ja sam malo prije dobila neku konjsku injekciju u dupe koja boli ko sam vrag.....skoro pa me leđa ne bole, ali sam malo smušena i zuje mi uši :-P
dobim još 2 ture (sutra i prekosutra) pa ću bit ko nova :mrgreen:
Printable View
ja sam malo prije dobila neku konjsku injekciju u dupe koja boli ko sam vrag.....skoro pa me leđa ne bole, ali sam malo smušena i zuje mi uši :-P
dobim još 2 ture (sutra i prekosutra) pa ću bit ko nova :mrgreen:
Summer, bravo! Kreni polako i ne zuri nigdje. I neka ti dr potvrdi da je ok da vjezbas.
a danci, daaakle daaanci, sad bih te najradje oprala. Ali sve i sama znas. Drugi puta ces pametnije, jeeel daaa? Ne moras bas svaki put kresnuti u zid, jeeel daaa?
:-* drzi se.
jesi mu rekla da dnevno napraviš 1000 swingova? :P
ma šipak, to je bilo jednom u zadnjih 6 mj kad su se zvijezde posložile.......
Joj da, nisam se hvalila, i ja sam savladala snatch. :-D
kad se se sve bile raspisale o snatchu, rekoh si idem probati. Stvarno nije kompicirano, a ja sam ga se fakat pribojavala.
summer :love:
danci nadam se da ces se oporavit brzo :love:
sasa kako prst?
zhang bravo :klap:
Danas body crush #6 (mislim, onaj koji je na rasporedu za sub) i onaj zwow sa wall walksima :)
di ste danas??
ja sam jučer dežurala pa ništa, danas novi cardioshred i zwow 70. novi je težak ako je kbell težak. ja sam radila s 12icom sve osim zadnje, to sam s 8icom. prst je super, mislim da ću u nedjelju u dežurstvu skinut šave. veselim se ponedjeljku. danci i summer drzte se.
ja sam i počela vježbati zato što sam se prepala kad me ukočilo ove jeseni :škartoc:
Jučer smo imali grupni, baš mi je pasao, dosta smo radili ruke (prešla sam na bučice od po 1 kg, dosad sam bila na 0.5, nisam vam smjela ni reć :mrgreen: ), i guzu.
ako stignem dok ispečem kolače još ću malo trbušnjake večeras.
ako se ne napijem, jer sve malo po malo si crnog dotačem, paše mi dok radim ove pipkave kuglice...
Kaaakooooo sam si danas slozila dobar trening, sve sa girjom od 12kg, 10 rundi:
20 8-figure squat
5 swings
5 snatch
5 deep squat & shoulder press
5 rows (u iso lunge polozaju)
ovih po 5 je prvo s desnom, onda s lijevom rukom.
ajme kako sam uzivala u ovom treningu :zaljubljen:
sasa, bravo za prst.
angie, svi smo poceli sa pola kile utezima :-)
Danci, polako...
Ja sam pocela s kilom :mrgreen:
Pratim vas...ne vjezbam...nemam snage, mala ne spava nista
Sinoc je bila budna od 2-6 :no:
Dok skuham, pocistim, poigram se s vecim curama i obavim samo osnovno, padam u nesvjest
A i kolace sam pekla
Nadam se da se uskoro vracam...
sasa, sjetim te se svako malo, tj. bas svaki put kad primim stapni mikser
ginger :love2:, sve te razumin.... drž'se!
angie, sve smo mi tako krenule, a vidi nas sad.....ova ludica radi snatch sa 12kg!!!!!!!! ;)
Ja ove sedmice tri grupna treninga. Ponedeljkom kondicioni, srijedom snaga, a petkom yoga/istezanje. Jos me boli trbusni misic, pa se stedim na nekim vjezbama. Ne moram ni pomenuti da jos ni ne radim sa tegovima osim srijedom, ruke, tri serije po minut i po. Stavila bih smajli koji se crveni ali kucam sa moba pa cu staviti ovaj :) .
Jos nista ne razumijem sta vi ovdje pisete, cini mi se da cu morati pisati rijecnik, ali uzimam si u zadatak bar da savladam terminologiju u narednih mjesec-dva, jer mi se cini da vjezbe necu lako.
E da, malo pitanjce, ovi linkovi koje postavljate, da li se za sve placa pretplata ili ima i free sadrzaja?
~~~~~~~~ da svima povrede prodju brzo!
Olja, za neke treninge se placa pretplata 10 $/mj (za sve treninge na tom sajtu), neki su na youtube i besplatni su.
Bravo svim vrijednima, posebno zhang za novu successful vjezbu. To je bas super stvar- napraviti nesto sto dotada nisi mogao!
Tako cu ja jednom pisati kako mogu pistol i dolje i gore :optimist: :mrgreen:
Danas sam samo jutros vjezbala i to neki moj trening, slicno kao zhang, samo manje rundi :D
Poslije posla smo imali neke obveze i dosli kasno doma i docekao me prvi dan ciklusa pa sam se odjavila sa zuzkalight :D
Prilicno sam umorna i iscrpljena i veselim se vikendu. Malo cu landrati, ali i to je odmor, jel tako ;)
Ginger, tebe grlim i nije ti lako!
Thnx cure!
