a joj. to jos nisam cula, nema mi smisla.
javi što ce reci dr.
Printable View
Pozdrav svima. Tuznicama zagrljaj, ostalima ~~~~~~~~~~
Stigli su i moji nalazi hormona (nitko mi ih inace nije trazio za MPO), pa sam radila samo AMH i testosteron.
AMH 7.5pmol/L
Jasno mi je da je to nisko, ali koliko je to los nalaz?
Slobodni testosteron 32.3 pmol/L (ref. 0.2-14.2)
Testosteron 2.6nmol/L (ref. 0.4-2.6)
Kako povisen testosteron utjece na cijeli IVF? Kako ga smanjiti? Zna netko?
Samo da vam javim da je nasa boss rodila djecake, javila je sad na temi azoostatistika. Ako neko moze otvoriti cestitarsku temu, slabo se snalazim preko telefona.
Otvorena je mova tema za čestitke http://forum.roda.hr/threads/84025-Boss-je-rodila!!!
Pozdrav cure! Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Obavila danas drugi uzv. Na 8+1 tt smo veliki 17 mm, sve je kako treba biti; čula sam srce i lagano se raspekmezila. Sad opet dalje polako dan po dan.
piki :-D
i ja sam danas imala drugi uzv 8+5 i veliki smo 22mm ,
ciste su i dalje tu ali ne rastu , a nisu se ni smanjile,....uzv za 3tj....
dr me salje u split na serklazu oko 14tj pa me zanima kbc split, i dobar dr. za preporucit
Evo curke da se i ja javim napokon sam docekala postupak,bila sam na brdu i sljedeci ciklus krecemo u postupak bit ce inseminacija,jer je dragom ovaj put spermiogram bio punooo bolji sad sam u iscekivanju sljedece menge i po prvi put jedva cekam da dode..hehe
Moram opaviti HSG to idem u ponedeljak i pomalo me strah jer neznam sta me ceka, netko od vas mozda obavljao to dali boli? :)
Bubekice stvarno ti nikad nije dosadno, izgleda da su ti hormoni podivljali.
Svima kolektivne da nebi koga zaboravila ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Je li imala koja od vas bolni ciklus poslije postupka. mene tako boli desni jajnik , prvo me probolo 8dc da sam se preznojila , i sad me opet počelo frkat a 10 dc mi je .
cure trebam pomoć danas mi je 3 dan od prestanka korištenja duphastona, počelo mi je sa sluzi ić krv ali u malim količinama (ne ostaje na ulošku). trebamo ovaj mj u postupak. inače tek 3dc počnem jače curit. šta da radim da brojim od danas 1dc ili da sačekam sutra
Pričekaj sutra pa ćeš vidjet dali će krenuti, a ako ti je tek sad krenulo onda tek sutra brojiš 1dc.
nije sada, poslijepodne oko 2-3
curke svima veliki pozdrav i velike bete svima zelim...
ja sma danas bila kod svog soc. gin. a uputnicu za ivf sad sredinom/ krajem veljace, na sto mi je on samoinicijativno ispisao recept za folacin 5 mg te preporucio da i suprug i ja uzimamo po jednu tabletu 2 puta na dan. Meni se cini 10 mg previse?? jel ima netko iskustva s folacinom i je li bi to trebali uzimati?
TinaH boli,ali preživiš,neću ti lagati,boli,ali je kratko
Mari slobodno pijte folacin
[QUOTE=dazler;2569600]TinaH boli,ali preživiš,neću ti lagati,boli,ali je kratko
A dobro,ako su prezivjeli svi prezivjet cu i ja..sve samo da nakraju uspijemo.. ;)
TinaH, ja sam bila krajem siječnja na HSG...Boli,ali bol je trenutna, ne traje dugo, a nakon 1h je kao da nisi ni bila :) kažu da,ako su jajovodi prohodni, boli manje...sretno!
Tinah boli ako su ti zastopani jajovodi!
crvenkapice :-D!!!!!!!
svim novim trudnicama čestitam od srca!!!!!
tužnicama veliki zagrljaj!!!!
sara kako ide postupak???
Prijavljujem 9js s jučerašnje punkcije. Rekli su mi da su folikuli bili malo mali pa me frka jesu li zrele.
Vauuu Ajvi lijepa brojcica... ~~~~~~~~~~~Da se lijepo oplode i da bude sve ok. Bit ce tu i smrzlica:-)
Ajvi super :-)
svima želim puno sreće u bilo kojoj fazi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mona,mg kako ste vi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bete!!!
ja nisam naj...počelo smeđarenje, a tako sam bila uvjerena da je ovaj put to-to!
ipak u četvrtak ću odradit betu, znam da nije sve gotovo, i da ima nade, ali nekako sam jako skeptična trenutno :-(
Mene nije nista boljelo!
draga :fige: da smeđarenje prestane..probaj više odmarat i mirovat...kod mene ništa posebo par puta me zabolio trbuh kao pred mengu i to je to cice ništa posebno,a neznam i ja sam ujerena da će ovaj put uspjet a kako vrijeme prolazi sve više sumnjam a opet nadam se...a 14ti nekako daleko a obećala sam si da nema testića :scared:
kameleon, mona22 i ostale betočekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vas razvesele prekrasne bete!!! Iš, smeđarenje kod kameleon, iš~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
I ostalim curama u kojoj god fazi bile želim puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Drage ženice želim svima puno sreće u kojoj god ste fazi:)
Poseban pozdrav i puno sreće sari 10:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Crvenkapice i Piki :zaljubljen:
Ajvi ~~~~~~~ za tulum
Posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~ betočekalicama
Mury, u kojoj si ti fazi? Jesi opet na antibioticima?
Dobro jutro cure moje :-)
Ne pišem često iako svakodnevno pratim sve.
Prvo da poželim sve najljepše svima nama, i trudnicama i pikalicama i čekalicama koječega :cekam:
Ja se prijavljujem - dobila m. danas, sutra vadim krv i nadam se da počinjem s pikanjem - 3 Menopura dnevno, za početak!
Nadamo se uspjehu, tako rado bi bracu ili seku...osim toga, danas nam je 6. rođendan ... :)
Kika222 :kiss:
Sretna, zadovoljna sam, ali sve znamo da se treba poklopit milijun faktora da bio došlo do T. I dosad sam dobro reagirala. imali bi dobre embrije, naročito u zadnjoj stimulaciji prije ove (po riječima biologa) pa ništa tako da korak po korak...
Željkice slično sam reagirala u svim dosadašnjim postupcima, uvijek na 1. folikul. imam par folikula, samo što je u Cita 1. folikul. 6 dc, ovdje je 8 dc.