Roba je jako kvalitetna, narucivala sam svojim klincima, ali neznam da budem sad tako skoro s obzirom da su digli poštarinu na 20 funti ;/
Printable View
Tesco ti je supermarket koji ujedno prodaje i odjecu. Ja kod njih u ducanu znam kupiti za muza traperice, kratke hlace i ljetne majice, to ti je povoljno, od pamuka i za jedno ljeto super. Sebi sam prije jedno 6-7 godina kupila nekoliko vesti i pulovera od kashmira, bili su po super cijeni i dobre kvalitete, ali to je to. Osim carapa, tamo bas i nema neke super robe za zene. Djecje robe bas i nemaju neki veliki izbor i naspram recimo Primarka i Matalana (koji imaju slicnu kvalitetu) su dosta skupi. Ali kao sto rekoh, to ti je supermarket, pa im roba nije u prvom planu.
Ja sam napunila kosaricu i onda tek pogledala cijenu postarine. Blagi uzas.
Da ja sam s frendicom, dvije znala podijeliti postarinu i naruciti robu za klince, ali ovo sada je prestrasno. Okrecem se totalno sportsu :)
Tako sam i ja napunila kosaricu sa hrpom robice pa me postarina isto sokirala :-) znaci, odustajem od njih :-) A jel netko probao sa e baya iz Kine naruciti nesto za klince, ima fora povoljne robice, ali strah me kvalitete...
Ja nisam nit budem. Kineska plastika zna imati otrove u sebi, pa zašto ne i robica? Ne usudim se. Od "robe" sam jedino kupovala neke marame.
Zato i pitam iskustva jer nisam ni ja robicu do sada narucivala :-)
Shooster za vikend daje -20% na sve cijene pa razmišljam malom naručiti starke, ali nemam pojma o brojevima. Kakva je situacija s njihovim brojevima? Čula sam da su malo veći od prosjeka. Heeeeelp :)
Prosle i pretprosle godine converse u areni je imao par dana 1+1 gratis, negdje u 5. ili 6. mjesecu. Mozda bude i ove godine, pa ako vam nije hitno, pricekajte.
mo je nosila starke 31 dok je ostalo nosila 32. a adidaske imaju malo manje kalupe
Hvala vam :)
Vrijedi li besplatna postarina iznad 20 eura i za next uk?
neznam da možes narucit sa next uk, kad te prebaci na hr
palčica I mene isto zanima
javi molim te ako imaš info :-)
jesu li na nextu realni brojevi obuće za djecu?
pa zar nije u Massu 1+1 gratis na sportsku obuću?
nisam doduše bila,moguće da su izdvojili samo neke "nepopularne" modele....
flopi, po meni jesu, moja sad jos uvijek nosi neke komade 2-3god (a ima 3,5g) al je malo sitnija...
skulirana na obuću sam mislila...
inače, moja još nema 3 god. a već je na br. 4
Zna li netko ima li www.geox.com ikad sniženje? Ima jako lijepih modela, dostavljaju u Hr, ali cijene su prilično visoke (očekivano).
ukbooksite? Kažu da im je dostava besplatna, a imaju mi zanimljivog štiva. Je li netko narucivao?
ljubiteljice Art cipela, na Sarenzi je od danas flash sale sa do 50% popusta: http://www.sarenza.eu/shoe-private-sale
cvijetak,sad vidim da su imali i Geox na sale nedavno....
Nisam znala za Sarenzu, hvala za link... nije nam sad ništa hitno pa ćemo povremeno škicati :)
Imam situaciju s nextom.
Naručila i oni naplatili.
Kasnije javljaju da nemaju u tom broju cipele i da će vratiti novce.
Kako to funkcionira jer sam osim cipela uzela još dvije stvari?
Ne znam, ali kako sam pratila neko vrijeme dva artikla, cini mi se da svaka dva tjedna obnove zalihe. Pretpostavljam da ce ti poslati ostalo. Bas i ja cekam paket.
Nema problema što se tiče ta dva artikla. Neka ih pošalju.
Mene muči onaj treći koji je naplaćen, a nemaju ga na zalihi. Što će mi samo uplatiti na račun ?
cure, listala sam ali nisam našla da je netko već napisao neku
dobru i pouzdanu stranicu za naručivanje dizajnerskih naočala (sunčanih)?
Web za materijala za šivanje?
jel netko naručivao preko interenta ili imao gdje prilike probati cipele brandova:
Hush Puppies, Ralph Lauren, Nine West i Spring Step pa da mi kaže kakvi su brojevi i ostalo o njima?
Cure, jeste možda kupovale bicikle na SD?
ja jesam, prije pola godine otprilike. znatno jeftinije nego kod nas, a sasvim pristojna.
jel netko naručuje preko SD da podijelimo troškove?
Trebala bih preporuku nekog web shopa s kojeg je ok naručiti dvd (animirane filmove) - definitivno si moramo nabaviti sve ekranizacije Julie Donaldson.
Je li netko naručivao s BBC web shopa? Piše da je dostava za države EU 6 eura. :cekam: