Tal, mislim na tebe, žao mi je što je ispalo tako. Vjerujem da ćeš skupiti snage za dalje, drži se!
Printable View
Tal, mislim na tebe, žao mi je što je ispalo tako. Vjerujem da ćeš skupiti snage za dalje, drži se!
Bubicazubica, kako je danas? Čitala sam kakve snove imaš :-), ja uz takve vruće imam i nešto poput noćnih mora tako da se probudim sva u nevjerici i kontam što to sve znači. Inače imam živopisne, intenzivne snove, no sada su se pojačali. Od negativnih simptoma prijavljujem glavobolju koju inače nikad nemam, a i neku čudnu mučninu, nekad ne znam je li od gladi ili ću povratiti. Za sad su mi kava i slatko fuj, što je čudo bjelosvjetsko! Sutra je konačno prvi uzv, baš sam znatiželjna kako je naša mrvica.
Hvala Inesz i Nikice .
Mislim ipak ču betu u petak vadit kako sam i trebala . Muči me šta ova M nikako da krene pa se mislim možda sam imala kasnu implataciju 9 dnt pa možda zato i rozikam u sitno mada jutros nije bilo ništa a sad popodne opet mrvica ...uffff za izludit .
Drage moje, evo sretnih vijesti: mrvica je dobro, čuli smo srce, jajnici su dobro tako da se prepuštam slatkom iščekivanju sljedećih pregleda i uživanju u trudnoći!
Bubicazubica, gdje si, kako si?
Lijepe vijesti! Samo tako naprijed! :-D
Evo sad čekam friške nalaze, a zvala sam Polikliniku Škvorc jer do kraja 3 mjeseca idu preko HZZO-a.
MM sve ok, ali ja imam nizak AMH, nemam jedan jajnik, pa je rad smanjen. FSH i LH uredni. Imala sam samo jednu punu stimulaciju u Os sa Menopurima, ali sam završila u ZG, i jedini folikul je pobjegao, pa su umjesto IVF napravili AIH. Očigledno nisam za punu stimulaciju, jer ne mogu dobiti puno folikula. Dr u Zg mi je savjetovao da idem na klomifene, a dr u Os je to smiješno. Pa koga sad tu slušati :-o
Cure drage..evo me..
Kao prvo čestitam na :heart: Nikice!!!!!
Tal-grlim jako..s novom nadom naprijed u novi postupak!!
Nisam ništa pisala ovih dana,mada sam bila doma.Danas sam počela raditi,jer više sam bila luda doma i odlučila sam malo promijeniti okolinu:).
Od mojih simptoma svašta nešto,a opet ništa novo,danas 10dnt:odlazak na pipi jedno sto puta(a ne pijem toliko baš),užasan pritisak u donjem dijelu(možda i od brevactida kojeg sam si dala pred 7 dana),grudi od pred dva dana vruće i punije,a od jučer jako bolne sastrane,plavkaste žile po njima,aureole okrugle povećane..prduckanje i nesanica-stara priča.Jedino što me muti je to da nisam nimalo plačljiva,malo sam neurozna,ali ni sjena kao što sam bila kad je bio uspješan postupak.U subotu me tako boljelo da sam morala popiti lupocet,jer sam mislila da ću procuriti,sad pred malo ista stvar(sad se smirilo).Danas mi je 26dc(ciklusi su mi 26-28),a sutra je 14dpo..Ako sutrašnji dan prođe kako treba-onda sam na konju.
P.s.nisam našla koliko brev. 1500 ostaje u tijelu,da li možda netko zna?
Mislim da 5 dana...
Kad si se piknula?
Prošli ponedjeljak sam si dala,tad mi je bio 3dnt,a dobila sam i na dan transfera.
Hvala na odgovoru
Bubicaz, ja cu cestitati
Da, to sasvim fino zvuči.
KKad je beta?
Dobar vam dan cure..ne čestitati još...možda ni nećete...ujutro sasvim blijeda crtica,mislim ono nije da je se mora baš tražiti s mikroskopom...vidi se,ali mislim da bi za 12dnt trebala biti vidljivija..Dobro nije baš ni bila prva jutarnja,jer sam prije toga bila na pipi,stavila utriće,onda sam popila čašu tople vode zatim kavu..:)
U pon.sam se totalno osjećala vau-grudi sa strane jako bolne,vruće;čim sam malo duže stajala boljela su me leđa;napetost;nesnosna bol u donjem desnom dijelu i prema preponi,mislila sam da ću ići na hitnu navečer koliko me boljelo,nisam se nikako mogla namjestiti.Govorila sam mrvama neka si pronađu bolje mjesto jer da ih više neću maziti..Probudila sam se kao da niš nije ni bilo-splasnula sam,i nekako sam bila bljak...Rasplakala se za svaku sitnicu-cijeli sam dan provela :cry:
U petak sam planirala betu-14dnt,a možda odem i sutra.
Ako uspijem staviti slikicu vidjet ćete moju bijedu..
Uf bubice... to čekanje je strašno. Drži se. Svo vrijeme virkam da čujem što ima s tobom...
Ajd stavi sliku.
