)
Luck - što kaže test? :fige:
Žao mi je :( Ali možda je već idući ciklus dobitni :)
Joj meni je tek 7 dana nakon uzimanja Utrića došla M, poludjela sam od čekanja..:roll:
Kad sam uzimala Duphastone čekala bi max 3 dana...
Nadam se da je necu toliko cekati..
Cure, žao mi je zbog svih minusa :(.
Meni je kasnila jedan dan. Prvi puta da sam se ponadala. Beta 2. Teta iz bolnice me morala tješiti kad sam počela tuliti ko kišna godina. Ovaj ciklus klomifena je gotov i sad čekamo konzultacije s doktorom za dva tjedna da vidimo koji je plan za dalje. Vjerojatno HSG pa ispočetka.
Tnx! A ionako bas nemamo izbora :)
Luck zao mi je zbog minusa. Munkica odradi HSG pa ces imati vece sanse za trudnocu. Ja cekam M i onda opet iznova sa inseminacijom.
Luck - issss taj HSG je mene tolko bolio da ga ne bi prolazila opet, mislila sam da umirem tamo na stolu. A sve super prohodno!! Uffff! Ok jedino da mi netko garantira trudnoću nakon toga :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mene nije bolilo.
Radila privatno sono hsg.
Sve prohodno.
Razlikuje se dosta dal se radi u bolnici ili privatno i dal je rtg ili uzv hsg.
Trazili su RTG jer misle da je pouzdanija.
To vrlo tko rijetko radi uopce danas jer je zastarila metoda. I oni je sami u Petrovoj ne rade a traze istu :/
I jos zbog zracenja taj ciklus ne preporucuju aih.
Bol ti ovisi dosta jos i o samoj pripremi i svim instrumentima dok rade.
Znam da si se ti zalila i poslije da te je bolilo dosta.