Shadow2 prvotno napisa
Draga Gagi,
Zelim ti svu srecu,da sto prije ostvaris majcinstvo.i meni je to grozno palo prije par dana,ali onda sam se sabrala..rekla sebi..nije kraj svijeta..pokusat cu sve sto je u mojoj i doktorovoj moci,ako ne ide..bar cu znati da sam pokusala.nije lako,znam..nekad se cini zivot nepravedan..al opet na nama je da ga zivimo najbolje sta znamo i umjemo.
Danas sam vidila jednu narkomanku( teturala je gurajuci kolica) i pomislila sam..gdje je tu pravda?!
Al odmah s druge strane sam pomislila,zar je ona majka samim time sto je to njeno biolosko dijete..ja ne mislim tako..mislima da se majka ne postaje samo rodjenjem djeteta,i radi toga jer imate iste gene..majka je ona koja daje bezuvjetnu ljubav,kojoj je dobrobit djeteta na prvom mjestu,koja je spremna na sve za svoje dijete...
A pogledaj nas samo..sta sve radimo,prolazimo..da bi dobile toliko zeljeno dijete.mi cemo biti dobre majke,imalo to djete nase gene ili ne..imat ce mene,tebe..nas..
Ja dok nisam znala za moje probleme,bi se salila s svojim muzem..i on bi me pitao..na koga ce liciti nase dijete..ja bi rekla na tebe,ako bude musko..a onda bi on cili raznjezen pitao..a sta ce to imat moje...a ja bi rekla Pisu! I to ti je dosta.;)
Mislim da je to moguce,jer djete se formira odgojem..a budimo realne,ipAk smo mi tu presudne..
Zelim ti uspijes od prve,i da u ovo doba sljedece godine..obasipas svoje djetesce svom svojom ljubavlju..a hoces;)
Sretno,i hvala ti na tvojim zeljama..ako ne uspijem..mozda se i vidimo..;)
Ina znala sam da ces znati.. ;)
Odlucila sam danas ne zamarati se brojkama..sutra sam ,tj vec danas kod sparca,i pitam ti za cikloproginovu..
Pusa svima