ARIANM prvotno napisa
Ajme šta sam doživjela danas,još ne mogu sebi doći. Došla ja na hitnu da mi netko da prvi inekciju jer mi rekla sestra u Vg da prvu ne dajem nikako sama nego neka mi netko pokaže. Sa hitne me otposlali da oni to tamo ne rade da idem svojoj doktorici da ako ona ne radi tamo ima netko dežuran. Ok,odem ja tamo čekam po ure na red i kad konačno uspijem sestru uhvatiti odbrusi mi da oni imaju puno posla i da mi ne može to sad dati nek idem pitati na druga vrata. Odem tamo kod druge sestre tj. druge doktorice čekat opet po ure i objasnim sestri sve i ona zove doktoricu jer se ne usudi sama dati. Doktorica poludi da šta ja radim tu da ona nije moja doktorica i nek idem svojoj. Ja joj kažem da su me od tamo poslali k njoj i molim je da mi da tu inekciju. Tada sam morala slušati da ona nema vremena za to uz 100 pacjenata dnevno blablaaa...ipak mi je da i ja krenem u ljekarnu s popisom kakvakoja igla treba biti da sih kupim jer mi je pun kufer imislim si pa upiknut ću se sama taman da mi to bilo zadnje u životu. A tamo šoka,tip iza pulta se dere na mene da ja nisam normalna i kako ću si ja to sama davat da mi on neće dati igle jer je to opasno i nek idem u bolnicu gdje su mi to dali. Velim mu ja da je to u Zg i da trebam primat inekcije 2 puta dnevno pa da putujem dva puta dnevno po 2 sata do Zg? I on mi hladno odgovori da trebali bi!!! Užas! Nakon što sam se od jada rasplakala bacio mi je igle i šprice na pult i viknuo sljedeći! Pa jel to normalno? Ne razumijem.....