Pregled tek idući petak! Gužva kod dr!
Pregled tek idući petak! Gužva kod dr!
Još sam samo htjela reći, što se tiče mog recepta za uspjeh, da sam i ovaj put, kao i prije nego sam prvi put ostala trudna, počela piti folnu kiselinu dva mjeseca prije početka 'rada na bebi'... Znači, folna, noge u zrak, nema tuširanja :-)) Koji recept!
nivesa :love2::heart: .. razumijem te.
kod mene od jučer OPET moj vjerni pratitelj spoting.. znači OPET ništa!!!
pišalice, di steee???šiškice, možda je spoting ipak nešto drugo? držim fige da je!!!!kod mene cice sve lakše...znači ništa ni od ovoga ciklusa..:/
Meni sutra (konačno) pišite 2dc, drago mi je da je sama došla bez duphastona...
jutros sam mjerila i temp, bila je 36,9, nekako mi se to čini visoko?
33.d.c. mi je tako da mi "kasni" 5 dana ali s obzirom na moj pcos, meni je pod normalu sve do 40.d.c. onda panicarim i odem kod dr da vidim da nije neka cista i dobijem duphaston ili nesto... idem sutra bas svoje ginekologinje pa cu vidit s njom ako misli da trebam test, nek me posalje vadit krv, to mi je najsigurnije... a za klomifen mi je rekao kad ga uspijem nabavit da ga pocnem pit, ovaj ili iduci ciklus, al evo uspjela sam ga odmah danas narucit, u subotu mi stize u ljekarnu, tako da cu vidit sutra s njom odmah ovaj ciklus da ga uzimam jer tko zna hocu li uspjet docekat iduci ciklus dok dodjem kod njega
nivesa koji tekst... :-( pretuzno je kad se pronadjes...
Klomifen pijes kak? I kad pocinjes? Jel to dr mora prepisat ili? Kolko se ceka kad ih narucis?
Ja kod ginek idem tek u srijedu 10.3. Moram ponavljat papu, a kad joj kažem da sam trudna mislim da će šiznut na mene.
Kod mene kazu da doneses recept (plavi), naruce u petak, u subotu stigne vec, to ovisi o ljekarni valjda... pije se koliko ja znam od 5.d.c. 2x1, to budem sutra s ginekologom vidjela, ne znam jel kod svih isto... ginekologinja ti da taj plavi recept, a sad jel moras imat preporuku specijalista za terapiju kao sto sam ja dobila ili ne, to ne znam... negdje sam citala da je cak nekima i dr opce prakse recepte davala
Jutroo!
Kod mene jos nista.
lista za 03.09.2014. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :-D:-D:-D
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 43 dc +
ivana.sky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
adrianovamamica ~~~~~~~~~~ 33 dc +
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice: :uteg:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 18 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro! Kavicaaaaaa :coffee:
<mišice>,aleluja :-D A kakva ti je inače temp. u jutro? Meni je ta visoka,al možda je tebi normalna.
Šiškice,k vrapcu i spottingu.. :love:
nivesa,puse šaljem..
ivana.sky,nadam se da će te pratiti na ultrazvuku u ciklusu u kojem budeš uzimala klomifen.Sretno!
Jutro!
Moja BT skočila!:-D
Ah, još danas trebamo pokriti........:storma:
dan....kavica već druga za sve vas...
ivanasky-neka se napokon nešto pokrenulo kod tebe...sretno i nek ti bude uspješno u 10.mj!!!!!!!
srećice-akcija i samo akcija!!!!!!!!
nivesa-rasplakala si me......ionako mi je nekako baš ovaj dan totalno bljak,sve neke ružne stvari unatrag dvije godine baš na taj dan...i istina je sve napisano,u svakoj riječi se prepoznajem...ne samo ja,nego i mnoge od vas vjerujem drage žene...
ali...:predaja: nema...idemo do kraja,do pobjede...
