Jutro Sara,jutro ostalim curama...kavica je spremna... :-)
Printable View
Jutro Sara,jutro ostalim curama...kavica je spremna... :-)
Hvala, Giovi!
Uz tvoju kavu prilažem caj i kolac od mrkve. :)
Jutro cure. Sara nadam se da je onaj od pistacije jer ga nisam probala. Nazalost i ja jos cekam kao i Mona. 17 dana je proslo od punkcije i jos nista. :(
♥ lista za: 05.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~38.dc ll
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
odbrojavalice:
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Jutro, hvala na kavici i kolaču!
Mami kako je tebi nakon punkcije bilo s M ako nije bilo transfera?
Chiara ti si pila duphaston ili?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nisam. Pila sam samo nakon inseminacija, a pila bih i nakon transfera da je doslo do toga.
Ne uz dufaston nego uz onaj drugi a ne mogu se sjetit kako se zove.
Chiara - čudi me da ti nisu dali duphaston posto nemaš žuto tijelo? Mislim ne kužim se puno ali to sam mislila da ide obavezno u tom slučaju?
Nije mi nista rekao da uzimam pa nisam nista htjela na svoju ruku. Nije bio moj mpo doktor nego zamjena...
Tak ni meni moja nije rekla da uzimam duphaston pa kad sam je ja pitala je rekla "da da naravno"
Ma meni je bilo bezveze kljukati se tabletama kad znam da M mora doci. Da je bilo transfera onda bih ga pila. A i nadala sam se da ce doci ranije/normalno nego kad pijem duphaston i kad mi se produzi ciklus.
Ne znam, nadam se da ce ti brzo doci da ne izludis ko ja :-)
Sad ti, Chiara, Moni vrati istom mjerom :D
♥ lista za: 06.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc ll
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
odbrojavalice:
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~17.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Jutrooo! Kavica!
Jutro cureee. Mami hvala na kavici. Trbuh me rastura, ne mogu vise spavati. Mona jel krenula? Vidis kako se molimo za tebe... :mrgreen:
Hvala cure :lol:
Ništa još od menge, sise me ubijaju tako da dok one ne popuste neće ni doći M.
Idem se prijaviti u Vrapče... počinjem tamo pripadati :predaja:
Bas cudno... Ne vjerujem da je moguce da nakon duphastona ne dobijes M. Meni je dolazila nakon 4 dana od zadnje popijene tablete, a znala je doci i dok ih jos pijem. Jesi mislila zvati i pitati ako ne dođe uskoro?
Meni je isto uvijek dolazila 3.dan, najkasnije 9.dan, ovo sad me baš živcira...
A nemam koga tamo zvati, što uopće mogu osim mi reći da još pričekam?
Mozda ti mogu reci da opet krenes piti, nemam pojma. To je sigurno zato sto nije bilo O prosli mjesec pa se sve otegnulo. Ja sam dobila jucer navecer pa mi je najbolje racunati jucer pod prvi dan ciklusa jer me narucuju za 8-i dan sto je meni nekako na granici jer mi zna rano biti punkcija.
Jutro!
Ja sam šmrkava, neka virozica me uhvatila, nije gripa srećom.
Već mi je 24.dc ajme kako vrijeme leti dok ne lovim O ahahaha
I dalje sam kul, ovaj tjedan ću svakako znati jel će biti što ili neće...Iako bilo bi preeelijepo da ne moram MM kupovat poklon za Valentinovo, nego mu jednostavno dam test s mašnicom hihi
Chiara - a ti si dobila M? Nisam skužila :) Ajde super, da po pravilu bi ti danas trebao biti 1.dc ali odi ti ranije, da ipak sve bude na vrijeme.
Ali njima i da kažeš da si došla ranije zbog ranijih ovulacija ne bi ti ništa rekli... pa nije isto kad netko ovulira 14-16dc i prije 10.dc.
November - držim fige da bude ovaj poklon sa mašnicom :)
Ja si računam M kad dođe navecer kao prvi dan :0
Dobro vam kišno jutro!
Jutro cure..evo kavice...nemam secera ali imam meda...Meni kada M dodje nakon 18-19h ja racunam pod drugi dan...tako me mama naucila u osnovnoj kad sam usla u svijet veliki cura... :-)
Sarasvati - meni je moja gin rekla da kad god M dođe iza 19h da se idući dan računa kao 1. :)
mami meni sutra 2dc
Nova informacija za mene, iako mislim da ste pisale vec o tome. A nikad nisam s ginekologom razgovarala o tome!
Moja zadnja M, ova od prije par dana je dosla u 23h :)
Kako god da racunam, bitno da je dosla da se mogu naruciti. :trci:
jutro curke, evo možete se poslužiti sa skoro podnevnom kavicom....ili čajem...kako zelite...
tak Novembar i ja si nekak mislim da bi bilo lijepo za valentinovo obradovat sebe i njega....ehhehe
a sad malo o sitomima...hehh dugo niko nije...samo bi spavala...svaki dan se nemogu dic prije pol10...preko dana moram spavat...malo sam razdražljiva i čas te volim, čas mi ideš na živce... :)
Ja nemam nikakvih simptoma...osim,cice mi se napuhale kao i uvijek prije M, ovaj mjesec nisu bolne kao sto znaju biti vecinu ciklusa,ali vecinu,ne i svaki tako da je to normalno i to je to.
Dan curkeee! Simptomi? Najveci simptom mi je neopisiva zudnja za ljutim feferonima :lool: dakle mogla bi ih jesti uz sve i jedem ih uz sve. Osim uz slatko...za sada ;) Cicke napete, ali nista strasno. Ne mogu kihnuti, a da me ne zaboli trbuh. Nocu ne spavam dakle nesanica je tu, ali zato danju ne mogu oci drzati otvorene. Mucnine iskljucivo poslijepodne. Koza me svrbi za poluditi (imam osjecaj da me netko gleda sa strane da si misli vidi cimpanze). Piskim puno cesce nego inace, ali i pijem vise. Placem na sve kaj vidim od crtica do dnevnika. Smeta me guzva, smetaju me zvukovi. Na veliku zalost MM-a smetaju me i dodiri. Namirisiem i ono kaj susjeda dve kuce dalje kuha. Osim toga...uopce se ne osjecam trudno :lool: Uglavnom...brojim jos sitno. Odlucila sam u petak na uzv. Bit cu tocno 6tt i nadam se da cu ovaj puta iz ordinacije izaci sa smjeskom, a ne u suzama.
meni je još rano za opće govoriti o simtomima, ali što ćeš kad si ne mogu pomoći...mora nekoga uhvatiti simptom-manija...
i da osjećam da mi je temperatura povišena, iako ne mjerim bazalnu svaki dan...ma apsolutno mi ništa sa mnom nije jasno...hahahahahha