Ajoj bubice virkam i ja i bas sam se veselila kad si onaj post prije ovoga napisala. Ne znam, drzi se, ali jacina crtice nema veze, bitno je da se vidi, koncentracija u urinu je 50% manja nego u krvi citala sam. neznam, nadam se zajedno s tobom...
Hvala vam curke moje..sad pishnula gravidnost(nakon što sam išla 7x na wc od jutros )...moja druga crtica mi se sad čini vidljivija i deblja...pojma nemam..ono totalno sam se zbedirala bila u jutarnjim satima...čak sam mislila ić pod marendom u mediko na betu...a sad više ne mogu izać van...a iskreno ne ide mi se na drugi kraj grada..pa se vraćat na posao..možda kad budem išla doma..ili sutra ujutro..
Možda su one luđačke boli bile od one 4.st mrve koja se izborila malo kasnije:)
Mojca-pokušavam stavit sliku,ali ne mogu.
Imaš pp.
Bubicazubica, ni slučajno ništa ne otpisuj! Ovaj plačljiv, blue osjećaj posljedica je hormona i njihovih fluktuacija, a grudi su me najviše boljele pred i par dana nakon transfera, isto bile vruće. Sutra će mi biti 8. tjedan, a uopće ih ne osjećam, stalno imam osjećaj da ću procuriti, šarafi me u maternici, a sve je ok. Bit će sve dobro, plus je tu, a odi izvaditi betu da se opustiš i ne brineš, to ti sad ne treba. Drži se!
Bubice stalno navračam da vidim novosti,sretno sutra,moja 4st mrva sad ima 15 mj a nikakvih simptoma nisam imala,čekamo te :)
Bubicazubica,jesi vadil betu?
Beta 32. Transfer 4 dan 2 morule. Cure sto mislite?
Bessoi,nažalost mislim da je biokemijska.Ali svakako ponovi za 2 dana,možda se podupla,bilo je ovdje na forumu i niskih beta pa su lijepo narasle
Držim fige ,sretno..
Obavezno jer nada uvjek postoji. 12i je dan ipak a cula sam da kod nas +39 zna cesce bit niza u pocetku po nekim statistikama. Ne znam jeste li vi naletili na taj podatak
Cestitam svim ljepim betama i dirzim fige svima
Nažalost bubica javlja da nista ni od ovog pokušaja.
Joj pa kako sad to :(
Bubi :*
Bubi,grlim te :(
Hvala
Bubi..žao mi je :taps:
Bubica, draga, :( :kiss: Ne znam što reći... Drži se!
Bubica... Smrc
:heart:
Cure moje drage..hvala vam na vašim vibrama,lijepim riječima i podršci i svemu,mnogo mi znači.Kao što znate,moja beta 14dnt 2,2.
Prespavala jesam.odtugovala jesam,sad slijedi totalna nirvana,ne razmišljanje ni o čemu barem do 6 mj.a tad ćemo vidjeti.
Bessoi-vibram za najbolje!!!!!!!!!
Bubice drži se. Žao mi je
Poslano sa mog D6503 koristeći Tapatalk
Hvala ti pak!!!
Jednostavno nekako s jednom nogom tu,drugom prema izlazu-kako kaže Parni valjak...Kao što je pisala Sneki,od riječi do riječi je potpisujem:da smo se ranije sreli;posložili kockice,složili život i razmišljali na drugačiji način-možda bi tada imali i manje godina i više vremena za pokušaje.Ali život piše drugačije priče..godine čine svoje i moramo toga biti svjesni.Ne želim da mi se ostatak života vrati samo u očekivanju postupaka,isprobavanja dobitnih kombinacija,isplakanih noći...jedan je život i ako ne ide u onom smjeru kako smo ga zamislili,moramo ga iskoristiti na druge mogućnosti.
Ali ovo još nije kraj za mene,ovo je samo moje neko razmišljanje što i kako dalje...
Bessoi-nisam još prošla druge pdf-e,kakva je tvoja druga beta?
Slazem se s tobom u potpunosti. Zivot prica razne price i "ako" i "da je bilo" ne smije bit nikad osnova. Predivna knjiga kaze "ako nesto uistinu zelis cijeli ce se svjet urotiti da to i dobijes" iako svjesne smo sto je zivot. Dok imas volje za dalje super... a ako nemas i to je super. Glavno je da si ti super sa svojom odlukom
Meni je jucer 3 dan nakon prve 32.33 bila 67.43. Doktor nije bas zadovoljan rastom..110% sve mi znamo koje su sve mogucnosti....i da ponovim u petak. Mozda podem i sutra ponovit.... ja jos vjerujem i sigurno ne odustajem
Suosjecam Bubice. Sjecam se kako sam ja nakon bete od 2,2 (jos sam tada mislila Mozda ima nade,nije 0?:-) jos manje bauljala po gradu i plakala. Nisam mogla tog trenutka doma. Teski su to trenuci.
Tko nije prosao,tesko moze zamisliti tu dubinu ocaja.
Ali i neopisivu snagu koja obuzima i tjera dalje.
Zelim svojim suborkama da na kraju trnovitog puta dobiju malo mirisljavo bice. I tada se sve zaboravi...
Bessoi, sretno danas, držim fige za lijepu betu :-)!