žužy-javim ti sutra popodne kako je stanje kod mene,idem napokon na one najvažnije konzultacije, i utz da vidimo stanje s mojim cisticama,balončekima...tko zna,možda uspijem nešto i ubosti i ovaj ciklus,ako nije prekasno(poznavajući moje o,koje su jako rano)...da znaš me i dalje stavljati na listu ili ne:)
ugodan dan svima!!!
zadarmamica, a da opet pišaš??
ivana.sky, a kaj ti čekaš s pišanjem?? :)
ajde cuurke!
a ja cekam da dobijem... :unsure: idem sad za cca 1h kod ginekologa pa cu vidit sta ona veli
nadam se i ja da cu uspjet dogovorit, rekla je gin. da bi ona svakako pratila sve, a sad vidit cemo... ako nista lh trakice i vijat!
hvala :-*
svima puno srece ~~~~~~~~ :heart:
Nemoj me krivo shvatiti,ali klomifeni nisu bomboni..uz njihovo uzimanje,folikulometrija je obavezna,da se prati rast folikula.
Neznaš kako reagiraš na njih,i koliko folikula budeš imala. Mogučnost višeplodne trudnoče je velika kod ciljanih odnosa uz klomifene.
Neke žene na klomiće reagiraju gore nego na "jaču" stimulaciju ovulacije.
Zato,pazi na se,podržavam da se pratiš na uzv.
p.s. i sama sam bila 3-4 ciklusa na klomifenima,uz pračenje uzv-om kod mog tadašnjeg ginića.
Da mi je ova pamet,nebi tako. Imala sam po 4-5 folikula podjednake veličine,zamisli da je svaki imao js i da se oplodila.
Hvala zuzy, samo ti mene uputi jer ne kuzim se ja previse dok se ne raspitam ili ne saznam od nekog...evo dogovorila sam s gin. da cu ipak iduci ciklus tek krenut s njima i dala mi je uputnicu za ultrazvuk cim ih pocnem pit da pratimo folikule... zasad samo metformin
Taman kad sam krenila do nje, dosla vjestica tako da mi je 1.d.c. danas
Nemreš vjerovat,baš je pogodila trenutak.. :love:
Znači,ovaj ciklus još ostaješ s nama.
bubice,i tebi nek je sretno sutra,da konačno krenete punim pogonom u borbu za bebicu!
Pa bas... ko narucena :-)
Druzimo se jos :klap:
Evo cure moj update - vadila betu - 840... S pregledom ću pričekati još tjedan, dva.... Ljubim vas sve! Sretno u ovom ciklusu svima!!!
pilemalo,čestitam i na pismenoj potvrdi trudnoče! :klap:
Ja se sramim sad, neznam ni sto je folikul, ni kako se vadi beta, ni dal se to bas mora?
Žuži da su ti se ta 4 folikula oplodila imala bi 4 bebe?
Cestitam :-D
AdrianovaMamica ,beta hcg je hormon trudnoče i najsigurniji je pokazatelj da trudnoča postoji. Obično se vadi dva puta,u razmaku od dva dana jer se "mora" poduplati brojka i po tome se vidi da trudnoča dobro napreduje. Neke primjere bete imaš i u mom potpisu.
Mi sa potpomognute smo upučenije u to,ali ne brini..ne moraš ju izvaditi.Uživaj u plusiću i kad odlučiš,otiđi k doktoru. :-)
A čuj,da su u tim folikulima bile jajne stanice i da su se oplodile..da je okruženje bilo idealno..jedna od mogučnosti je da-začeti više beba.
ne znam jel smijem zalijepiti jedan dobar link, ako nekog zanima moze pogledat video u kojem je super objasnjenjo sto se dogadja za vrijeme ovulacije i u ciklusu zene :-) ako ne smijem, neka moderator/admin obrise post :unsure:
https://www.youtube.com/watch?v=nLmg4wSHdxQ
Pije se kafica, lista forum ne bi li otkrila što novo, a da bi pomoglo.
Umorna sam od posla, ali ono bas iscrpljena. Blijeda ko krpa, više ni vitamini ne pomažu.