Samo vi budite i dalje tako vrijedne :-*
ginger :love:
olja za koji mjesec ces sve pohvatat, ne brini :)
jucer asylum s utezima, u kombinaciji sa onom zuzkom od neku vecer bome imam lipu upalu misica :mrgreen:
danas nista, vec iza podne idemo u split, kupit poklone pa navecer sa prijateljima na koncert i veceru :)
moram mm-u danas nesto kupit a pojma nemam sta, ono uopce :/
mislila nesto za planinu al sve sta mi padne na pamet vec ima :/ eventualno jos koje carape al nekako mi glupo carape... i tako u krug :mrgreen:
mb, i ja sam svom jedne godine kupila mckinley čarape :lool:
ove godine bih pogledala neku majicu za planinu ili neku jaknu za trčanje. ima jednu, stalno je perem i sušim u sušilici. iako me on uvjerava da je ostavim jer će ionako smrdjeti :lool:
ali kad to staviš na vješalicu... :roll:
ja sam starijoj rekla da ako je tata pita što da meni kupi, neka kaže girju od 12 kila :D
pokazala sam joj i gdje se kupuje!
danas smo (i jučer) išli na koncert (glazbena)
sad sam radila Zuzin od jučer, onaj KB. dobar je, al treba mi teži uteg.
Anci dobra si :lool:
Di nadjem te carape :mrgreen:
Meni se bas zaredalo, jucer navecer me scepala nek crijevna viroza, povracala sam i sva sam slaba danas, probala sam danas vjezbat, ne mogu, previse mi je muka. Sutra dezurstvo. Ne sjecam se kad sam zadnji put vjezbala samo 4 dana u tjednu. Koma.
Intersport. I carape su stvarno super, imam ih i ja!
Sasa, hug, samo polako! Nadoknadit ces duplima kad ozdravis ;)
Daj tijelu sanse da se oporavi. Slusaj doktora u sebi, zatuci vjezbacicu!
Tnx anci!! :*
Sasa slazem se s anci :)
❤️imate pravo svaku rijec.
sasa kako si danas?
ja se taman vratila iz ludog provoda :mrgreen:
veceras pocinjemo max 30 radit :bouncing:
moja najbolja prijateljica me sinoc pitala da joj budem kuma na vjencanju :cmolj:
moram vam pokazat sta sam dobila kao poklon za kumstvo :)
http://s14.postimg.org/u3athftml/poklon.jpg
kaze da je tila kupit nakit al da mi je ovo sigurno draze :mrgreen: i pogodila je naravno
Cool poklon.
Sasa ajd pazi na sebe.
Ja imam neke obiteljske probleme. Pa sam sva u njima. Nista ne stignem :(
Bas je dobar poklon, pravo pogodjen ;)
Spajka, drzi se!
Ja jutros body crush 6 i poslije smo vodili djecu u grad na klizanje i poslije se prejeli da sam bas sretna da sam vjezbala jutros. Tako sam umorna ovih dana da sam zaspala doma poslije rucka kao beba :lool:
Poslije peglanje uz The Fall i lijepog i zlog :mrgreen: Jamieja Dornana i... Slusam pisanje lektire. Uh.
Spajka :love: :love: drzi se!!
sass, spajka :love:
mb dobar poklon!
Anci, a ti i nedjeljom ranoranis?
i meni se nakupilo, srednja curka izgleda ima sarlah (moja dg, sutra ide pedici)
Pa oko 7, 7:30 ustajem vikendom.
Nisam neka spavacica, volim piti kavu i citati sat vremena u miru dok curke jos spavaju.
Jos da muza usutkam :)
On se budi prije mene i vec je u 7 ujutro pun dnevnopolitickih i sportskih tema :D
Joj, ginger, valjda nije... Mada, i to se danas lijeci i prolazi brzo. Koliko ja znam :)
Anci :lool:
Ja isto ne volim dugo spavat :)
Ginger :love: maza je imao prije par god sarlah, ozdravite brzo :*
Eh, i ja bih rado popila kavu u miru (a i spavala duze)
Al najmanja se budi oko 6.30, a ostale za njom
Samo ja nemam problema s mm ko Anci, moj bi spavao do podne :roll:
Thnx cure
Imala mi je i najstarija cini mi se u 3.mj ove godine pa zato mislim sa je to to
Samo da mi bebacica ne pokupi...
Hello, my lovies :mrgreen:
Baš mi je drago da ste vrijedne, ja gotovo punih mjesec dana ništa nisam vježbala. Satrale me dječje bolesti (zadnje je najvjerojatnije rota, 10 dana proljeva :(), obiteljski problemi, posao (imam problema s dobivanjem bolovanja pa radim od doma, što znači po noći kad mali spava) tako da niti sam imala gdje ugurati vježbanje niti sam imala volje za ičim (dok nisam čula zhang jučer, odmah sam potrčala :mrgreen:).
Sasa, drži se, nadam se da je i prst bolje. I nas je doma pokosila crijevna prošli tjedan, mislila sam da ću umrijeti. Srećom pa crijevne brzo prođu.
MB, super poklon, ja stalno mojima vičem kako mi fale rukavice za trčanje, a i pristojne tajice, no nitko me ne doživljava :nope:
Spajka, Ginger, držte se :love:
Sinoć dakle konačno trčanje, 5 km.
Večeras zwow 82 - da sam znala kakav je koncept, nema šanse da bih ga radila. Pogledala sam na brzinu, vidjela da mogu vježbe i počela (je mi malo bilo sumnjivo što traje dulje nego većina zuzinih treninga, al dobro). Još sam MC-e preživjela, ali jumping lunges u tolikom broju jedva (na kraju se nisam ni spuštala koljenom skroz do poda). A i nisam skakala preko klupe, nego preko dječjeg kamiona koji mi se našao pod nogama.
Idući će mi biti zwow 75, nije težak, jedva čekam.