Seka 35 kako se osjecas? Ima li kakvih simptoma osim nervoze zbog bete:yes: Mislim na tebe i nadam se velikoj beti:klap:
Printable View
joj alma ,nikakvih simptoma nema ,ma katastrofa sam zabrinuta ,jer sve zene imaju neke ,a ja nista !
mislim da je jedino nestrpljenje najvise prisutno sadu mom drustvu
seka35, prošli tjedan sam bila prisutna kad je dr. objavio 4 velike bete curama koje su sjedile sa mnom u čekaonici. Poslije toga (kad su prestale skakati, vrištati i plakati od sreće :-)) sam ih pitala kakve su simptome imale. 2 od njih nisu imale nikakve simptome i bile su sigurne da ništa neće biti od njihovih postupaka. Bete su im bile preko 1000 objema. Treća je rekla da su joj samo cice narasle, ali osim toga ništa. Nikakvih bolova, probadanja, implantacijskih krvarenja itd. itd. itd.
Mislim da je cijela priča o tako ranim simptomima ponekad samo mučenje dok čekamo betu. Iskreno, da bilo koja žena koja nije trudna toliko 2 tjedna prati svoje tijelo kako to mi radimo, apsolutno sam sigurna da bi i ona zamijetila neke bolove i promjene.
Evo jedna frendica u 5. mjesecu trudnoće mi je prije neki dan rekla da 2 mjeseca nije imala apsolutno nikakvih simptoma, pa eto. Nipta ti ne brini, to što nemaš simptoma ne mora značiti ama baš ništa. PUNO sreće i želim ti ogromnu betu!
A i da napišem rezultat vaših vibrica.:klap::zaljubljen: Imam brdo folikula i dr. je oduševljen kako reagiram na klomifen. Još ne zna reći točan broj koji će biti za punkciju, ali idem opet u utorak gore, pa se nadam da će tu večer biti i štoperica. Endometrij je dobar, 6mm 8dc, nalijevam se ciklom i ostalim zdravim preparatima i nek se samo lijepo deblja.
I eto, ni da želim, nemam nikakve šanse za inseminaciju (nije da mi je žao!) :-)
Dakle, službeno sam u rubrici čekalice punkcije
Pusa svima
ja si isto u zadnje vrijeme mislim da malo previše analiziram svaki simptom možebitnih znakova T ili PMSa... ali zapravo ne mogu samo tako to isključiti iz glave.
VelaMala, super za folikule... sretno i dalje!
Gizmos ako me možeš molim te staviti na listu čekanja bete.. vadim 7.3. hvala ti
Jesen82~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za prekrasnu betu!
Valamala ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za folikule i uspješnu punkciju!
Seka35~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeliku betu!
prijavljujem se na listu cekalice bete! dr rekao beta 7.3. ali ja vadim betu 4.3. :-)
transfer drugi dan, 2 zametka vracena.
snekice hvala ti:) aslan gdje si bila na postupku?
Ja sam čekalica ET - 5.dnp 21.02.2011. na samu godišnjicu braka (7 g.)
pirice kaj je to ista ona curica kaj je do nedavno bila u avataru!!!! PREDIVNA JE!!!! Ona sličica di je bebica, ak je to ista pucka, ma rastapala sam se kad bi ju gledala!!!!
Evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!!!!!
Maja Lena čestitam na beti!!!!
:klap::lol:Drage moje trudnice...čestitam vam od srca i ovim putem pogotovo mojoj Mare...sa željom da vam vaše trudnoće prođu bezbrižno i da na kraju sve skupa organiziramo kafelić sa našom dječicom-pa da se i napokon svi skupa upoznaju!!!!naravno da smo Snekica,Ambra,Šumskica i ja sljedeče trudnicee jer kako je krenulo u laboratoriju na katu-Corner-se sječate???a usput molim vas organizirajmo kafelić da nam malo prenesete trudničke prašine!!!!nadam se da se brzo vidimo....a svima ostalim puno vibrica za što god im trebalo!!!!puno pozdrava curama mojim najdražim-naravno i Bebach i Loks!!!!
mare157, potočnica, Maja Lena ČESTITAM cure, uspjele ste!!! :-D :-D :-D
pirica, tvoja curica :zaljubljen:
Vulkan, evo može kafelić, samo da se Mare157 javi da znamo u kakvom je položaju. I s obzirom na trudnice, kava će morati biti u Puli. Nadam se da vama iz gornjeg doma neće biti problem? Otvaram licitaciju na novoj stranici pa... zato... actiiiiioooon!!!