Dragi ide na put, taman kad treba doći O. Ne znam bi li se smijala ili plakala. Kao što sam rekla, ovim tempom, ostat ću na ovom forumu jaaaako dugo. I pronaći ću usput nekog Španjolca-vrtlara da obreže grmlje na vrijeme, jer ovo prelazi u kronični nedostatak :)
Fali mi prvenstveno moj frajer, fali nam beba, fali slobodno vrijeme za nas, jer se vidimo po sat vremena dnevno, ili on negdje juri, ili ja. I tako, svatko pati na svojoj strani.... A trenutno nema puno opcija da se popravi situacija :/ nezadovoljstvo, veza stagnira. Nismo ni na godišnji uspjeli otići zajedno. I to me totalno rastužuje. Hoćemo li tako cijeli život funkcionirat?!
Pusa cure svima,
pišite 5 DC. Ostala sam bez interneta ovih dana, pa javljam sretnu vijest! :lol: ( a šta drugo nego se zaj.. na svoj račun)
Imam jako ažurnu mladu gin, pa je već nakon 6-7 ciklusa me uputila kod dr. Alebića na VV jer ga zna, iako je kod mene naizgled sve ok! Tako da odoh do njega u utorak, prvi pregled, danas vadila hormone 5 dan ciklusa, tako da... živo me zanima što će bit'...iako vjerujem da je problem (kako moj muž kaže) u mojoj glavi i nigdje drugdje, tako da bi mi dobro došao i psihijatar... :D
Ženica, a jel muz koji kaze da je problem u tvojoj glavi radio spermiogram?
Pozdrav drage moje, eto me napokon. Uhvatila sam vremena da vam pisem. Cestitam svim buducim mamama na plusicima.
Ja sam bila jucer u klinici za neplodnost. Joj, kako mi je zgodan doktor, ko supermodel i jos k tome mulat!!!!! Ulala! No pustimo sad njegovu ljepotu, bitna je strucnost. Izvadili su mi 12 bocica krvi, testirali me na sve i svasta, cak i na STD. Isto su me ultrazvucno pregledali, doktor kaze da imam jako puno jajasca :sp:
Uglavnom, njegova je teorija da sam ja zapravo super fertile s obzirom da to da sam u 4 mjeseca bila tri puta trudna. On kaze da zenama treba 1-2 godine u prosjeku da zatrudne zato sto ce maternica odmah odbaciti los embrio. U mom slucaju maternica ne bira nego zeli hraniti bilo koji embrio pod svaku cijenu. Kako je vecina embrija u prirodi vise nepodobna, druge zene nece ostati trudne dok ja hocu. Matrenica ce mi hraniti i brinuti se za embrio koji ce na kraju umrijeti sam od sebe. On kaze da tu nema pomoci i da jednostavno i dalje cu moci prolaziti kroz pobacaje dok ne naletim na dobar embrio koji ce se jednostavno odrzati. Rekao je da nema potrebe da pijem aspirine. Jedino da udvostrucim dozu folne kiseline.
Eto, u svemu ovome me tijesi da zapravo moje tijelo suraduje sa mnom i daje priliku svim bebama, te da zeli ostati trudno. Nastavit cu se druziti sa vama i nadam se da cete razumijeti moju doluku da puuuno kasnije radim test za trudnocu upravo zbog ovog mog stanja. Nadam se da je moja prica ohrabrila zene sa slicnom pricom.
https://www.google.co.uk/search?q=dr...ml%3B480%3B551
Na ovom linku je slika mog doktora tako da malo budete ljubomorne :ghug:
kolikogod je zgodan nadam se da ga neces cesto vidjat!! iz jednog jedinog razloga: a to je: uspjesna T! :-*
Yummy mummy - superfertility je (najvjerojatnije) i moja "dijagnoza". Čitala sam puno o tome zadnjih godina.
Eto - kad se pogodi kvalitetan spoj onda se dođe i do cilja, ali teško je doživjeti puno gubitaka...:hug:
Nadam se da će vam se uskoro desiti onaj pravi spoj :))