ina33 prvotno napisa
Iskreno, meni uopće nije simpatično kad vidim da Torcida il BBB kreću ovamo, kreću onamo, nose inkubatore, ljudi s lopatama kreću po cesti pomagat - meni je sve to lakmus papir za to da nema sustava. Pa puste humanitarne akcije, dajmo ovima za ovo, onima za ono. Torcida i BBB su mi posebno strašni zapravo - ko neke paravojne borbene jedinice, dobro organizirane i agilne, u stanju reagirat odmah, s milijun ljudi. Kad sam vidila Torcidinu bakljadu za rođendan, pripala sam se te koordinirane akcije - to je doslovno vojska. Neka se okrene u krivom smjeru i eto belaja. A okrenut se može za tili čas, što se pred 6 mjeseci pjevalo na balkonima, pa lupalo Bandiću, ko zna što je sljedeća random stvar, u zadnje virjeme me užasnuo onaj marš kad su Rakićku novinarku kao montirali na partizanku... ono, malo fali da nastane rulja i da se nešto izrodi u nešto deseto. Bojim se i pridjeva "veličanstveno". Sjećam se iz djetinjstva drugih "veličanstvenih" događaja, pa nisu na kraju smo imali baš "veličanstveno" stradanje. Možda sam samo stara za parole, ne znam. Ne volim nikakva zapravo "događanja naroda" tog tipa. Pa kad vidim da ljudi lijepe na profilima, za Torcidu "diivnoo", "najluđi graade" - nisam, majke mi, lijepe li dio njih to jer se boje li se zamirit kome, a kao trebaju se osvrnuti.