Ajvi;)
Kaj nam preostaje nego se smijat....
Printable View
Ajvi;)
Kaj nam preostaje nego se smijat....
Strasna sretno!!
Cure, zao mi je zbog odgode,bit ce da i mene slicna sudbina ceka :-) ja cekam mengu,pa ako znate do kad je 'nebi smjela' dobit? :-/
Ima nas još;-) navodno taj kongres traje do 5.9 Ako sa dobro vidjela. Ali sad gledam na dnevniku da za 10-15 dana liječnici i med,sestre idu u štrajk... Nadam se da ovi na VV neće štrajkati! Samo bi nam to još trebalo:@ sretno nam svima
Ha ha znaci bilo bi idealno kad bi dobila u krajem tjedna il cak u ponedjeljak pa mooozda bi stigla prije starjka :roll:
Ma joooj
Arlena! To bi bilo super:-) sretno
cure molim vas br.za naručivanje za dr.Alebća za prvi pregled..tnx!
Broj na koji se javiš sestrama je 2353-907
Sori bubek, ovo izgleda bezobrazno - ti uputiš kiaru na 1. stranicu, a ja onda napišem broj. Ali kad sam ja počela pisati tvog odgovora još nije bilo.
I ja sam trebala sad krenuti i rekli su mi da dodjem sljedeci ciklus. Samo su rekli da nema biologa, nadam se da se radi o odlasku na kongres i da ce nastaviti s postupcima kao i do sada. Vec sam jednom imala slicno iskustvo s njima kad su dr. L i biologica otisli s VV, isto jednoo vrijeme nije imao tko raditi dok nisu nasli zamjenu za njih.
fala cure za broj, al kak sam prastara na temi MPO,opet mi nije palo na pamet gledat prvu stranu...sorry!:roll:
curke zao mi je za odgode postupaka i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srecu da smo sto prije u dobitnom i uspjesnom postupku:love2:
bok cure!!
Ajvi jesi bila gore "oci u oci" s doktorom?
Ma bas mi je zao sto opet blejimo jos jedan ciklus ,malo sam i ljuta i razočarana da to bas nitko nije znao,a onda kad je saznao da nam nisu mogli javiti ono sto kažete jos nekoliko tih glupih pilula i produzili bi ciklus...i zaobisli taj izostanak embriologa..ma ,bljak.
Odlučila sam da ne želim pričati s njim, jer što bi mi rekao osim - upsić, sori, vidimo se sljedeći 3dc, a ja bi se samo naživcirala i tko zna šta bi sve rekla. Prvi put kad mi je postupak odgođen zbog hormona pitao me je jesu li me naživcirali učenici u školi - dakle, stres mi utječe na izglede za uspješan postupak pa sam odlučila u najvećoj mogućoj mjeri zadržati taj "zen" u koji sam se dovela preko ljeta i čekati sljedeću M. Malo sam se ispuhala tu na forumu i doma sa svojima i sad sam kul. Mislim, nisam, ali radim na tome.
evo ja odradila prvi pregled kod dr.A...
moram reći da sam oduševljena doktorom koliko je pristupačan,smišan,spreman dati svaki odgovor...
sad još odraditi pretrage koje mi je dao i nadam se skorom postupku
žao mi je za cure koje su izvisile zbog kongresa...
Noemi,,,hvala još jednom...
Koliko sam ja shvatila doktorica je tempirala svojim pacjentima 3dc (19-24.8) (nije mi bilo jasno zašto ne i poslje,sad znam da je zbog biologa), a doktor očito nije naglasio vama :/ , držite se curke,žao mi je .znam da vam se čini dugo,ali sad će vrijeme proletit .
Nema ništa od živciranja. proći će vrijeme brzo, šta je mjesec dana naspram godina iščekivanja. Mene je sve zakočilo, bila sam na tom prvom pregledu još krajem 6. mj i kao trebala bi ponovit papu, riješit uraplazmu pa da dođem na vađenje hormona i pregled ponovo, ali moja Ureaplazma se izlječila ,a sad nova pošast na meniu Gardnerella jaoooooooo. Sad dok to ne izllječim neću na papu, a sve si mislim papu riješit kod doktorice privatno da ne čekam dugo nalaze.
Vrtirepka,molim te ako bi mi htjela napisat kako je izgledao taj prvi pregled kod doktora,koje pretrage moraš obaviti i kad moraš opet doći k njemu? Zanima me jer ja uskoro prvi puta krečem u to sve,hvala!
Došla u 8.45,u 9h suprug dao uzorak sperme (treba ti uputnica za prvi pregled,,i uputnica za supruga-spermiogram)
u 9.30 ušla kod dr.A ((pretpostavljam tako rano,,jer nije bilo puno postupaka)),,u 10 vec bila na putu kući...
Popričala sa njim,,ponijela nalaze koje sam imala (brisevi,Nalaz od laparoskopije,)),,dr napravio ultrazvuk,,i napisao da izvadim hormone 3-5dc,,,to se radi kod njih,,ne priznaju nalaze iz drugih bolnica,,i moram napraviti novu papu..
sljedeću menstruaciju 1dc,,zovem sestre i one me naručuju 3 dc da izvadim te hormone,,,poslije toga idem kod dr na razgovor-dogovor...
Dr.A. strašno simpatičan,pričljiv,,voli se zezati,,i sto je najvaznije super sam se ugodno osjećala,,kao da ga znam 100 godina,,a to puno znači...
sve u svemu prvi pregled je baš prvi pregled :)
Pozdrav svima! Imam pitanje!!! Trebala sam dobiti 25. i krenuti u postupak, no naravno da se nešto zakompliciralo i m. ciklus mi je izostao. Nikad prije mi se to nije dogodilo pa se bojim da sam zeznula sama sebe. Naime, prošli mjesec sam se kupala u ledenom moru dan nakon krvarenja i mislim da sam time sve upropastila. Ima li netko možda slična iskustva? Ne znam da li da zovem VV i naručim se za konzultacije ili da se samo tamo pojavim!?
Eto opet mene, bila danas gore. Obavljen transfer i sad cekamo :)
Strašna da sve bude kako treba i da uskoro bude + :fige:
Hvala! :)
Strasna vibrice da cekanje do velikog plusa brzo prodje
Sretno!!
Strašna držim noznoručne:-)<3<3<3
Hvala vam cure moje!
Sretno svima :-D