Vlatka dobro došla, napiši koji ti je dc pa te ubacim na listu.
Mona, žao mi je zbog bete, idemo skupa u nove bitke.
Printable View
Vlatka dobro došla, napiši koji ti je dc pa te ubacim na listu.
Mona, žao mi je zbog bete, idemo skupa u nove bitke.
Tocekica od sutra smo u ljubicicama :)
Trbuh bolucka i dalje, pikanje i ziganje na sve strane al dok ne dodje ja se ne predajem.
Sanjka i Tocekica ~~~~~~ za +
Mona jedva cekas godisnji?
Giovi gdje si nestala? Da nisi u Zagrebu?
Pozdrav svim vrijednim radilicama :mama:
Citam vas i pratim i posipam prasinom dok ne gledate :mrgreen:
Jako mi je zao zbog svih minusa, ali od srca vjerujem da ce vam ovaj Bozic donijeti te male toliko zeljene mrvice ispod vaseg srca.
Mi smo vam dobro, brojimo 13tt a prvi pregled imam iza nove godine kada cu biti 15tt. Nemam nikakve bolove niti bilo kakve tegobe tako da nemam razloga misliti da nesto nije u redu. Zelim provesti ovaj Bozic u miru i radosti, sa svojima najmilijma a uzv za 2 tjedna ce biti samo slag na tortu :)
Ja sam radila First Response, nisam sigurna ima li ga u hrvatskoj ili ne, ali je jako pouzdan. Ja sam ga radila jako rano, na 10dpo ako se ne varam i dok su mi svi jeftini testici 25miU/ml pokazivali negativno (neke sjene vidljive su bile samo meni ali ne i MM), First Response pokazao je poprilicno lijepu crticu. A ovako kazu za njega: The First Response Early Result test has a sensitivity level of 6.3 miU/ml.
Narancice bas lijepo da se osjecas dobro i neka tako i ostane :)
Da citala sam i cula za taj test al evo probala sam u par ljekarni u Zg al nema i nikada culi nisu.
Probat cu mozda prek ebaya i amazona naci.
Mozda netko od njih ima. Bas bi ga htjela imati.
Probat cu ga i u Sloveniji potraziti.
Chiara hvala za vibrice :)
Ti imas pauzu ovaj mj.od aih-a ili??
http://www.firstresponse.com/en/Prod...tion_pregnancy
Imaju odlicnu web stranicu!!!!!
Chiara,jesam da...stigla jucer a za sat-dva idem zujati okolo i vidjeti sve... citam vas ali i ne stignem tipkati a i nisam upucena u ove pretrage sto ste spominjale tako bas nisam ni mogla nesto napisati. :-)
U svakom slucaju zelim ljubicicama plusice uskorooooo i nama ostalima puno bezbriznog i plodnog keksa... ;-)
Bok curke, da se i ja malo javim...M je nažalost stigla, ništa od plusića ovaj ciklus.
Jučer sam kupila CB ovulacijski test pa čim prođe vještica krećemo u nove pobjede.
I evo prijavljujem 3dc.
Puno vas pozdravljam i šaljem sretne misli svakoj od vas!
Pozdravljam.nove clanice. Vlattka ipak si nam dosla [emoji4]
Naadam se da ces sto se sto prije kotrljati po drugim temama.
meni sutra 8dc,nisam se stigla javiti.na poslu mi je gužva a uletila mi je i prilila da odradim jedan vanjski projekt pa su mi dani proletjeli :) sad u novu akciju - all i want for christmas is +
Narancice - drago mi je da je sve u redu i nadam se da de ti ta 2 tjedna do uzv-a preletjeti ;)
Chiara - joj da, jos dva dana i vikend pa iduci tjedan GO... samo cu spavati :) kako si ti?