Šniki i Pirica rastop totalni na vaše avatare :zaljubljen:
Maja Lena čestitam :-D
Gizmos, vrijednice naša :) do svoje sam trudnoće došla nakon 3 ICSI-ja, a tu je bio i jedan propali stimulirani zbog cisti (koje sam pobnrala od klomifena) koje su popapale svu stimulaciju. Nisam imala ni jednu insemenaciju.
mare157 ja sam na utz-u u petak. Ti? Javi nam betu u ponedjeljak ;)
Za sve čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andream ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra
Cestitke novim trudnicama :-)
Dani82 :-D
Meni jucer bila punkcija i sad cekamo...
Svima za sto treba~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim trudnicama čestitke i da bezbrižnih slijedećih devet mjeseci.
Čekalicama puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim novim trudnicama čestitke od srca i najljepše želje za školsku trudnoću. :-D
Svim čekalicama svega i svačega puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :love2:
A one koje se brinu zbog simptoma dok čekaju betu mogu reć iz vlastitog iskustva da sam sigurna bila da ništa od moje bete. Nikakvi bolovi, implatacijsko krvarenje, vrtoglavice, nit mi je "mala" promijenila boju (mislim da sam je sada prvi put tako studiozno proučavala)...baš ništa..samo malo napete (.)(.), ali tako mi je uvijek u PMS-u... i ipak sam imala pozitivnu betu. Zato ne opterećujte se simptomima probajte što normalnije preživjeti te dane do bete.:love2:
Ha, ha, ha:lol: ovo s promjenom boje mi je najjače. Ja ne znam da li bi vidjela razliku.
ha,ha i meni je ovo sa promjenom male super ,a kako to izgleda promjena?
Na koji način se mijenja? Pretpostavljam da malo potamni, slično kao i areole bradavica?
Navodno dobije neku sedefastu boju...nemam pojima :?: Trudnice javite se
:lol:
Bože dragi... da sam barem nekad prije to posebno proučavala i provjeravala boju sad bi znala razliku, a ovako :?:
Možda da pitam muža :lol::lol::lol:
a da pitaj muža, ali ozbiljno došla ja na pregled i kaže mi dr. vidi se da ste trudni ljubičasta je :lol::roll:
Gizmos tvoje liste su za :naklon:
Čestitam novim trudnicama...Dani82, Mare157, Potočnica, Maja Lena ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplaje ß i školske trudnoće
Tužnima veliki :love2:i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je idući dobitniČekalicama ß posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspjeh (andream, amyx :heart:)
i naravno pregršt ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima kojima treba
(iz mojeg na žalost kratkog trudničkog staža mogu potvrditi sedafastu enigmu)
Bebel :heart: hvala
amyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sutra bude veselo
dani još ću sačekati sa uzv, po preporuci dr.L. Prvo da vidimo duplanje bete, pa onda za nekih 8 dana cca. Ipak si ti imala transfer dosta prije mene koliko se sjećam. Sretno draga u petak makar sam ja sigurna milion posto da će sve biti u savršenom redu!
vulkan, snekica sutra ponavljam betu pa ću znati nešto malo više, ali bez obzira na sve, ne mogu još obečati da ću doći na kafe, moram vidjeti do petka kako će mi biti. A tako mi falite i baš bi vas od gušta vidjela, samo sam jednu kavicu do sada propustila :-(
A voljela bi vas i zatrpat trudničkom prašinom tako da se 5 dana nemožete otkopati!!
Cure sutra ponavljam betu pa ako može malo vibrica za super duplanje.:-)