rikikiki :-DBravo za JS! ~~~ za tulum u labu!
andream drzim fige da sutrasnji lov bude uspjesan! :heart:
Printable View
rikikiki :-DBravo za JS! ~~~ za tulum u labu!
andream drzim fige da sutrasnji lov bude uspjesan! :heart:
.. evo samo kratko javljanje, stvarno me dugo nije bilo - jednostavno nisam imala potrebe pisati, a i nekako sam se sama sebi ponavljaja.. za sve one koji me znaju: trudna sam 8 tjedana, imamo malog bebača :)
U 10. sam bila na stimuliranom postupku i dobila samo jednu j.s., nakon početnog razočaranja zbog očitog ne reagiranja na hormone, za svoj rođendan sam dobila ogromnu betu za poklon :)... sada me naravno strah da nešto ne bude i strepim od ultrazvuka do ultrazvuka!
svima vama želim dobre živce i puno dobre volje, a ekipi u Vinogradskoj želim i dalje puno uspjeha i zavidnu statistiku :)
Ogla! :-D:-D:zaljubljen::zaljubljen:
Čestitam!!! Prekrasno!!!!
Ogla predivno :-D!!!!!!!!!! Čestitam od srca!
Čestitke i Vinogradskom timu :-)!
Čestitam.... blago vama trudnicama.... sretna sam kad čujem da ste uspjele.... a to znaci da cu i ja....i ostale cure koje se trude da zatrudne
Ogla čestitam!!!!!!!!!
Andream sretno sutra :)
Ogla, predivna vijest, čestitam... nakon toliko muke i truda uistinu ste zaslužili svoju srećicu :-)
Ogla :-D čestitam!!! Ovakve vijesti nam daju vjetar u leđa
Ogla, cestitam!
kako mi je lijepo cuti ovakve vijesti... imamo u zadnje vrijeme dosta vinogradskih forumasica trudnica...
samo neka se taj krasan niz i nastavi...
Pa sad sam se sjetila da smo u 5.mj. sjedile na kavi u Maraschinu Ogla, venera21, Ninochka i ja. I sve ste od onda zatrudnile: Venera je prije ljeta išla na svoj zadnji AIH, a Ogla i Ninochka su u 10.mj. :-D izabrala sam odlično društvo za kavu, vidim! Sad ću vam se i ja pridružiti, jupiiii!!!!
:zaljubljen: AuroraBlu tako treba!!
zbilja vjerujem da se u Vinogradskoj trude podjednako za svaku od nas...
nemojte biti utučene radi neuspjeha već ponosne što ipak nešto poduzimate i sve to u jednom trenutku dođe na svoje i mali zametak se ne prestaje množiti!
ja sam još uvijek zbunjena što je od jednom gotovo s IVF-om, strepim što će biti dalje, ali nema druge već u Božje ruke pa šta bude :heart:
svima ~~~~~~~~~~~~ :love2:
ogla jupiiiii!!!!!!!čestitam i znam kako ti je, ja čekam petak svoj prvi uzv i samo se nadam da ću vidjeti svoju mrvicu da je samnom(mislim može i dvije, nije bed:-) ) i svaki dan mi traje tako dugoooo da ću izluditi
nego aurorablue što sam ti ja rekla...ti si ziher trudna ovaj mjesec:heart:
bilo bi red da vinogradska malo se riješi starih genercija pacijentica (naravno tu ne mislim na životnu dob:lol:)
He he, znala sam da će sve sada javiti :-) :heart:
Ogla čestitam!!!!! Stvarno i nama ostalima sad daješ malo nade:-)))
Evo meni drugi dan stimulacije, a menga i dalje 0 bodova. Danas mi je treći dan ciklusa i još uvik nisam baš prokrvarila. Tampon bude tamno crven, skoro crn-ko pred sam kraj menge, ali na ulošku mala uta flekica, čak ni na wc papiru ne bude crvene krvi. Sad me strah jesam li ja nešto zajebala, jel to uopće menga, da nisam počela sa stimulacijom prerano?
Zadnji yasmine sam popila u petak, u utorak ujutro sam vidila tu neku čudnu krv na wc papiru. Otada-na tamponu ima al ako stavim uložak nema ništa. Nikad mi nije tako bilo, da treći dan ciklusa nema na ulošku krvi. Šta vi mislite?
Sutra oko 10 sam na kontroli, hoće li još netko s foruma biti u V, voljela bih se upoznati.....
Aurora to je kontrola s nalazima, na spisku sam za postupak u 12.om ali kako stvari stoje prebacit će me iz Nove G. već unaprijed se pripremam na to.....
Kinki, budemo se dogovorile...
Ogla, čestitam od srca ... baš se veselim zbog tebe i TM:-D:-D
Andream, nadam se da je bilo uspješno ... nestrpljivo čekam izvještaj :-)
Naša staničica se oplodila, sutra zovem da vidim kako napreduje, a transfer bi trebao biti u subotu :heart:
Jeee ... tako je bilo i prvi puta ... Imala sam jednu folikulometriju, Tomić je radio punkciju, Dejan ICSI, a Kuna transfer ... iiiii ... to je bio dobitna kombinacija.:-D Bilo bi lijepo da se povijest ponovi!8-)
Baš mi je drago da ćemo se vidjeti i sretno ležati u onim krevetićima, ja s malim kružićima u buši a ti s nekoliko staničica na sigurnom!:love2:
Ogla pa ovo su vijesti..........................:-D:-D čestitam i samo hrabro, znam da te je strah ali nestat će. Jeste već bili na uzv? Srčeko kuca............. a sad do 13. tjedna i sve će biti ok........... držim fige i jako se veselim. Ajde na odbrojavanje da ti svi možemo čestitati a ne samo ovi koji slučajno vide ili pogledaju Vinogradsku.
Da li zna tko, kada se mogu (u koliko sati) podići nalazi bete taj dan kad se vadi u endokrinološkom labosu u Vinogradskoj?
Oko 13h (u svakom slučaju, iza 12h).
Pa to je ranije nego što je bilo sad kad sam vadila privatno. Sad ću sljedeći put u Vg pa odmah kod dr-a.
kad ste vec kod vadenja bete u vinogradskoj... jel se i za to treba naruciti ili se samo dode taj dan? i kad ujutro vade krv?
Ne treba se naručiti. Vađenje je od 8 do 10.
I ne čeka se na red jer te tretiraju kao trudnicu, a one imaju prednost :mrgreen:
cure hvala na odgovorima :shykiss:
nista onda budem definitvno isla tamo... cak nebum ni zvati morala nego im odmah odem gore reci... :mrgreen:
sad jos samo treba pricekati tjedan dana :cekam:
Ogla cestitam !!!!!!!!!!
kadauna.. hvala ti :heart:, ali nekako nema potrebe za 'odbrojavanjem' već tako dugo nisam aktivna na forumu, pa mi je to malo bezvez.... imala sam samo potrebu u ovoj temi javiti za još jedan uspjeh u Vinogradskoj i poželiti ostalima isto! (uvz - već imamo malo stvorenje veličine smokija s pupoljcima umjesto udova :heart: )
Ogla, ... kako hoćeš i baš bih voljela da se javiš jer je svaka trudnoća s hrvatskih klinika, bez obzira što si uglavnom čitala a manje pisala, apsolutno dragocjena i kao uvijek DOBRODOŠLA...............
Ogla, svi volimo na odbrojavanju poskakivat za nove trudnoće, ovdje će nas špotati :-), i ja čestitam!
Ljenčina je stala u razvoju pa ništa od transfera, moram zvati iza 12 za novi termin za dogovor!