Ostale curke držim fige za pluseke, ja cekam M da dođe :)
Kavica :coffee:. Evo sanjke i mene u ljubicicama...boja je baš primjerena za Božić ;). Jučer sve 5. nikakvih bolova ili spottinga. danas za sada isto. Vlatkka dobrodošla! Marle baš ćeš između Božića i Nove imati "plodno" razdoblje :). Mona i ja ću samo spavati. Između toga ću imati mahnito pospremanje stana.
Ohohoho eto nas u ljubicicama :)
Moze kavica....
I kod mene kao i jucer. Bolovi i pikanje je tu
pa cemo vidjeti....Badnjak je dan D ;)
Inace cure jutro svima.
Kak ste danas??
meni je Božić dan D
tocekice kad planiras testic??
Hvala, i tebi :love:
Jutro, evo i čaja za nekavopije :)
Evo meni s vec četvrtim danom kad osjecam kao da cu dobiti M, a nikako joj nije vrijeme za doci. Ali oko mene sve neke crijevne i svakojake viroze.
Tocekica, kak uspiješ puno spavati uz njih dvoje? Molim recept! :)
Jutro curke, hvala za kavicu!
Prijavljujem 2dc, dosla M, a to iz solidarnisti, reko kad vec nitko ovaj mj nema plus necu ni ja iz inata :-)
ne rade mi ponekad razmaci pa moram napisatiu bez razmaka , a onda ih naknadno stavljati...:/
Dobro jutro (vec je popodne zapravo)! :)
Meni je danas 8. dc
Bok curke. Jeste u pripremama za Bozic? Kakve kolace radite? :)
Da i pokloni su vec kupljeni...danas upravo zadnji rijesila :)
Sanjka bor kitim na Badnjak. Francusku salatu i sarmu isto zadnji dan. Kod mene bas ne vole suhe kolace pa radim samo kremaste. Znaci imam dosta posla za napraviti...
♥ Lista za: 22.12.2016 ♥
(Ne)čekalice:
angiebanangie~~~~~~~~~~~~43.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~39.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~9.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Vlatka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
KreMar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Točekice, Sanjka dobro došle u ljubičice!
KreMar, Vlatka dobro došle na listu, i što prije nam prijavile +!
Ja sam suhe kolače spekla prošli vikend, a sutra ću čupavce, mama tradicionalno mađaricu, bjelu i medenu pitu. Na Badnjak samo francuska i pripremim večeru i to je to. E da i okitimo bor, koji btw još nismo kupili.
Nista od kolača nisam pekla a ni necu. Poklone sam kupila :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evo kupila vrkutu i cekam da se ohladi da pijem:) ja cu napraviti jedan ili dva kolaca u zadnji tren, posto nas svekrva svake godine zatrpa kolacima kojima se prejedamo i jos dijelimo okolo. Pokloni isto u zadnji tren ove godine.
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
E bome jos nisam nijedan. Nisam stigla. Posao, prehladena dijete i sestra koja je stigla pa sam rade s njom i njezinom djecom koliko je moguće.
Sutra u planu jedna vrata tih suhih (s rode recept!) i mozda rolada s cimetom.
U subotu tart od limuna.
U nedjelju...ne znam jos. Mozda svarcvaldica. Pa sto od toga bude - dobro je nastalo :D
Ehej curke. Posto vidim da se spominje Bozic da vas pitam, dal je koja pokusala moliti krunicu ili nesto za plusic
Ja nisam.
Ni ja... ja jedino sto sam prosli ciklus molila (u sebi) je da me dragi ne posalje tamo od kuda sam dosla zbog svakodnevnog "seksualnog maltretiranja"...:-)
Danijela - nisam vjernik pa se ne molim... ja samo molim doktore za termin :) ali ako je nekome lakše tako zasto ne.
Dobro jutro! Kako je tmurno i sivo. Hladno...a treba iz kreveta izaći.
Ali..., vikend prepun druzenja je pred nama!!
Svima zelim da sve stignu! Pa i s partnerima! :)
Daaaaaaa.... obavezno je druženje s partnerom :-)